ENDELIG FREDAG!

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Den nye toppen min finner dere på BikBok!

Det er så deilig å tenke på at det er fredag og endelig helg! Og som jeg kan si endelig påskeferie!!! Har gått og ventet hele uken på denne dagen og endelig kunne jeg senke skuldrene når klokken slo 15:15 i dag. Er så deilig og tenke på at jeg har ferie en uke nå og bare kna bruke tiden på å slappe av(og kanskje få unnagjort noen gjøremål som jeg utsetter hele tiden?) Nå skal jeg i alle fall legge meg i senga med en god serie på pc`en mens jeg bare slapper av og nyter ferien til det fulle. 
 

PANIC AT THE DISCO!

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

Det beste jeg vet er å gå rundt i hettegenserne til kjæresten!

I dag så er jeg utrolig sliten og det var så jeg faktisk vurderte å ikke blogge for dere en stund, men som jeg skrev i et innlegg tidligere på bloggen så ville jeg ikke ha noen unødvendige pauser. Pausen i går var fordi jeg glemte igjen pc`en hjemme og dro til kjæresten, men i dag slenger jeg inn et par ord til dere. 
 

TING JEG VIL GJØRE I APRIL

Nå er vi kommet inn i andre dagen i april, tenk på det da dere! Nå er det faktisk ikke lenge igjen til sommerferien når jeg tenker på det, jeg kjenner jeg gleder meg kjempe mye til sommerferien. Jeg har sett mange forskjellige bloggere lage et innlegg hver måned om hva dem vil bli flinkere til å gjøre den måneden og hva dem vil gjøre, så da tenkte jeg at jeg kunne prøve meg på et sånt innlegg jeg også.

Bli enda flinkere med bloggen – Mars har vært en fantastisk måned, men jeg føler jeg tok meg noen unødvendige pauser, og det vil jeg ikke ha noe av i april. Denne måneden skal jeg fokusere mye på bloggen, og gjøre den enda bedre. 

Gå masse turer – Mamma og jeg har bestemt oss for at vi skal gå tur 3 ganger i uken minst. Hver uke, så dette håper jeg vi kommer til å gjøre igjennom hele april og at vi fortsetter i mai og til sommeren. 

Bli flinkere til å drikke vann – Jeg drikker kjempe mye vann til middag, men når jeg er tørst ellers så tyr jeg til et glass med saft eller noe annet som står i kjøleskapet. Dette må jeg få en stopper for, og jeg må bli flinkere til å kun drikke vann og melk i ukedagene.

SONY DSC

Starte å spare til nytt kamera – Jeg har funnet meg en nytt kamera som jeg har så lyst på, siden kamerat jeg har nå synger på sine siste vers. Så da er det bare å begynne å spare til nytt kamera og tenker kanskje at jeg skal få kjøpt meg nytt kamera til sommerferien sånn at det blir mange fine sommer innlegg på bloggen.

Farge håret – Nå har jeg hatt det brune håret mitt så lenge at jeg begynner å syntes at det er så kjedelig. Her om dagen fant jeg et bildet av håret mitt når det var rødt og kjenner at jeg savner det sånn.

 

MINE FAVORITT YOUTUBERE!

Exploring With Josh

– Det som fikk meg så opphengt i kanalen til Josh var alle videoene der han besøker forlatte steder rundt om i verden, her snakker vi ikke bare falle ferdige hus, men han har vært å besøkt blant annet Chernobyl og Suicide Forest i Japan. 

 

Stina Blogg

– Jeg har alltid vært glad i lyse fine videoer på youtube så når jeg kom over bloggen til Stina og fant ut at hun hadde en youtube kanal så måtte jeg jo bare ta en tur innom for å se, Stina legger ut lyse fine videoer som er tydelig og hun legger også ut videoer ofte så et + i boka.

sfTOulgJj8k

Marta Alise Johansen

– Enda en youtuber med lyse fine videoer, denne bloggeren og youtuberen kom jeg faktisk over for ikke så lenge siden på facebook og jeg ble inspirert med en gang av bildene og videoene hennes.

1Iht4QMXbQE

Marthe-Sophie Pedersen 

– En jente med mye på hjerte, tror ikke jeg kan si noe mer om det, men hun her er garantert my number one favorite.

Rpy6ILkJdjQ