BIRTHDAY OUTFIT🎉👗


Kjole – Nelly // Sko – Sønderbysko // Krone – Nille 😉

Håper dere ikke er lei disse bursdags innleggene enda for jeg har mange flere på lager;) men utifra lesertallet her på bloggen som har skutt til værs de siste dagene så er dere ikke riktig lei enda. Men her har dere i alle fall outfiten som jeg hadde på meg på lørdag, dersverre så er kjolen så og si ødelagt etter for mye å drikke på for meg, hehe. Men vi prøver å redde den. 

LITT OM GÅRSDAGEN

For en utrolig bra feiring av mamma og mommo i går, så utrolig koselig å se at så mange venner og familie ville komme og feire dem. Vi hadde en utrolig bra feiring med god mat, drikke og live musikk. Kvelden endte med ødelagt kjole;) men uansett så var kvelden utrolig bra, resten av dagen skal jeg bruke på å slappe av og få i meg masse vann;)

Flere bilder av pynt og outfit kommer i et senere innlegg.

ENDELIG ER DAGEN HER!

Dagen som mamma og jeg har gått og ventet på i et halvt år er endelig kommet! I dag skal vi nemlig samle alle mamma er glad i og feire at mamma har fylt de store 40! Vi håper på en super dag fylt med masse moro og god mat;) Vi håper også på oppholdsvær siden regnet bestemte seg for å melde sin ankomst akkurat på dagen vi skulle feire… typisk, men nå har vi ventet på litt regn og kan ikke akkurat klage da når det endelig kommer litt(det kommer bare på litt feil dag).

Bedre bilder komme seinere av både pynten i lokalet og outfiten min for kvelden.

HVA JEG HAR BRUKT DAGEN PÅ!

Nå har jeg nettopp lagt meg ned i sengen etter en god dusj, jeg har nemlig vært på lokalet som vi har leid inn til mamma sitt 40 årslag og pyntet en hel masse. Så nå er alt klart til i morgen. Resten av denne kvelden skal bli brukt til å se film med kjæresten og bare slappe av.

GRATULERER MED DAGEN VERDENS BESTE MAMMA❤️

Da mødre ble til, var tanken ganske klar.

 For mødre har noe i seg som ingen andre har.

De har en hånd som hjelper, de lytter og forstår.

De trøster deg gjerne, og blir når andre går.

Derfor har vi mødre, og dersom du spør meg: Den beste mamma i verden, det er jo nettopp deg.

Gratulerer kjempe masse med 40 års dagen din mammaen min❤️


Jeg er så utrolig glad i deg mammaen min, du betyr alt for meg<3

RASK KYLLINGSUPPE 🍲

Dette trenger du:

🍲Kyllingfilet
🍲Purreløk
🍲Creme Fraiche
🍲Matfløte
🍲Salt og pepper

Slik gjør du:

🍲 Stek kyllingfilen i en kjele(vi kjøper ferdig oppkuttet kyllingfilet), mens kyllingen stekes kutter du opp purreløk.
🍲Ha oppi purreløken sammen med kyllingen. Og la den varme seg opp litt.
🍲Ha oppi creme fraiche og matfløte og la den små koke i fem minutter.
🍲Kryddere med salt og pepper på slutten for å få litt mer smak.
🍲Server med et godt brød til.ENDELIG SOMMERFERIE 🌧🌸

Nå ble det endelig sommerferie på meg også, barnehagen har fire uker sommerstengt så jeg skal bare kose meg og slappe av. Jeg har lagt litt planer med kjæresten disse fire ukene, også begynner mamma sitt 40 årslag og nærme seg så med andre ord kommer dette til å bli en veldig bra sommerferie. Jeg skal også lage et eget innlegg om hva som kommer til å skje til høsten siden lærlingtiden min begynner å nærme seg slutten. 

Jeg startet ikke sommerferien i noe spesielt fint vær i dag, men jøss så deilig det var med litt regn også. Tror det var godt for både mennesker, dyr og planter med litt regn.