LAVKARBO HAMBURGERBRØD🍔

Oppskrift til 4 brød

Dette trenger du:

🍔 2 dlSesamfrø
🍔2 dl Revet ost
🍔 4 Egg
🍔 2 ts Bakepulver
🍔 2 ts Fiberhusk

Slik gjør du:

🍔 Bland alt i en kjøkkenmaskin.
🍔 Del opp i fire hamburgerbrød på et bakepapir.
🍔 Stek på 200 grader i 20 minutter.TILBAKE FRA PAUSE

Nå er det 2 dager siden dere har hørt noe fra meg. Det er ikke akkurat veldig lenge, men også noe dere må regne med nå som jeg har startet på påbygg og jobber litt ved siden av så må bloggen bli litt nedprioritert på de dagene jeg har masse lekser og er veldig sliten etter lange dager. Disse to dagene her har jeg hatt mye å tenke på(tenkte jeg skulle lage et eget personlig innlegg om det) og fått utdelt lekser i to forskjellige fag. Så da måtte jeg sette lekser først. Men nå er jeg tilbake og gleder meg til å blogge for dere.


Veldig godt å finne frem skjerfene mine igjen, tenkte jeg skulle gå til innkjøp av flere i masse forskjellige farger.


NYE SKO OG HØST GENSER

Annonse – Nelly.com(varen er kjøpt selv)


Sko – Nelly // Genser/Kjole – Cubus


Endelig kan jeg begynne å finne frem pusegenserene mine igjen. Genseren jeg har på meg funker skikkelig bra som en kjole også og den har jeg i to farger til. Gleder meg virkelig til å begynne å bruke disse masse fremover nå som høstværet har kommet. Her er også de nye skoene mine fra Nelly, de såkalte “blogger” skoene, hehe. Nå har jeg dem i både flat hel og høy hel og jeg er veldig fornøyd med dem. 

NY LAVKARBO PIZZA OPPSKRIFT

Dette trenger du:

🍕Kyllingkjøttdeig
🍕Mozarella revet ost
🍕Egg
🍕Peppes pizza kjøttboller
🍕Skinke
🍕Creme Fraiche
🍕Revet ost
🍕Pepperoni

Slik gjør du:

🍕Bland 84g mozarella revet ost sammen med to egg og 400g kyllingkjøttdeig.
🍕Fordel det gjevnt utover en langpanne, sett ovnen på 200grader og sett pizzabunnen inn i ca 20 minutter.
🍕Ta pizzabunnen ut, la den hvile seg litt. Ha på creme fraiche, revet ost, kjøttboller, skinke og pepperoni.
🍕Sett pizzaen tilbake inn i ovnen og la den stå til osten har smeltet.
🍕Server med en frisk salat ved siden av.


LITT NYTT TIL SKOLESTART

Tidlig blogging i dag. Elsker fritak fra programfag, og en kjæreste som bor typ 2 minutter unna skolen. Nå skal jeg ikke møtte opp igjen før klokken kvart over tolv så det betyr enten en time med soving eller en time med serier;) Vanskelig å velge, hehe. Men tilbake til innlegget, jeg kjøpte meg jo alt nytt til skolestart. Men fant ut på tirsdag at jeg ikke hadde alt jeg trengte allikevel så da var det tilbake på nille og europris for å finne det jeg manglet. Jeg kjøpte jo markeringstusjer og pastell penner som ikke fikk plass i penalet mitt som jeg hadde fra før av så da måtte jeg jo finne noe jeg kunne ha det i også trengte jeg en ny matboks:

Disse er jo helt geniale til å oppbevare forskjellige ting oppi sånn at du slipper å ha dem rett ned i sekken. Disse blir det også fint å bruke opp igjen når jeg er ferdig på skolen til neste år, ut på reise? Tre toalettmapper til å sortere toalett sakene dine for eksempel


Og en ny notatbok(hadde glemt å kjøpe inn notatbok til historie timene mine) og en ny matboks.

Matboksen er fra europris resten er fra nille

ROOM DETAILS

Nå har jeg endlig fått opp hyllene jeg kjøpte meg i sommer på IKEA. Og nå ser rommet mitt kjempe bra ut og jeg fikk enda bedre plass i klesskapet til klærne mine;) Men tenkte å vise dere hvordan det ble ihvertfall også skal jeg få til å filme en “room tour” så fort rommet mitt er helt ferdig. Har enda igjen noen hyller også ny seng så er nok rommet komplett når jeg har fått inn det.


 

Dere finner skoene HER! 


FØRSTE SKOLEDAG

Da var førsteskoledag endelig ferdig. Var veldig uvant å sette seg inn i bilen for å kjøre til skolen istedenfor til jobb i dag. Og det kommer nok til å ta lang tid før jeg vender meg til den nye hverdagen min. Men jeg gleder meg masse til å ta fatt på alle fagene jeg skal ha og komme ut med et bra resultat. Over her ser dere forresten skolesekken min, kom på at jeg hadde helt glemt å vise dere den. 

Den er forresten fra Nelly og dere kan finne den HER! Går dere på skole?