STORMENS SØSTER


Ally er en dyktig seiler og skal konkurrere i en av verdens mest utfordrende regattaer når hun får beskjed om adoptivfarens brå og mystiske død. I hui og hast reiser hun tilbake til barndomshjemmet, det vakre slottet ved Genevesjøen, for å treffe sine søstre. Hun har også, uten at søstrene vet det, innledet et kjærlighetsforhold. 

I etterkant av de opprørende hendelsene forlater Ally sjølivet for å følge sporene adoptivfaren har etterlatt henne slik at hun kan finne tilbake til sitt biologiske opphav. Sporene fører henne til Norge, og her oppdager hun at hennes egen historie er nært knyttet til historien om en ung og ukjent sangerinne, Anna Landvik. Hun levde for over hundre år siden og var med i den første oppsetningen av Ibsens Peer Gynt, til Griegs berømte musikk. Vi får ta del i Annas dramatiske reise fra en liten bygd i Telemark, via Christiania og videre ut i verden. 


⭐️ FAVORITT BILDER ⭐️

På bloggen

SONY DSC

SONY DSC


SONY DSC

Siden det forrige favoritt bilder innlegget fikk så god respons så tenkte jeg det var på tide med et nytt et. Denne gangen med både favoritt bilder av meg og favoritt bilder som jeg har tatt. Utrolig gøy å dukke ned i arkivet igjen for å finne gamle bilder, så glad for at jeg ble blogger merker jeg. 

PINK LEATHER JACKET

Den nye jakken min kan dere finne HER!

Dette må jo være tidenes beste innkjøp eller hva? Kom over denne kule jakken når jeg søkte meg litt rundt på Ebay og tenkte at denne må jeg bare ha. Har jo sett så mange bloggere som har rosa skinnjakker og at de er veldig populære, tenkte å bestille meg en i gul også siden den fargen er minst like populær som denne rosa. Jeg gikk opp to størrelser bare for å være sikker siden selgeren er fra Kina, og det merker jeg at var lurt for den er ikke så stor som XL, så om jeg hadde bestilt den i M som er størrelsen jeg bruker til vanlig så hadde den ikke passet i det hele tatt, så glad jeg tok avgjørelsen med å bestille den større. Men jeg angrer ikke på dette kjøpet. 
Hva syntes dere?

UKEN SOM GIKK #15

💜 UKENS OPPTUR

Dette må bli fredag når jeg var ute og spiste med de jeg jobber sammen med i barnehagen og lørdag sammen med kjæresten og den lille kinodaten vår

💜 UKENS NEDTUR

Nedturen den uken her må ha vært at jeg var utrolig sliten og “ferdig” allerede på tirsdag…

💜 UKENS SERIE

Denne uken her har jeg faktisk ikke noe spesielle serier jeg vil anbefale videre

💜 UKENS MEST LESTE INNLEGG

“New Hair”

💜 UKENS TANKE

Denne uken her har jeg faktisk brukt på å slappe av, og har faktisk ikke orket og hatt noen spesielle tanker. utrolig deilig med sånne uker også syntes jeg der jeg slipper å tenke så utrolig mye og bare kan slappe av. Håper på flere slike uker fremover, der jeg kan jobbe med oppgaver uten å ha noen spesielle tanker som stopper meg fra å slappe av og kose meg med jobben min. 

KINODATE

A QUIET PLACE

Gårsdagen med kjæresten var utrolig koselig, vi bestemte oss for å dra på en liten kinodate for å se den nye skrekk filmen “a quiet place”. Og den var kjempe bra, har ikke telling på hvor mange ganger jeg kastet meg bakover i kinosettet, hehe. Denne skrekkfilmen er nok den beste jeg har sett hittil, den hadde liksom noe mer spennende over seg en det de fleste andre skrekkfilmer har hatt. Ikke rart den har fått så bra omtale, til og med før den kom på kino. Vi var også ute å spiste litt før vi dro på kino, så ble en liten middags date og en kinodate. 

NEW HAIR 💇
Først litt om gårsdagen: 

Grunnen til null blogging i går var fordi jeg var ute og spiste sammen med damene jeg jobber sammen med oppe i barnehagen. Veldig koselig vi spiste god mat, dessert, koste oss med noe godt i glaset og spilte rykte går. Var en veldig koselig og morsom kveld som jeg håper vi gjentar igjen veldig snart

Nå tilbake til det nye håret mitt, jeg har nesten akkurat rukket og bare kommet inn døren etter en tur innom svigermor. Denne gangen bleket vi håret mitt, mens jeg hadde på en hette som jeg så helt grusom ut i, hehe. Men vi har ihvertfall kommet oss enda et skritt nærmere lysere hår. Så nå krysser jeg fingre og tær på at rød fargen snart forsvinner sånn at jeg slipper å gå rundt med rosa hår, haha.

PASTA BASTA

Dette trenger du:

– Tagliatelle 

– Brokkoli 

– Gulrøtter

– Matfløte 

– Røkte Kjøttpølser

Slik gjør du: 

– Skyll og skrell gulrøtter og brokkolien. Kutt det i passe store bitter( best med små bitter for da bruker dem ikke så lang tid på å koke). 

– Kutt kjøttpølsene. 

– Ha vann i en kjele, ha i tagliatelle når vannet koker. Vent 2 minutter før du legger gulrøttene og brokkolien oppi sammen med tagliatellen. 

– Når tagliatellen er ferdig heler du av vannet og har oppi matfløte. Rør godt om før du legger oppi pølsene. 

– La dette varme seg litt på ovnen og server med noe godt brød til. Håper det smaker!

NOEN TING MÅ MAN “OFRE”

I dag må jeg dessverre “ofre” bloggen fremfor formen og oppgaver. Har gått å brygget på noe en god stund nå og nå begynner det virkelig å slå frem her. Vondt hodet, tett nese og en god del hosting. Og hvis jeg skal klare meg resten av uken tror jeg at bloggen må bli nedprioritert litt, men håper på et innlegg hver dag uansett. Og at formen forbedrer seg i løpet av uken og at jeg slipper å bli kjempe syk, for det orker jeg ikke akkurat nå. Men da vet dere iallefall grunnen til hvorfor det kanskje ikke kommer til å komme like mange innlegg som det pleier å komme iløpet av uken. Også må jeg slenge på en liten takk til alle som orker å ta seg turen innom bloggen min, jeg setter stor pris på hver og en av dere. Nå skal jeg slappe av og drikke masse te og håpe på at jeg blir bedre.

#tb til sist gang jeg følte meg så dårlig.