TO NYE!

Bursdagsgave fra pappa og stemor i år, gleder meg veldig mye til å begynne å lese disse! Kommer til å skrive om dem på bloggen når jeg er ferdig med å lese dem, akkurat som jeg gjør med de andre bøkene jeg leser. Har en del bøker som jeg leste ut i sommer, som kommer til å havne på bloggen etter hvert!

Villa Magdalena av Santa Montefiore 

To søstre av Åsne Seierstad

TODAYS LOOK

Nå har jeg nesten akkurat satt meg etter nok en hektisk dag! Har vært i 60 årslag til farmoren min i dag, spist god mat og kost meg masse med små søsknene mine og tante barna mine. Det skal altså bli utrolig godt å finne senga nå og legge seg for å lade opp batteriene til i morgen. Tenker at jeg runder av her sånn at jeg kan finne senga og legge meg til å sove


Kjole – Cubus // Cardigan – Gina Tricot // Sko – Adidas 

JULEGAVESHOPPING

Nok en hektisk dag unnagjort, Joakim og jeg fant ut at vi skulle handle julegaver i dag istedenfor å gjøre det i siste liten neste måned. Det var en god del folk som var ute og shoppet i dag. Black friday var jo i går, men det var fortsatt noen butikker som fortsatt hadde tilbud på enkelte varer, så vi sparte noen kroner i dag på å handle julegaver. Etter en god del shopping tok vi oss en velfortjent lunsj på Mcdonalds;) 

Så det var litt om dagen min, hva har dere gjort i dag?

NY HÅRFARGE!

Litt sein blogging fra min side i dag ser jeg, men jeg har akkurat fått satt meg ned etter en utrolig hektisk dag. Som overskriften sier, jeg har fått ny hårfarge, jeg var en tur innom svigermor i dag å farget bort det lilla håret mitt:( En avgjørelse jeg er glad for at jeg gjorde for nå var ikke det lilla håret mitt noe fint lengre og jeg orket rett og slett ikke å farge det noe mer lilla så da ble det brunt på meg denne gangen. Litt kjedelig farge men men. Jeg har tenkt til å farge det lysere med tiden, men akkurat i dag ble det bare litt avfarging og farging av en litt mørkere brun farge en det jeg har tenkt til.

Tok litt bilder underveis siden jeg tenkte dere vil ha litt bilder, her farger vi det brunt forresten. Bildet helt øverst i innlegget er fra etter avfarging:) 

Resultatet! Er fortsatt igjen litt lilla skjær i det, men det får vi fikse over tid. Er litt irritert for at lilla fargen sitter så godt enkelte steder i håret men ikke over alt… Svigermor og jeg skjønner ikke helt den assa;) 

Men jeg ble ihvertfall fornøyd selv om det ikke er denne fargen jeg skal ha♥

Hva syntes dere?

THROUGH MY PHONE

Selfie og pizza date på peppes med kjæresten♥

Enda et bilde fra pizza daten på peppes og fineste arbeidsplassen som jeg er så heldig og få jobbe på♥

Kameraet tar så fine bilder og jeg blir så fornøyd hver gang jeg tar bilder med det, winter wonderland♥

KAMERAET MITT

Hvilket kamera fikk jeg av Joakim til min bursdag?

Canon EOS M10 SLT kamera. 

Hvordan er kvaliteten på kamerat mitt?

Jeg vil nå si at kvaliteten er bra, bildene blir lyse og fine, jeg er ihvertfall kjempe fornøyd med bildene som kameraet tar. Jeg liker spesielt godt at jeg kna bestemme hvilke bilder jeg kan ta, jeg kan for eksempel ta portrett bilder da kan jeg velge “portrett” i innstillinger på kameraet og få fine portrett bilder bilder ved hjelp av kameraet. Jeg kan også velge innstillingen “sport” så kan jeg få fine bilder i fart, så hvis jeg for eksempel vil ta bilder mens jeg jogger så går det fint ann. 

Her ser dere hvor lyse og fine bildene blir, gleder meg til å ta i bruk dette kameraet ofte og blogge masse for dere.