PÅ EKSAMEN ER JEG……

På date foretrekker jeg… At vi tar det helt naturlig og rolig, jeg forventer ikke mye på dater. Det eneste jeg foretrekker er at vi kan ha det koselig sammen utenom at det skal bli kleint, nå drar jo ikke jeg og Joakim så ofte på date, men de få gangene vi har gjort det har det vært super koselig fordi vi trives i hverandres selskap.

Hos legen er jeg… Nesten aldri, siden de få gangene jeg er syk så trenger jeg ikke dra til legen. Men de få gangene jeg har vært der er jeg et nervevrakk til tusen fordi jeg er redd for å vite at det er noe alvorlig galt(men det er jo aldri det). Og de få gangene jeg har tatt blodprøver jos legen er jeg alltid livredd, jeg klarer nesten ikke sprøyter og jeg begynner å hypperventilere hver gang jeg skal ta vaksiner og blodprøver. En gang måtte jeg og mamma sitte en halv time ekstra på legekontoret fordi jeg SKULLE ha bedøvelseskrem, hehehehe. 

Etter byen er jeg… Jeg har faktisk aldri vært på byen jeg(sikkert fordi jeg ikke er gammel nok enda) Men jeg kan tenke meg at jeg kommer til å være hun som ikke finner igjen noen ting som for eksempel mobil eller veske. At jeg forsvinner fra alle jeg har vært med fordi jeg er for full til å vite hvem jeg er med eller hvor jeg skal. 

I taxikøen er jeg…. Aldri, jeg tar ikke taxi, taxi er uansett kjempe dyrt så jeg foretrekker heler å spørre enn venn eller mamma om dem kan hente meg.

Akkurat nå er jeg…. Veldig sliten etter en lang skoledag med mye pensum. Avslutter alltid hver onsdag med matte og det blir jeg så sliten av, matte er et av de fagene jeg syntes er vanskeligst så det at vi har det i de to siste timene på en onsdag er skikkelig leit, fordi da vil jeg egentlig helst hjem og slappe av.

På eksamen er jeg... De få gangene jeg har hatt eksamen har jeg alltid vært hun som ikke klarer å stå i ro(fordi jeg er så nervøs) dette går vel mest for det muntlige, men når jeg har hatt skriftlig eksamen så er jeg alltid hun som legger hodet ned på pulten i 5-10 min for å klarne tankene(sånn at jeg gjør det best mulig).

Om morgenen er jeg… Alltid trøtt, uansett hvor tidlig jeg legger meg så er jeg alltid trøtt når alarmen ringer. Også er jeg veldig treg med det jeg skal gjøre, bruker altfor lang tid på badet og spiser altfor sakte frokosten min.

Om kvelden er jeg.. Alltid hun som tenker at man skulle gjort mer den dagen, hver kveld tenker jeg enten det ene eller det andre jeg egentlig burde gjort som for eksempel å jobbe litt mer med matte eller rydde rommet(men når serier er livet, blir dette litt vanskelig).

På jobb er jeg… Alltid blid og fornøyd(neida, noen dager der jeg helst skulle ha lugget i sengen min istedenfor. Men stortsett er jeg alltid blir, i det yrket jeg er i er det jo ikke noe koselig for barna at jeg er sur, man får mye bedre kontakten med dem når man er blid og viser at man bryr seg om dem.

Som sjåfør er jeg… Veldig klar på at alle skal ha på seg bilbelte, hvis ikke blir vi stående. Jeg kjører ikke med folk i bilen som ikke har på seg beltet. De få gangene jeg har vært sjåfør for kjæresten har jo vært når han skal på fest, så det har jo blitt ganske seint. Så jeg er nok også den som er kjempe trøtt og irritert.

Økonomisk har jeg... Et lite forbedringspotensiale… hehe. Nå som jeg ikke jobber fulltid lengre er det ikke så mye penger som kommer inn på kontoen lengre, og det tenker ikke jeg på hele tiden, for det kan dukke opp en pakke titt og ofte i postkassen når det heler skulle vært penger jeg skulle spart. MEN jeg har blitt veldig mye flinkere til å spare en det jeg har vært. 

Som passasjer er jeg… Som oftest dem som sovner eller så synger jeg med til musikken.

Lykkeligst er jeg…. Når jeg er rundt folk jeg er glad i som familien min. Også er jeg veldig lykkelig når jeg er med kjæresten min, ingenting slår den gode, varme armkroken til Joakim etter en lang dag. Føler meg alltid så lykkelig når vi ligger og holder rundt hverandre når vi skal legge oss.

På bunn er jeg… Når jeg sliter i matte(da føler jeg meg for å være ærlig skikkelig dum), når jeg er sulten og ikke har spist på en god stund. 

På trening er jeg… Nesten aldri, dette må jeg begynne å bli flinkere til. Trening er viktig og det kan få meg til å ville gjøre mer, så en halvtimes treningsøkt hver dag burde jeg begynne å få til.

STOLT AV MEG SELV!

I dag så er jeg utrolig stolt av meg selv, nå er det jo litt over fem måneder siden jeg endret kostholdet mitt. Og jeg er snart der jeg vil være, men det var ikke det jeg hadde tenkt til å snakke om. Den toppen jeg har på meg på bildene i dette innlegget passet meg nesten ikke for noen måneder siden, den var altfor stram og ubehagelig å ha på seg. Men nå i dag når det var rosa-dag på skolen, bestemte jeg meg for å prøve å se om den passet bedre, og gjett hva? Den satt som et skudd, det var verdens beste følelse å ta den på seg og kjenne at den ikke var for stram lengre eller ubehagelig å ha på seg. 


Så dette var dagens lille glad(skryte) innlegg, heheTOPPEN ER KJØPT PÅ BIKBOK(men er noen år siden så tviler på at dem har den lengre)

 

DET SNØR ❄️

2 dager siden sist, det var godt med en liten pause i helga der jeg bare kunne slappe av med lekser og serier(LES: det ble ikke så mye lekser, men serier derimot, hehe). Også kjørte jeg kjæresten på fest på lørdag og hentet han så da var det litt godt å bare kunne slappe av litt ekstra mye(siden festen var et stykke unna). Så egentlig har det ikke skjedd så mye på de to dagene jeg har vært borte. Men dere, i dag begynte det faktisk å snø her jeg bor(ikke så mye heldigvis, jeg hater snø). Og i morgen er det spådd en god del, gleder meg ikke for å si det sånn….KJOLE – NELLY // CARDIGAN – CUBUS // SKO – NELLY


Hvis dere ser nærme på bildene så kan dere se snøen❄️

DREAM DESTINATION: NEW YORK ✈️🗽

Jeg har SÅ lyst til å reise til New York!

Jeg kan sitte å drømme om New York i evigheter. Jeg kan sitte å se på bilder og serier som omhandler New York i timesvis – og jeg kjenner at det bare kribler inni meg fordi jeg er så reisekeen. Er jo utrolig glad i å reise, men har aldri vært i en skikkelig storby før, så det å dra til New York hadde vært helt sykt. Se det for dere! Besøke Times Square, Empire State Building og Rockfeller Center, vandre rundt i Central Park, shoppe i 5th Avenue ………

Og ja, shoppingen!! Victoria’s Secret, Chanel, Abercrombie & Fitch, Top Shop, Nike og Forever 21 bare for å nevne noe. Den dagen jeg reiser til New York kommer jeg til å ta helt AV med shoppingen. Jeg tuller ikke. It’s gonna be crazyyyy. Det kommer serr ikke til å bli plass til alt jeg kjøper en gang….

Ser for meg å gå langs gatene i New York med et stilig antrekk og høye hæler. Shopping dagen lang, lunsj på Starbucks, se times square på kvelden, kanskje noen musikaler – listen er lang for hva man kan gjøre. Det KLØR innvendig etter å dra! ÆÆÆÆ…..

Jeg skal til New York i alle fall en gang, det er 100% sikkert. Frister så sykt å bare bestille flybillett og hotell akkurat nå, haha. Hva med dere? Har noen av dere vært i New York før?

Alle bildene er fra weheartit

BLOMKÅLSUPPE MED KJØTTBOLLER

Ny oppskrift til dere på denne fantastiske onsdagen🙋🏽

Du trenger- Blomkålsuppe: 1. 3 Blomkålhoder (det kommer ann på størrelsen, men hvis dem er små så er det lurt å ta tre) 2. 3 dl matfløte 3. Kjøttboller (vi bruker svenske her hjemme)  4. 3 sjalottløk 5. Smør til steking 6. 1 liter vann 7. 1 grønnsaksbuljong terning

Slik gjør du:

1. Først starter du med å koke opp 1 liter vann sammen med grønnsaksbuljongen i en egen kjele.

2.Deretter kutter du sjalottløk, trenger ikke være så nøye.

3.Så tar du 2 spise skjer med smør oppi hovedkjelen dere skal bruke for å lage selve suppen i.

4.Her skal du frese løken, mens løken koser seg oppi kjelen er det tid for å kutte opp 2 blomkålhoder.

5.Når løken er ferdig blander du blomkålen, kraften og 3 dl matfløte i samme kjele som løken.

6.Dette lar du koke i ca 20.minutter, mens du kutter opp det siste blomkålhodet i terninger.

7.Når blomkålen i kjelen er mør kan du ta kjelen av ovnen og finne frem stavmikseren.

8.Nå skal du knuse blomkålen så bra du får til. Etter du er ferdig med det kan du legge oppi det siste av blomkålen og kjøttbollene, nå skal kjøttbollene bli varme og blomkålen mør. 

Velbekomme!DETTE HAR VÆRT EN BRA TIRSDAG

Det er ikke ofte jeg syntes at tirsdager er bra, men akkurat denne tirsdagen syntes jeg har vært bra og håper at resten kommer til å bli bra. Grunnen til at denne tirsdagen er bra er fordi det var salg på spyleveske(vet det er rart å være glad for dette, men nå som jeg ikke tjener like mye lengre er det gull hver gang det er salg på noe jeg trenger på bilen). Også fikk vi gå før i dag siden vi hadde historieprøve de to siste timene, pluss at bildene lillesøster tok av meg i sted be utrolig bra. Nå skal jeg fortsette dagen med matte oppgaver og slappe av med CSI. Håper dere får en super dag videre. Toppen er fra BikBok(kjøpt for typ 2-3 år siden) og jakken er fra Gina Tricot( tror den fortsatt skal være i butikk, er ikke så lenge siden jeg kjøpte den)

NEW WEEK

Wow, denne helgen har bare rast av gårde, og plutselig var det mandag og ny uke igjen. Denne uken her har jeg en god del på planen, i dag må jeg øve til historieprøve som jeg har i morgen. Også har jeg skrivedag/heldagsprøve i norsk på onsdag, og lang helg fra onsdag av. Siden alle lærerene mine drar til Frankrike. Men blir ikke helt langhelg på meg, for jeg har blitt spurt om å jobbe litt(takker ikke nei til det). Så da blir det helg som vanlig for meg på fredag. Så det var litt om min uke, hvordan kommer deres uke til å bli? 
 

MY NEW BOYFRIEND: MICHAEL KORS


Får man egentlig nok vesker? Jeg bare lurer, denne nydelige lille rosa vesken fra Michael Kors var jeg så heldig og få av svigermoren min. Og jeg syntes den er nydelig, rosa fargen passer perfekt til meg, og den er akkurat passe liten til at jeg kan bruke den når jeg enten skal på shopping eller i selskap. 10 TEGN PÅ AT HØSTEN ER HER🧡

1. Bladene skifter farge, dette er jo helt klart et tegn på at høsten har kommet.

2. Jeg vet ikke med dere, men hver eneste høst får jeg munnsår, det slår aldri feil. Og da er det spesielt godt å ha en carmex liggende klar i veska. 

3. Forkjølelse, jeg blir stort sett alltid forkjølet i enten starten av høsten eller når det første snøfallet kommer, nå i år har jeg allerede rukket å være forkjølet i 2 uker….

4. Et sikkert tegn på høstens ankomst er at jeg tar frem de store tykke genserne mine og alle skjerfene mine som har ventet på meg siden jeg pakket dem bort når sommeren kom.

5. Når man endelig kan begynne å drikke kakao uten å føle at det ikke passer inn i årstiden, jeg vet ikke med dere, men jeg drikker ikke kakao på våren og sommeren fordi jeg føler det ikke passer så godt inn i årstiden vi er i da. 

6. Det aller beste med høsten må jo være at så mange utrolig bra serier har sesongpremiere akkurat på høsten, som Riverdale som er tilbake med sesong 3 nå.

7. Når bloggere(som meg) kommer med slike innlegg da er det ihvertfall et sikkert tegn på at høsten er her, hehe. 

8. Når du må begynne å skrape is på bilen på morgningen, nå har ikke det skjedd meg så ofte vel og merke siden det har vært varmegrader de dagene jeg har kjørt til skolen, men i går var det faktisk et godt lag med is på bilen….

9. Når jenter begynner å gå med uggs igjen, hvis du ser ei jente med uggs eller en gutt så er det ihvertfall et sikkert tegn på høst, jeg går kun rundt i uggs på høsten og vinteren. Ellers så ligger uggsene godt plassert i skoskapet på våren og sommeren. 

10. Når det er mørkt på morgningen og blir mørkt tidlig på kvelden, dette er vel et av de sikreste tegnene på at høsten er her. 

Bilder fra weheartit

HØSTENS FINE FARGER 🍂 🍁🧡
Jeg syntes at høsten som våren og sommeren kommer med så mange fine farger. Våren har jo grønne blader på trærene og masse fargerike blomster og det meste av disse holder seg jo igjennom sommeren. Også kommer høsten der bladene gradvis skifter farger til så mange utrolig kule og fine farger. Det er alle fargene jeg savner aller mest når snøen kommer, syntes det er så kjedelig med bare en farge igjennom så utrolig mange måneder.