UKEN SOM GIKK #4

💜 UKENS OPPTUR

Dette må ha vært da jeg fikk gjort unna så mye oppgaver som er jobb relatert, dette har vært hovedfokus uken som var. Og det var så utrolig deilig å bli ferdig med meste parten av det, Pluss at jeg har hatt en super uke på jobb, jeg har vært uthvilt alle dager og ungene har vært kjempe koselige den uken her(ikke at dem ikke er koselige hver uke, hehe).

💜 UKENS NEDTUR

At jeg ikke har fått blogget så mye som jeg hadde håpet på ved siden av alle oppgavene. Men lover at jeg kommer sterke tilbake denne uken. 

💜 UKENS SERIE 

Dette må bli The Blacklist, utrolig bra serie som jeg kan anbefale videre til dere. 

💜 UKENS SANG

Har dessverre ingen sang for denne uken heler, har ikke funnet noen nye som jeg syntes er bra. Og det har vel ikke kommet så mange nye sanger i det siste heler?

💜 UKENS TANKE

Jeg har tenkt mye på bloggen denne uken som var, grunnet fordi jeg ikke fikk blogget så mye. Så jeg håper inderlig at jeg får blogget masse denne uken her og at jeg får blogget kjempe mye fremover, nå er det jo snart en ny måned også og jeg gleder meg kjempe masse. Nå nærmer vi oss våren dere, jeg gleder meg kjempe mye til våren.

JEG ELSKER DISSE GENSERNE!


Genser fra Cubus!

Et must nå som det er vinter er gode gensere som både er behagelige og fine. Så når jeg kom over disse myke fluffy genserne på cubus så kunne jeg ikke annet en å kjøpe med meg dem. Jeg har denne genseren i 3 forskjellige farger og den er helt fantastisk gode å bruke, ikke bare kan man bruke dem til fine anledninger man kan også bare bruke dem til å daffe i. Fargene jeg har den i er hvit, rosa(den på bildene) og svart. Den hvite fikk jeg i bursdagsgave av tanten min i fjor og de to andre kjøpte jeg selv når jeg fant ut av hvor gode dem var. Jeg har kjøpt dem i forskjellige størrelser sånn at jeg har noen som gensere og noen som kjoler. For den funket like bra å bruke som kjole.


Se hva jeg har kjøpt!

Tenkte det var på tide å vise dere hva som lå i de tre pakkene jeg viste dere her for ikke så lenge siden.


I pakken som jeg fikk fra jula, lå kamerastativet jeg så sårt trengte for å gjøre det lettere å ta bilder til bloggen. Nå kan jeg ta alle bildene jeg trenger selv uten å trenge å spørre alle rundt meg om dem kan gjøre det. 


I den lille pakken fra ebay, lå denne søte bjellen oppi. Dette var nok bare et helt tilfeldig kjøp, men den er jo så søt så jeg kunne ikke dy meg. Jeg måtte bare ha den, haha. 


I pakken fra XXL, lå denne yoga maten som jeg har tenkt til å trene styrke på, og jeg gleder meg kjempe masse til å begynne med det. 

Hva syntes dere om innkjøpene mine?

Uken som gikk #3

SONY DSC

💜 UKENS OPPTUR

At jeg endelig fikk at meg turen innom salongen til svigermor og fikk fikset oppi kråkereiret mitt, hehe. Også at jeg fikk en del pakker i posten!! Som jeg gleder meg ekstremt mye til å vise dere. 

💜 UKENS NEDTUR

Føler ikke at jeg har hatt noen spesielle nedturer denne uken her, så har vel ingenting å komme med på dette punktet.

💜 UKENS SERIE

Orphan Black hanver på denne ukens serie, er så synd at sesong 5 var den siste sesongen og at det ikke kommer noe mer.

💜 UKENS SANG

Har ingen sanger som jeg kommer på akkurat nå som kan bli ukens sang. 

💜 UKENS TANKE

Denne uken har jeg kun tenkt positive tanker, jeg har nesten vært med kjæresten hele uken og sovet godt, også har jeg hatt det kjempe bra på jobb. Men en ting som har streifet meg er at jeg burde bli flinkere med bloggen, så dette kan nok havne under ukens tanke.

FLUFFY JACKET
Jakke – BikBok(du kan finne den HER) // Bukse – Gina Tricot(merke Molly High Waist) // Sko – Motehuset(du kan finne dem HER) // Evighets smykke – Fått av storesøster fra Bjørklund 

Nå syntes jeg det endelig var på tide med et nytt outfit innlegg her på bloggen, syntes det er en god stund siden det kom. Så her har dere i alle fall dagens outfit, elsker jakken den er så god og varm samtidig som den er helt nydelig. Denne jakken har jeg forresten fått av tanten min i julegave i fjor, kunne ikke vært mer fornøyd. For dere som lurer på hvorfor jeg har telefonen med på nesten alle bildene er det fordi denne bruker jeg som fjernkontroll på kameraet, er ikke det kult? Jeg har lastet ned en app som jeg kan bruke til å koble meg opp på kameraet på og få opp det kameraet viser på telefonen. Også kan jeg bruke telefonen til å knipse bildene, jeg syntes det er skikkelig kult, for da slipper jeg å løpe frem og tilbake for å sette på selvutløser. 

Hva syntes dere om outfiten?

JEG HAR VÆRT HOS FRISØREN

Nå fikk jeg endelig tatt meg en tur innom salongen til svigermor, og fikk gjort noe med dette kråkereiret jeg kaller hår. Det var så utrolig godt å gå inn hos svigermor i sted at jeg bare datt sammen i den ene stolen, haha, jeg var så latterlig sliten etter denne arbeidsdagen at det var godt å tenke på at jeg skulle sitte noen timer i samme stol;) Men i alle fall fikk vi kommet i gang med å strippe håret først, bare for å se om det ga bedre resultater en å hel bleke det først, Det ble litt rosa og litt blondt her og der, så vi bestemte oss for å hele bleke det.

Så jeg endte jo opp med litt rosa/rødt hår, med blondt på toppen og litt brunt. Men jeg skal tilbake igjen snart og bleke det igjen for å se om vi blir kvitt rød fargen, siden det er den som dukker opp og ødelegger hver gang;) Men her ser dere i alle fall hva jeg mener når jeg sier at rød fargen sitter skikkelig godt, for det gjør den virkelig også. Med tanke på at det er lenge siden jeg farget håret mitt rødt, siste gangen jeg farget det rødt var vel i 2016? om jeg ikke husker helt feil. Så er jo over et år siden og den sitter fortsatt like godt enkelte steder i håret, haha. Hva syntes dere?

 

Tips?

SONY DSC

tb 2013

Nå tenkte jeg at jeg skulle spørre dere lesere etter tips om hva jeg kan blogge om fremover. For jeg vil jo gjerne høre deres meninger om hva dere har lyst il å lese om på bloggen også. Så hvis dere har noen tips så legg dem i kommentarfeltet 

Pakker i posten!

Nå har jeg nettopp rukket å sette med ned etter en utrolig hektisk dag på jobb og en tur innom postkontoret. Jeg har nemlig bestilt meg litt av hvert de siste ukene som jeg gleder meg til å vise dere her på bloggen!

 – Sneak Peak –


Hva gjemmer seg i disse tre pakkene tror dere?