BLACK&WHITEJumpsuit – BikBok // Blonde Cardigan – Spania // Sko – Floyd

Dette er en outfit jeg hadde for noen dager siden, og jeg må si at før så kunne jeg ikke fordra å gå i sånne jumpsuiter for jeg følte ikke at jeg kledde dem, men nå elsker jeg å gå rundt i dem. Eneste minuset er når du må på do og må bruke ekstra tid på å kle av og på deg denne, det er nok det eneste minuset jeg har å komme med. 

AVHENGIG AV KJÆRLIGHETEN?

For det finnes ingenting mer betryggende følelse enn å sovne i kjæresten sin armkrok på kvelden, det er bare sånn det er blitt. Men denne følelsen er skummel, og skremmende. For tenk om dette en dag tar slutt. Sånn helt plutselig. At jeg ikke lenger har en fast gutt jeg kan dra til i helgene, en som holder rundt meg når jeg gråter, og en som får hjertet til å banke ekstra fort med en gang jeg ser han. Det kan jo faktisk ta slutt – når som helst. For det finnes ingen garanti når det gjelder kjærligheten. Vi har jo ekteskap der to mennesker lover å stå sammen til døden skiller dem ad. Vi har barn, hus og felles økonomi – men heller ikke dette setter en garanti. Det er bare kjærlighet.

Jeg er blitt avhengig og det skremmer meg. Tenk hvis, bare tenk hvis. Jeg og kjæresten min har vært sammen i 3 år, dette er en god stund. Over 3 år med kjærlighet som drivkraft. Jeg har aldri tatt Joakim for gitt, for det er det dummeste man kan gjøre – men jeg har vendt meg til å ha han der. Jeg ha vendt meg til å få en nattamelding eller et natta kyss hver kveld, jeg har vendt meg til å ligge tett inntil ham om natten og jeg har vendt meg til at han sier til meg at han elsker meg. Det er bare sånn det er blitt – og hvordan blir det da, om alt plutselig tar slutt? Om jeg ikke er klar for det, men likevel får et brudd slengt rett i ansiktet? Tenk om han finner noen han liker bedre enn meg, tenk hvis han ikke føler noe for meg lenger? Vi er to, ikke bare en – og det skremmer meg. Jeg har jo nesten alltid vært en, og jeg har vært helt okei med det, men nå som vi er TO, er det nesten umulig å bli en igjen.

Joakim gjør meg lykkelig, det er sånn det er blitt. Vi har det gøy, og han er blitt som min bestevenn og kjæreste. Det er få personer som kan få meg til å le når jeg gråter, føle meg fin når jeg ser ut som et vrak eller som sier jeg er fin når jeg kun er det motsatte. Jeg føler meg bare så ekstremt heldig. Og jeg føler også at det er et fåtall av sånne gutter. Tenk hvis det blir slutt, og jeg aldri klarer å finne en som kan toppe Joakim? Bare tenkt hvis.

Jeg husker jeg ikke brydde meg så mye at jeg var singel. Ingenting var bedre en det. For man er jo selvstendig, uavhengig og fri – det er jo akkurat det man er. Man kan gjøre hva man vil, med hvem man vil – uten at det får konsekvenser. Men likevel tok kjærligheten meg med storm, og nå føler jeg meg svak. Jeg er svak for kjærligheten, og han jeg elsker. Jeg kunne gjort hva som helst, og det skremmer meg. Er jeg virkelig blitt en så svak person, at jeg trenger kjæresten min for å få dagene til å gå fremover? For han gjør meg så bra. Han får meg til å føle meg som verdens heldigste jente. Og selv om han ikke alltid kommer med en romanlang tale med ord når jeg er nedfor, hjelper det alltid med en god klem og en enda bedre armkrok. Jeg er redd for å miste kjæresten min, uansett om vi har det så bra som vi aldri har hatt det før. For herregud, for bare tenkt hvis. Jeg er bare avhengig av kjæreligheten.

DAGENS ANTREKK 🌸


Jumpsuit – Vet ikke, har arvet den // Blonde Cardigan – Spania // Sko – Floyd 

Det er helt utrolig og se hvor mange som har tatt turen innom bloggen min de siste dagene, jeg håper det fortsetter sånn for det får jeg virkelig masse motivasjon fra. Dette er ihvertfall dagens antrekk fra min side, det har ikke vært så mye sol i barnehagen i dag, men det har vært varmt så da var det godt med noe lett men fortsatt ikke for varmt eller for kaldt. I skrivende stund har jeg også gått igjennom de 700!! bildene jeg tok i konfirmasjonen i går. Og driver å plukker meg ut de jeg kommer til å vise på bloggen av lillesøsteren min(altså de vi mest sannsynlig kommer til å bruke på takkekortet). Youtube video kommer også til og komme for jeg filmet litt også, så stay tuned.

I MORGEN SKJER DET!

Det har vært en hektisk uke med å få alt i havn til den store konfirmasjonsdagen i morgen(egentlig ikke), men nå står alt klart til i morgen. Lillesøsteren min skal endelig inn i de voksnes rekker (skulle ikke tro det). Så dagen i dag har blitt brukt til litt bord plassering og å få ordnet bunader til den store dagen i morgen. Kameraet mitt er også klart siden det er jeg som skal ta bilder av konfirmanten og hele selskapet, skal også se om jeg kanskje får laget en liten youtube video til dere av hele dagen. Og skal så klart få tatt masse bilder som jeg kommer til å vise på bloggen, tenkte også jeg skulle vise frem bildene jeg tar av lillesøsteren min til takke kortet hennes, hvis det er ønskelig?


Det ble mobil bilder siden jeg glemte å ta med meg kameraet mitt.

7 GRUNNER TIL Å SMILE I DAG

Blomster og trær – Nå i det siste har det blitt så utrolig fint ute med masse blomster og grønne blader på trærene / Fint vær – Det er strålende sol og det ser ut til at det har kommet for å bli (bank i bordet) / Et skritt nærmere – Sommerferien begynner å nærme seg stormskritt og det gjør også fagprøven min i barne- og ungdomsarbeiderfaget snart (gruer meg) / Pakke i posten – Jeg fikk melding om at jeg har en pakke som venter på meg på butikk og jeg gleder meg masse til å vise den her på bloggen til dere / Snart helg – I morgen er det helg og jeg gleder meg ekstra mye til denne helgen fordi lillesøsteren min står som konfirmant på søndag / Verandakos – Nå har vi nesten akkurat kost oss ute på verandaen jeg og kjæresten min med litt god mat, det er alltid like koselig med litt kos på verandaen / Sommerklær – Nå kan vi jo også kose oss masse i sommerklær og trenger ikke bekymre oss for at det skal være kaldt ute.


HVA SMILER DU FOR I DAG?

SKYGGESØSTEREN


Dette er tredje bok i den storslåtte serien «De syv søstre».

Star er den mest gåtefulle av søstrene, og hun vil nødig gi slipp på tryggheten hun opplever i vennskapet med søsteren CeCe. Til slutt bestemmer hun seg likevel for å følge sporet faren har gitt henne for at hun skal finne opphavet sitt. Sporet fører henne til et gammelt antikvariat i London, og blir samtidig starten på en helt ny tilværelse.

Hundre år tidligere møter vi den sta og uavhengige Flora. Hun er lykkelig hjemme i Lake District, men krefter utenfor hennes kontroll fører henne til London og til en av sosietetsmiljøets største personligheter, Alice Keppel. Her blir hun en brikke i et spill der hun ikke kjenner reglene, men en dag møter hun en mystisk mann som avslører svarene Flora har vært på jakt etter hele livet.