I ET HUS I ALVDAL

I boken I et hus i Alvdal forteller Kevin for første gang åpent og ærlig hva som gikk så fryktelig galt hjemme hos mamma, og hvilke konsekvenser det har hatt for ham å vokse opp i et hjem preget av rus og omsorgssvikt. Han er eldste sønnen til Alvdal-kvinnen som ble dømt for overgrep mot sine egne barn – Norges første kvinne dømt til forvaring for seksuelle overgrep.
Kevin deler modig sin historie. Hans forhold til sin mor gir leseren en forståelse for den sterke lojaliteten barn har til sine foreldre – og hvordan de etter beste evne forsøker å ta ansvar når en av disse mister grepet om sitt liv.FAMILIE BURSDAG🎈

Nå nærmer klokka seg 13 og familie bursdag hjemme står for tur. Her har vi stått på siden klokka var litt over ni i dag tidlig, så vi har vel kommet i mål med både pynt, mat og kaker. Lillesøster ble med meg ut i sted for å ta litt bilder også sånn at jeg fikk oppdatert dere tidlig før gjestene kommer. Kommer til å legge ut bilder av selskapet i morgen, men tenkte det ble kjedelig for dere å vente helt til i kveld med å høre fra meg, dessuten skal jeg hente svigermor i kveld og kjøre henne, også skal jeg hente Joakim for å få ham hjem. 
~GET TO KNOW ME~

Hvordan ser din perfekte dag ut? Min perfekte dag er når jeg har sovet godt om natten, og våkner uthvilt på morgenen. Også fortsetter den med en god frokost, etterfulgt av litt bloggarbeid. Videre så liker jeg å slappe av litt, men ikke for mye for jeg må få gjort unna litt ting sånn at jeg føler at jeg har gjort noe nyttig. Også liker jeg at rommet mitt er helt ryddig og at sengetøyet er reint, da er dagen virkelig perfekt. Så dette er da litt av hvordan min perfekte dag ser ut. 

Er det noe som plager deg akkurat nå?  Akkurat nå plager det meg at jeg ikke har spart enda mer penger dette året her, dette er noe jeg skal bli enda flinkere på når nyåret kommer, sparing er viktig. 

Hvilke blogger leser du? Dette skrev jeg et innlegg på tidligere i høst, men nå som skolehverdagen er litt mer hektisk en jeg var forberedt på. Så har det ikke blitt så mye tid til blogglesing. Men noen av dem er bloggomtoppbloggere, martheborge, funkygine, sofiekvelland, maddekk og adalsjenta er noen av dem jeg kommer på akkurat nå i farten. 

Hva skal du i dag? I dag skal jeg bare slappe av siden det er helg, også skal jeg planlegge noen blogginnlegg. Skal også lære meg hvordan man lager ballongbue til i morgen siden vi skal feire bursdagen min med familien og da vil jeg at det skal være litt pynt for å gjøre det litt mer koselig. 

Kan du si tre ting du og kjæresten har til felles?

1. Vi har ganske lik musikk smak, eller det vil si jeg har to forskjellige musikk smaker og han to(?) musikk smaker, men den ene har vi til felles. Vi liker band som for eksempel skillet og Dangerkids, musikk som er litt mer rocka. Så dette hører vi veldig ofte på når vi kjører bil sammen, det går jo så klart i litt annen musikk også som Ava Max osv. Men i hovedsak går det mest i rock eller som jeg liker å kalle det skrikemusikk.

2. Vi hater begge to å handle klær, men drar rett som det er på shopping. Hvorfor drar dere på noe dere ikke liker å gjøre? spør dere, jo fordi innerst inne syntes vi det er litt morsomt, fordi vi koser oss i hverandres selskap. Så noe koselig er det jo å dra på shopping sammen, selvom vi egentlig hater det.

3. Vi er nok like dårlig på å gjøre ting, som for eksempel å rydde, vi liker begge to å ha det ryddig rundt oss, men vi bruker laaaaang tid på å rydde. Men når vi gjør det sammen går det litt fortere og det er enda litt morsomere å rydde. 

Kan du si en ting du og kjæresten ikke har til felles?

1. Joakim hater russemusikk, mens jeg kan sitte å høre på det i flere timer(siden jeg finner det fengende, hehe). Han kan ikke fordra det hvis jeg setter på en russesang mens vi kjører bil(da pleier han som regel å skru av lyden eller rope noe dumt som at dette suger, kan ikke høre på dette, øra mine blør. Men når sant skal sies er ikke russemusikk så veldig bra, kan være bra til fest, men jeg forertrekker heler å høre på noe annet når jeg kjører bil som for eksempel Ariana Grande osv.

Hvis du kunne våknet opp i morgen med et nytt talent, hva ville det vært? Utrolig flink i matte, det ville hjulpet meg så mye det siste halvåret mitt på påbygg. Matte på påbygg er veldig vanskelig, hvertfall med tanke på at jeg ikke har hatt matte på 4 år!!!!! Så om jeg skulle våknet med et nytt talent så er det matte jeg vil være flink i, hvem vet det kan jo bli nyttig i fremtiden også.

Hvem var den siste som fikk deg til å le? Det var faktisk en youtube video av Nellie som jeg så på i går, dere kan se videoen HER så skjønner dere hvorfor jeg lo, jenta er sykt morsom så jeg råder dere til å se på videoene hennes, dere kommer til å få dere en god latter. 

Hva skal du gjøre til helgen? I helgen skal jeg slappe av, feire familiebursdag, og hente kjæresten på julebord. Det er nå dette jeg kommer på i farten, men det kommer helt sikkert til å skje mer, som for eksempel at jeg skal blogge, og pynte til bursdagen. 

 

ER DETTE FOR TIDLIG?✨🎄

Sist jeg var innom rusta så måtte jeg bare kjøpe med meg et lite hvit juletre for å pynte opp rommet mitt, sammen med noen søte små rosa julekuler. Jeg hadde egentlig tenkt til å vente med å pynte rommet mitt til desember, men jeg ble bare så forelsket i det lille juletreet mitt at jeg måtte sette det opp. Men da er spørsmålet mitt, er dette for tidlig? Er det for tidlig å pynte til jul nå? Jeg har alltid vært en av de motstanderene som ikke liker at julebrusen kommer før halloween og pepperkakene. Jeg har alltid syntes at det ødelegger julestemmningen litt for hvert år, men nå har jeg altså blitt en av de som pynter før desember. Og det irriterer meg litt, hehe.


 

FAVORITT LUA

Er det bare meg eller er sånne luer med dusker på blitt skikkelig populære de siste årene? Jeg har drøyet med å kjøpe den så lenge nå, men tenkte sist at jeg var innom gina tricot at denne lua måtte jeg bare ha. Jeg syntes det er skikkelig søtt at det er en dusk på den og har sett at luer med to dusker også er veldig populære, så tenker at jeg kanskje må kjøpe meg en med to dusker også. Også må jeg nok gå til innkjøp av den samme i rosa, eller hva tror dere?

DAGENS ANTREKK 💛

Tirsdag er min favoritt dag av skole uken, fordi da starter jeg senere og har masse tid til å ta bilder til bloggen. I dag dro jeg med meg mamma ut for å ta noen antrekks bilder, dette er vel andre gang mamma har tatt bilder til bloggen, men hun er fakstisk utrolig flink når hun får kommet i gang og lært seg kameraet. I dag gikk valget for en stor genser fra cubus som jeg kjøpte til jul i fjor, og det nye beltet mitt fra bikbok. Pyntet opp anntrekket med skoene mine fra nelly og et skjerf jeg kjøpte i høst fra cubus. 


Genser/Kjole – Cubus // Skjerf – Cubus // Sko – Nelly // Belte – BikBok


FORELSKET I ROSA💕

Annonse – Princess og Rusta (varene er kjøpt selv)

En barndomsdrøm er gått i oppfyllelse, endelig har jeg også blitt eier av marius sengetøy i rosa. Digger at det er rosa også er det super mykt å sove i, jeg kjøpte mitt på salg inne på princess sin butikk. Jeg bestilte sengesettet før det var salg så da sendte jeg like godt inn igjen det dyreste og tok imot det billigste, hehe. Var også innom rusta i helgen og kjøpte med meg de rosa pynteputene som dere kan se på bildene, de er også super myke og gode så de har jeg sovet med i hele natt. 
KULDEGRADER, SOL OG SØNDAG❄️

Annonse- Motehus(varen er kjøpt selv)

I går tok jeg meg en bloggfridag for å kose meg med kjæresten min. Vi dro en tur på shopping og handlet inn litt nødvendigheter, sånn som skjorter til Joakim siden julebordsesongen nærmer seg og jul er rett rundt hjørnet. Vi tok oss også en tur innom mcdonalds for å spise lunsj, var også en tur innom søskenbarnet mitt Henriette og kjæresten hennes for å se på det nye huset dems. Og resten av kvelden gikk til å slappe av, være sjåfører og bare slappe av enda mer, hehe. 
I dag våknet vi til litt sol på himmelen så da dro jeg med meg kjæresten ut for å ta litt bilder.