DIY: MARBLE TABLE

I dag skal jeg vise dere hvordan dere kan gjøre et kjedelig bord til et marmor bord på bare 1-2-3! I det siste har jeg virkelig falt for marmor og syntes det er så fint, men jeg kommer helt sikkert ikke til å være like hekta for alltid. Så da bestilte jeg marmor kontaktpapir som faktisk ikke koster kjempe masse fra Panduro Hobby på nettet(jeg har ikke en panduro butikk nærme meg så da måtte jeg bestilte, var faktisk ikke så veldig dyrt). Dette klistret jeg da på bordet jeg har på rommet mitt. 

Se så fint det ble

How to:

1. Vask bordet rent.

2.  Spray over med zalo spray eller vett en klut med en dråpe zalo på. Dette er viktig for at kontaktplasten skal holde. 

3. Mål opp hvor mye kontaktpapir du trenger og klipp av eller skjær med en tapetkniv.

4. Når du skal sette det på er det lurt å ha hjelp av en ekstra person, en som passer på å glatte ut papiret og en som drar av baksiden på kontaktpapiret. 

5. Glatt ut med et linjal eller en bok til slutt for å fjerne alle bobler. Du kan også stikke et lite hull på boblene og presse ut luften av dem.

Det er så godt med en liten variasjon! Selv om forandringen ikke er så stor så digger jeg det. Håper dere tester det ut selv.

VINTERFERIE!


Det var virkelig på tide med en liten ferie merker jeg, det har vært så mye som har skjedd på jobb de siste par ukene med masse oppgaver og noen ekstra oppgaver. Så nå var det på tide med vinterferie på meg også. Denne uken skal jeg slappe av, blogge masse, strikke og se på Castle. Jeg har kommet meg til sesong 6 og mangler bare to sesonger før jeg kan krysse av Castle på min serie liste. Men før jeg begynner med dette skal jeg gjøre ferdig to oppgaver som jeg må levere inn før uken er ferdig. 
Ikke akkurat verdens fineste vær å ta ferie i, men det er vist spådd finere i morgen og ut uken så krysser fingrene for det. 

UKEN SOM GIKK #8

SONY DSC

💜 UKENS OPPTUR

Dette må ha vært at jeg har blogget hver dag! Og at jeg endelig kom meg en tur til svigermor med håret mitt sånn at vi fikk gjort noe med det.

💜 UKENS NEDTUR

Har vært litt små syk, men det er nok den eneste nedturen jeg har hatt.

💜 UKENS SERIE

Castle, er ganske imponert over at jeg klarer å se på så mange forskjellige serier på en gang. Men det gir meg jo en ny serie å anbefale for dere hver uke også da, så det er jo ganske bra. Så jeg anbefaler å se på Castle. 

💜 UKENS MEST LESTE INNLEGG

“TIDLIG FERDIG OG DAGENS OUTFIT”

💜 UKENS TANKE

Ukens tanke har vært å komme seg igjennom uken uten å være hjemme syk en eneste dag, siden vinterferien var like rundt hjørnet og dette klarte jeg også. Noe jeg er veldig stolt av, nå har jeg ikke vært syk en eneste gang siden skolen og barnehagen startet opp igjen, til tross for masse sykdom som har vært ute å herjet de siste par ukene. Men immunforsvaret mitt har endelig bestemt seg for å holde seg oppe, yeey.

⭐️ FAVORITT BILDER ⭐️

av meg selv

SONY DSC

Nå som jeg har blogget i en god del år, har jeg også tatt en god del bilder som jeg har delt her på bloggen. SÅ da tenkte jeg at jeg kunne vise dere mine favoritt bilder av meg selv i et eget innlegg, for jeg syntes jo selv noen ganger at noen bilder blir finere en andre og da fant jeg ut at jeg kunne vise dere de bildene som jeg syntes er finest av meg selv. 


SONY DSCSONY DSC
SONY DSC

Her er da noen av mine favoritt bilder av meg selv, kanskje det kommer et innlegg til en annen dag 😉

NYE INNKJØP

Da jeg var hos svigermor i går kunne jeg ikke unngå å kjøpe med meg noen ting hjem som jeg trengte og i samme sleng tenkte jeg at jeg kunne vise dem her på bloggen til dere. Så kanskje dere også ser noe dere liker.

AMIKA LEAVE IN CREAM – Dette er en krem du lett tilfører i håret ditt når du er ferdig i dusjen. Denne skal hjelpe til med å løsne opp tuggene i håret som du får etter du har dusjet det sånn at håret blir enklere å gre igjennom. Jeg som aldri gredde håret mitt etter å ha dusjet det, fordi jeg ikke orket alle tuggene kan gå god for denne. 

AMIKA HYDRATE CONDITIONER – Dette er en ny balsam som jeg har tenkt til å teste ut, jeg har allerede en balsam fra samme merke, men svigermor anbefalte denne også. Denne balsamen er til for å gi fuktighet og næring til håret. Så denne gleder jeg meg til å teste ut. 

AMIKA VELVET DREAM SMOOTHING CONDITIONER – Det er denne balsamen jeg bruker nå til vanlig, og den er virkelig helt fantastisk i tillegg til å lukte kjempe godt føler jeg stor forskjell fra mange andre balsamer jeg har brukt. Denne balsamen er til for å glatte ut håret hvis håret er veldig tuggete, og jeg merker selv at den hjelper bedre en de fleste andre balsamer ville gjort. Jeg som jobber i barnehage er veldig vandt med å komme hjem med tuggete hår, fordi vi leker mye ute i snøen osv. Og det er ikke akkurat veldig godt å stå og gre håret når det er så tuggete, da går jeg bare inn i dusjen og bruker denne balsamen.

EN TUR TIL FRISØREN 💇


En tur til svigermor var virkelig på tide. Så nå har vi fått farget det litt(blir fortsatt ikke kvitt rød fargen), så da farget vi det litt brunt bare for å se om rød fargen forsvant litt. Noe den da ikke gjorde(den forsvant litt, men ikke mye). Så da må vi bare pønske ut en ny plan for hva vi skal gjøre fremover, montro om det blir rødt igjen dere? kanskje, kanskje ikke.
THROUGH MY PHONE TODAY

🎿☀️SKI OG AKEDAG MED JOBBEN☀️🎿
Litt mobilbilder fra en fantastisk fin dag sammen med skolen og barnehagen jeg er lærling i. Det var varmt og godt i sola, så var kjempe godt å sitte og kose seg i solveggen mens ungene gikk på ski og akte. Vi grillet også pølser og hamburgere, hadde med kakao og sjokolade. Så alt i alt en kjempe fin dag sammen med fantastiske kolleger og barn.

NYTT PROSJEKT
Yes, et nytt strikke prosjekt er i gang. Og denne gangen har jeg tenkt til å strikke topper. Så da har jeg valgt lyse sommer farger og mørke vinterfarger. Tenkte jeg skulle kjøpe høstfarger også sånn at det blir en liten kolleksjon av barne topper i alle årets “farger”, må lette etter litt vår farger også, men det kan jo gå under sommer fargene også kan det ikke det? Iallefall gleder jeg meg til å vise dere resultatet når jeg er ferdig med disse toppene. 

For dere som lurer følger jeg strikke oppskriften til Marius selekjole, bortsett fra at jeg ikke tar med meg mønsteret og gjør toppen litt kortere ofc. Men jeg legger opp masker etter alderen ved hjelp av denne oppskriften. 

UKEN SOM GIKK #7

SONY DSC

💜 UKENS OPPTUR

At jeg har blogget masse, utrolig stolt over meg selv. Håper på en like bra blogg uke den uken her. 

💜 UKENS NEDTUR

Har ikke noe nedtur å komme med denne uken som var, noe som er bra.

💜 UKENS SERIE

Criminal Minds, elsker den serien og gjorde meg ferdig med sesong 12 nå i helgen og gleder meg til å starte på sesong 13 den uken her.

💜 UKENS MEST LESTE INNLEGG

Det blir innlegget “NÅ ER JEG LEI” som jeg postet fredag 16.02

💜 UKENS TANKE

Ingen tanker som har rukket å svirre rundt i hodet mitt denne uken.

BURSDAGSFEIRING FOR LILLESØSTER

Akkurat nå sitter jeg stapp mett etter god mat og kaker. I dag bestemte vi oss for å samle familien for å feire at lillesøster hadde blitt 15 år(forrige måned vel og merke, men bedre sent enn aldri eller hva?). Så da hadde mamma laget hjemmelaget meksikansk gryte med salat, rundstykker(hjemmelaget) og hvitløksbaguetter. Til dessert ble det sjokoladekake, iskake og kanelsnurrer. Så nå ha jeg klart å snike meg litt unna for å blogge, men må nok snart tilbake for er vel ikke lenge til tantene mine og onklene mine skal dra(de bor i Hønefoss som er 1 og en halv time unna oss). Så da blogges vi i morgen.Ser nå at det ble veldig mye bilder av salaten, hehe. Ble heler ikke bilder av kakene for de glemte jeg helt av å ta bilde av, haha.