CONVERSE

hehe, ny sko igjen. Men denne gange så var det faktisk skoene jeg har tenkt på å kjøpe meg i ca to år nå. Kanskje på tide at jeg endelig gjorde det? Eller kanskje jeg bare skulle kjøpt meg disse for to år siden og droppet å kjøpe alle de andre skoene jeg har kjøpt meg på disse to årene? Eller skal jeg bare innse at jeg er utrolig glad i sko, og er utrolig glad for at jeg har sko som matcher alle årstider og antrekk? ja, jeg tror jeg går for den jeg. Tenkte faktisk også på å lage et eget innlegg der jeg viser alle skoene mine og deler dem opp i kategorier, som for eksempel pensko, joggesko, sneakers, sommersko osv. Hva tror dere, hadde det vært av interesse?

Skoene har jeg forresten kjøpt av ei jente på tise, helt nye! Anbefaler virkelig alle å ta seg turen innom appen tise og kjøpe klær og sko der!

PICK YOURSELF A FAVORITE

Nå tenkte jeg at jeg skulle oppsummere noen av antrekkene jeg har hatt på bloggen de siste månedene( noe er fra i fjor høst). Tenkte også å høre hvilken dere likte best? Også veldig kult for meg å se på tidligere antrekk jeg har gått med og få ny inspirasjon til å mikse og matche noen av plaggene med andre plagg.

Dere finner flere bilder av antrekkene i kategorien “Antrekk”.

TODAY`S LOOK

16 – og sol er en skikkelig dårlig kombinasjon, syntes nå jeg. Altfor kaldt til å drive ute for å ta bilder nå egentlig, men lyset blir så innmari fint når det er sol. Jeg begynner ihvertfall snart på skolen, tirsdager er min favoritt dag i uka siden jeg kan sove lenge eller jobbe noen timer.

Lue – Gina Tricot // Topp – Cubus // Jakke – Cubus // BH – Nelly (men kjøpt på tise) // Tights – Cubus // Sko – Motehus

DETAILS

Nå som julen er over og julepynten er pakket ned så er det på tide å få opp litt annet pynt på rommet mitt. Jeg elsker å ha det litt lett, men samtidig pyntet rundt meg. Som dere kommer til å se i dette innlegget er jeg veldig glad i rosa, hehe. Men jeg syntes også engler og cotton balls er veldig fint å pynte opp med.

EN SMART MÅTE Å HANDLE KLÆR

Jeg som har blitt så utrolig glad i å shoppe de siste årene, burde virkelig ha funnet denne appen for lenge siden. Dere har vel kanskje hørt om appen til Jenny Skavlan, tise? Her kan du poste bilder av klær og produkter du har lyst til å selge og du kan kjøpe av andre. Jeg for min del har kun kjøpt så langt, men er en god del som har sett det jeg har lagt ut. Jeg har funnet så mye fint inne på denne appen hos jenter som ikke har hatt bruk for de klærne dem selger, sånn er vel jeg også noen ganger, jeg kjøper, men ender aldri opp med å bruke det, eller jeg har blitt mye flinkere til å kun kjøpe ting jeg faktisk bruker nå.

Men jeg tenkte jeg skulle tipse dere videre om denne appen, er det noen klær som forskjellige butikker solgte for mange år siden, men som ikke selges nå lengre, da kan du ha flaks med å finne dem inne her. Jeg har funnet så mange ting som jeg ønsket meg når det kom ut, men som jeg aldri kjøpte da, men som jeg har fått kjøpt nå og det som er enda bedre er at det er mye billigere. Jeg har kjøpt en god del klær siden jeg oppdaget denne appen, men nesten ikke kjent det på lommeboka! Er ikke det bare positivt? Så dette er mitt tips til dere, last ned appen tise, legg ut det du ikke har bruk for lengre, eller bare kos deg med å kjøpe ting du kunne tenkt deg.

Du kan også adde klærne du ønsker deg i lister slik som i bilde til høyre i collagen, jeg har laget forskjellige lister fra blant annet BikBok og Nelly som er en av mine favoritt steder å handle.

Dette er en så bra måte å kjøpe seg klær på og kvitte seg med klær på!

Her er litt av det jeg har kjøpt fra denne appen.

DETTE HAR JEG VENTET LENGE PÅ

Gjett hva jeg endelig var å hentet på postkontoret i går?

Fagbrevet mitt, jeg deltok jo ikke på utdeling av fagbrev i november 2018 i Fjellhallen på Gjøvik, av den enkle grunn at jeg orket ikke se på at 100 forskjellige andre skulle få utdelt sitt. Derfor valgte jeg heller å vente litt til dem skulle begynne å sende dem ut. I starten av Januar fikk jeg endelig melding om at vi som ikke deltok kunne bestille fagbrevene våres til nærmeste postkontor,  så da gjorde jeg det. Så tre uker etter jeg bestilte,  klarte dem endelig å få det hit, med riktig etternavn også.

Jeg byttet jo etternavn høsten 2018, og da var jeg litt redd for at dem skulle klare å skrive feil etternavn, men etter et par telefoner til fylkeskommunen kunne dem forsikre meg om at riktig etternavn skulle være på fagbrevet.

Gjett om dette skal henges opp på vegen hjemme der alle kan se det!

DETTE HAR SKJEDD DE SISTE DAGENE

Gårsdagens middag👅

De siste dagene har jeg ligget med feber, tett nese og skoleoppgaver opp etter ørene. Lite søvn har også vært med på å gjøre dagene dårligere og blogg motivasjonen mindre, men nå er formen på bedringsvei og skoleoppgavene + prøvene begynner å bli mer og mer borte, så da får jeg endelig litt tid til å blogge for dere.

Dette innlegget skulle egentlig bli publisert i går, men siden internettet våres har bestemt seg for å bli borte mellom klokken 18 og 23 på kvelden så blir det vanskelig å få publisert, hehe.

Dere finner oppskriften til pizzaen HER!

MINE MEST LESTE INNLEGG I 2018

“VI HAR VÆRT PÅ VISNING”

“5 POSITIVE OG 5 NEGATIVE OM 2017”

“JEG HAR VÆRT HOS FRISØREN”

“DIY: MARBLE TABLE”

“⭐️ FAVORITT BILDER ⭐️”

“EN TUR TIL FRISØREN 💇”

“THROUGH MY PHONE TODAY”

“BURSDAGSFEIRING FOR LILLESØSTER”

“DATE NIGHT”

“HVER DAG ER ET SAVN 🌹 ❤️”

“5 TIPS TIL EN BEDRE BLOGG”

“DET “PERFEKTE” INSTAGRAM BILDE 😂”

“⭐️ FAVORITT BILDER ⭐️”

“PINK LEATHER JACKET”

“KINODATE”

“AVHENGIG AV KJÆRLIGHETEN?”

“BILDER AV KONFIRMANTEN”

“LITT BILDER FRA DAGEN”

“I MORGEN SKJER DET!”

“7 GRUNNER TIL Å SMILE I DAG”

“GRATULERER MED DAGEN, NORGE!❤️”

“3 ÅRS DATE❤️”

“3 ÅR 💏”

“HVORDAN MØTTES VI? 👫 💙”

“LØRDAGS PIZZA🍕”

“NYTT KOSTHOLD?”

“FAGBREV SOM BARNE- OG UNGDOMSARBEIDER”

“SISTE BILDEDRYSS FRA BURSDAGEN”

“GRATULERER MED DAGEN VERDENS BESTE MAMMA❤️”

“FØRSTE SKOLEDAG”

“SOMMEREN 2018 HAR JEG…”

“JEG ELSKER DEG”

“NOEN TANKER RUNDT DE SISTE DAGENE”

“TAKK FOR ALL STØTTE!”

“DET FINNES ALLTID TO SIDER AV EN SAK!”

“JEG HAR ENDRET NAVNET MITT”

“BIRTHDAY GIRL🍾🎀🎉🎁 🎈”