LØRDAGS PIZZA🍕

LAVKARBO PIZZA

Du trenger:

🍕Matfløte
🍕Kremost
🍕Revet ost
🍕Creme Fraiche
🍕Revet Mozarella ost
🍕Kjøttdeig
🍕Pepperoni

Slik gjør du:

🍕Bland hele kartongen med matfløte sammen med hele boksen med kremost og 200gram revet ost. Hel deretter røra over i en langpanne med bakepapir. 
🍕Sett ovnen på 180 grader og sett pizza bunnen inn i ovnen. Pizzabunnen skal stå i ca 20-25 minutter.
🍕Når pizzabunnen er ferdig kan du ta den ut og la den hvile i ca 10 minutter før du begynner å ta på topping.
🍕Jeg og Joakim bruker creme fraiche som pizzasaus, men du kan bruke tomatpure også. Etter creme fraichen så kan du ta på kjøttdeig, pepperoni også mozarella osten.
🍕Sett pizzaen tilbake i ovnen og vent til osten har smeltet.
🍕Server med en frisk salat eller noe annet godt ved siden av jeg bruker fetaost og rømmedressing. 
Håper det smaker!

 

#NELLYHOLIC

Ånei, enda et par med nye sko… hehe. Klarer ikke å la være når jeg ser kjempe fine sko på nett da bare må jeg ha dem. Dette må jeg snart slutte med har ikke plass til alle disse skoene, men disse var så pene og de er fra nelly (sjokk at jeg kjøper høye hæler herfra). De er ikke så veldig behagelige å gå i enda, men det kommer nok til å gå seg til(håper jeg, for dem er jo så pene). 
Du finner skoene på salg HER! 

FRIDAG

I dag har jeg fri fra jobb noe som var ekstremt deilig siden det er så utrolig fint vær i dag. Så i dag sto jeg opp tidlig og la meg ut på verandaen med en gang nesten, så her har jeg ligget siden klokken var 11 ca og nå begynner klokken å nærme seg 14. Jeg har hørt på musikk og kost meg med en god bok. Ingenting som er bedre en dette på en fridag, jeg spiste også frokosten min ute. Kokt egg så klart, alltid det til frokost, hehe.  

GREY MAXI SKIRT

Nå var det virkelig på tide med et nytt outfit innlegg. Det går så lenge mellom hver gang det kommer et outfit innlegg her på bloggen. Så dette må jeg begynne å skjerpe meg på. Dette er ihvertfall dagens outfit, skjørtet er helt utrolig godt å bruke og jeg syntes det passer ypperlig inn i sommergarderoben min. Jeg lurer litt på om jeg må kjøpe det i svart også, men vet ikke helt om jeg kler det like godt som grått. Jaja, tiden vil vise. 

Topp – Cubus // Skjørt – Cubus // Bomber Jakke – Nelly.com // Sko – TOMS

KJØTTDEIG OG BLOMKÅLGRATENG

Lavkarbo kjøttdeig og blomkålgrateng

Dette trenger du:

🥦 Kjøttdeig (her hjemme til fire personer brukte vi en pakke med kjøttdeig)
🥦 Matfløte (vi bruker to matfløter her hjemme, som tilsvarer 6 dl med matfløte)
🥦Blomkål (vi bruker kun et blomkålhode, men hvis du ikke er glad i å kutte blomkål kan du kjøpe ferdig oppkuttet i frysedisken)
🥦Purreløk (vi bruker også kun en purreløk her hjemme, men hvis du ikke er noe glad i purreløk kan du erstatte den med vanlig løk)
🥦Phildelphia ost original ( denne bruker vi også bare en av)
🥦 Revet ost ( kjøper du en first price pakke med revet ost har du mye ost og gå på)

Slik gjør du:

🍲Stek kjøttdeigen i en kjele eller en wok panne.
🍲 Kutt purreløk og blomkål i små bitter.
🍲Ha det over sammen med kjøttdeigen når den er ferdig stekt.
🍲Ha oppi philadelphia ost og matfløte sammen med kjøttdeigen og grønnsakene.
🍲La det koke til blomkålen er myk, sett stekeovnen på 200 grader.
🍲Hell blandingen over i en ildfastform og strø over ost(så mye du vil).
🍲Sett den ildfasteformen i ovnen og la den stå til osten er smeltet.
🍲Server med en frisk salat eller poteter(om du ikke er på lavkarbo som meg).


Kommenter under hvis dere kommer til å prøve den ut🍓 

NYTT KOSTHOLD?

Nå er det ca fem uker siden jeg endre kostholdet mitt totalt, fem uker siden jeg begynte å kutte ut brød, pasta osv. Fem uker på lavkarbo har vært veldig lærerikt og spennende, fun fact jeg tror jeg aldri har spist så mye salat og kjøttdeig i hele mitt liv som jeg har gjort på disse fem ukene. men jeg tror jeg aldri har følt meg så bra og kvikk før som jeg har gjort etter jeg la om kostholdet mitt. Jeg har lært så mye mer om mat og forskjellige matretter på disse fem ukene enn det jeg har gjort før. Og jeg gleder meg til å eksprimentere mer med lavkarbo fremover, det kommer også til å komme oppskrifter på lavkarbo mat jeg digger og vil anbefale videre. Jeg gleder meg til å lage flere forskjellige salater, gratenger, brownies(jepp du leste riktig) og masse mer. 

Det beste jeg viste før jeg endret kosthold var ristet brød med smør og ost. Nå er kokt egg eller stekt egg min favoritt frokost og jeg går ikke lei. Kjøttdeig og blomkålgrateng er også en stor favoritt hos meg og den gleder jeg meg til å dele oppskrift på med dere. 

Skeier du aldri ut? Jeg har nesten kun drukket vann disse fem ukene, men hvis jeg har hatt lyst på noe godt mitt i uken så passer zeroh sin saft utmerket, denne er uten karbohydrater så denne kan jeg drikke så mye jeg vil av. I helgene kan det hende det blir en sukkerfri brus hvis jeg har lyst på.

Kylling har jeg også blitt veldig glad i, kylling med kremost og bacon er kjempe godt. Men kylling suppe er kanskje hakke bedre syntes jeg.

Når man er sulten, men ikke vet helt hva man skal ha så har jeg funnet ut at kjøttdeig med tomatpure, ost og rømme er veldig godt. 
For å avslutte innlegget vil jeg si at jeg råder de som vil endre kostholdet sitt til å undersøke det nøye og ikke bare hoppe rett ut i det, jeg undersøkte lavkarbo nøye før jeg bestemte meg for at det var dette jeg ville gjøre resten av livet. 

TAKKEKORT

I dag fikk vi endelig de etterlengtede takkekortene til lillesøsteren min. Jeg tok jo bilder i konfirmasjonen hennes så da fikk jeg i oppgave å ordne takkekortene også og jeg må si meg veldig fornøyd med resultatet. Tenkte jeg skulle vise dere resultatet siden jeg allerede har vist dere bilder og video fra dagen. Lillesøster fikk lov til å velge ut bilder selv, men resten bestemte jeg, heheh

 


10 KJAPPE

Hva var den første tanken som slo deg da du så deg selv i speilet i morges? 

Tenker egentlig ikke så mye når jeg ser meg i speilet på morgningen. Da er jeg mer opptatt av å få vasket meg i ansiktet og pusset tennene.

Hvem er den fjerde personen på tapt anrop-listen din? 

Kjæresten min når jeg ringte for å fortelle at jeg hadde klart fagprøven min💛 

Hva står det i den siste sms-en i innboksen din?

“tror jeg er her nå” fra i går når kjæresten skulle hente meg på sommeravslutning med barnehage kollegaene mine💛 

Hva har du på deg akkurat nå? 

Et rosa skjørt fra BikBok og en hvit topp fra Cubus

Dette skjørtet 

Hvilken serie anbefaler du?

CSI, Criminal Minds, The Blacklist osv

Din favoritt-sang akkurat nå? 

Sommerkroppen av Mads Hansen, tulla 🤣 Det må bli Excuse Me – Acoustic av Fire From The Gods

Hva har du som skjermbilde på pcen?

Jeg har dette bildet av meg og kjæresten 


Hva skal du i morgen? 

I morgen skal jeg slappe av og lage lavkarbo pizza(oppskrift kommer) og bare lade opp til den siste uken før sommerferie.

Hvor vil du helst være nå?

Akkurat nå vil jeg helst ha ferie og være i et spennende land som for eksempel Italia eller Frankrike 

Hvilke produkt(er) er det du ikke klarer deg uten?

 Hårkuren min fra Gold, shampoen min og balsamen min fra Amika så her er det kun snakk om hårprodukter, heheh