ENDELIG HØSTFERIE🍂 🍁 ☔️🌧

Annonse – Nelly og Cubus (varene er kjøpt selv)

Endelig har høstferien kommet, de siste par ukene på skolen har vært skikkelig kjedelige og jeg føler virkelig at det var på tide med en liten ferie. Jeg starter høstferien min med å feste, jeg skal ut litt seinere i kveld med mamma og dem på Rune Rudberg konsert. Og i morgen så skal jeg på kino med kjæresten, så med andre ord kommer dette til å bli en fin start på høstferien. MINE TANKER RUNDT PÅBYGG 📖

Etter to år borte fra skolen, var det veldig rart å skulle sette seg ned på skolebenken igjen for å bli undervist. Jeg har jo nå vært vandt med å hjelpe de som trenger det i timen i to år så det å gå tilbake til å være den som trenger hjelp var veldig rart. Nå har vi gått på skolen i 6(?) uker og på disse 6 ukene så har jeg lært igjen ting jeg burde husket fra første året mitt på videregående(ihvertfall i følge noen lærere), men hvor lett er det da? Det er jo ikke akkurat enkelt å huske hva du lærte på skolen for over tre år siden? Men det har ihvertfall vært veldig lærerikt å starte opp igjen med fag som det er over tre år siden jeg hadde sist og fag jeg har savnet veldig mye. 

Det er jo faktisk over tre år siden sist jeg tok i en mattebok så det å skulle sette seg ned med det igjen var jo en utfordring. Norsk er faktisk et av fagene jeg har savnet å gjøre og jeg gleder meg til vi skal begi oss ut på resten av boken.

Påbygg kommer til å bli hardt, så man må virkelig være forberedt på alt som skal komme, de første ukene vi har hatt nå har vært barnemat i forholdt til resten av eventyret vi skal begi oss ut på😉 Så her er det bare å ha tunga rett i munnen og følge med i timen på alt lærerene sier(og øve ekstra godt til prøver). 

Så hvis det er noe dere lurer på angående mitt år på påbygg er det bare å legge igjen en kommentar så skal jeg svare så godt jeg kan.

ULEMPER MED Å VÆRE EN BLOGGER

Jeg elsker å blogge det er jo derfor jeg startet med det og har drevet så lenge med det. Men når det kommer til blogging så er det masse ulemper i det som mørketid, dårlig tid osv. Så jeg bestemte meg for å lage et innlegg der jeg forteller ulempene med å være blogger..

– Dårlig bilder. Det går greit å ta bilder på sommeren for da får man veldig fine og lyse bilder som viser brunfarge og sånt, men om vinteren for det første så er det nesten umulig å finne et bra sted å stå for å ta bilder. Det er enten for mye snø, alt for glatt eller så vil bare ikke kameraet fokusere uansett hva du gjør.  Det funker ikke med dårlig bilder på bloggen…

…… bildene blir for lyse

….. eller litt for mørke

……. eller uten fokus

……. eller så er de sånne bilder jeg kan le av om 10 år eller noe sånt

SONY DSC
SONY DSC
SONY DSC

– Kleinheten. Når du står med høye hæler og kjole, også skal du ta bildet så står naboen å ser på i stuevinduet. Hva gjør man? Står der og latter som ingenting? Tar med kameraet og går inn igjen eller?? Kommer nok aldri til å bli vant til det.

– Naboene må jo tro jeg er syk i hodet eller noe sånt. Syntes litt synd på naboene mine som må se meg nesten hver dag ute der jeg står og poserer, men jeg gjør det jo fordi jeg syntes det er gøy så jeg pleier og slenge på et par grimaser jeg når jeg først er i gang. 

– Pause, what is that? Så klart kan jeg ta meg en pause om jeg vil, men hva skal jeg liksom blogge om da når jeg bestemmer meg for å starte igjen? Ingenting, det blir jo kjedelig for leserne mine å ikke få innlegg før det har gått sånn 9 dager. 

– Hva skal man blogge om? Største problemet jeg tror mange sliter med, hva skal jeg blogge om i dag? Det blir jo veldig kjedelig å blogge om hva man har gjort i dag hvis du ikke har gjort en shiit. Heldigvis så lager jeg et par innlegg når jeg vet jeg ikke har tid til å blogge. 

SOMMERVÆRET ER TILBAKE

Sånn serr, jeg valgte helt feil genser å ha på meg i dag merket jeg når jeg dro fra skolen i sted.. Gradene i bilen min viste hele 24 grader!!! Og vi er jo midt i september, er det normalt? Så sommerværet har ikke forlatt oss enda og jeg håper på like fint vær i morgen sånn at jeg kan være litt mer forberedt på valg av klær, hehe. Skjerf- BikBok // Genser/Kjole – Cubus // Sko- Nelly
? 8 SPØRSMÅL OG SVAR ?

Noe som gjør meg glad akkurat nå… Det som gjør meg glad akkurat nå er at jeg har en familie som er glad i meg og en kjære ste som elsker meg.

En ting jeg har funnet ut av denne uken…Nå har jo uken akkurat startet, men en ting jeg fant ut forrige uke var at man aldri burde øve til prøver i siste liten(selvom det gikk bra), hehe. Alltid pugg over en lengre periode sånn at du får med deg alt som er viktig. 

Noe som irriterer meg akkurat nå… Det som irriterer meg akkurat nå er at vi må velge tema for særemne i norsk og jeg står virkelig helt fast. Så håper virkelig inspirasjonen detter ned i hodet på meg sånn at jeg finner et tema og bøker jeg kan lese. 

Noe jeg har tenkt mye på den siste uken… At jeg virkelig savner julen, jeg så på bilder fra juleferien i fjor og bilder fra julaften og jeg savner virkelig all julepynten og det å kjøpe gaver til noen du er glad i. Gleder meg virkelig til julaften i år.

Akkurat nå skulle jeg ønske jeg var… I varmere strøk med kjæresten eller i kjærlighetens by Paris. Gleder meg til den dagen vi skal ut å reiser sammen. 

Noe jeg gleder meg til…. Jeg gleder meg masse til høstferien fordi da skal jeg sove og slappe av, hehe. 

Planene for kvelden… Planene mine for i kveld er så jobbe med litt matte og slappe av og se på serier. 

Hva gjorde du på denne dagen i fjor?… Det husker jeg faktisk ikke, men tror det var en søndag og at jeg slappet godt av i sengen til kjæresten. 

NELLY OUTFIT

Annonse – Nelly.com(varene er kjøpt selv)

Kjole HER og Sko HERGod søndag dere! Hvordan har helgen deres vært? Jeg har bare slappet av og fått unnagjort litt mattelekser som skal leveres til uken og nå er jeg snart på vei ut døren for å hjelpe til litt ute. Men her har dere ihvertfall bilder med den ene nye høstkjolen min på, jeg syntes den er helt nydelig og kommer til å bruke den masse fremover. Syntes fargen passer så bra til årstiden vi er i nå, jeg elsker høst(når det er sol vel og merke). Hele outfiten er forresten fra nelly, digger klærne og skoene fra nelly så er ikke rart at nesten halve klesskapet mitt er derifra nå, hehe.

NYE HØSTKJOLER🍁🧡

Annonse – Nelly.com(varene er kjøpt selv)

Endelig begynner høstkjole garderoben min å vokse. Noe jeg alltid har hatt lyst på er en kjempe fin garderobe med masse høstkjoler og nå begynner den endelig. Disse to kjolene er fra Nelly og jeg falt for dem med en gang jeg så dem, så jeg kommer nok til å bestille flere i forskjellige farger. Jeg elsker den grønne, føler den passer veldig bra til høsten og jeg gleder meg til å kombinere disse to kjolene med sneakers og de nye bootsene mine fra Nelly. 


Den grønne kjolen finner dere HER og den lilla finner dere HER!
JEG ELSKER DEG

Du har vært der for meg. Livet mitt har vært som en berg- og dalbane de siste årene, men du har alltid stått ved min side. Mennesker kommer og mennesker går, men du er der alltid. Da vi møttes for første gang for en del år siden forstod jeg fort at jeg likte deg. Helt ærlig trodde jeg ikke at båndet våres kunne bli sterkere. Men, her er vi over tre år senere. Jeg elsker deg. Jeg er avhengig, på ekte. Jeg hater å være avhengig, jeg vil helst være selvstendig. Men du gir meg en følelse ingen andre kan gi meg, og den følelsen vil jeg aldri bytte bort mot noe. Ingenting kan sammenlignes meg deg. Du gir meg noe å se frem til, hver dag. Dagene er fylt av glede og tilfredsstillelse når jeg er med deg. Da vi møttes for førte gang for tre år siden hadde jeg aldri i min villeste fantasi trodd at vi skulle ende opp så tett sammen. Går jeg for lenge uten deg anstrenger jeg hver celle i kroppen for å ikke tape kampen mot savnet. Selv om vi ikke er helt adskilt fra hverandre er det fortsatt vanskelig å ikke savne deg. Så det er sånn her det er å elske? Jeg får liksom ikke nok. Desto mer jeg får av deg, desto mer vil jeg ha av deg. Når jeg er sammen med deg får jeg en brusende lykke følelse i magen. Og du? Du er den første jeg tenker på når jeg våkner om morgenen, og den siste jeg tenker på når jeg lukker øynene om kvelden. 

Og det er du, kjære Joakim, som gjør meg lykkelig. Jeg elsker deg.