-BABYSHOWER DEL 2-

Har dere sett noe så søtt? Babyføtter er noe av det søteste jeg vet om. Dette er da det nye familiemedlemmet våres, den lille jenta til kusinen min Henriette💜 Hun er kjempe nydelige og jeg gleder meg til å se henne vokse opp. Men nå tenkte jeg å vise dere de siste bildene fra babyshoweren.

-NY FAVORITT IS-

Nå som is-sesongen begynner å nærme seg så tenkte jeg at jeg skulle teste ut zeroh sin nye saftis. Det som også er så bra med denne isen er at den er sukkerfri, så denne kan jeg spise på i ukedagene også! Den har vel og merke bare to smaker, men jeg tror(og håper) at zeroh lager flere smaker. Min favoritt så langt er den rosa som har smaken bringebær og hvit te. Den var så god at jeg allerede har klart å trykke i meg to, hehe. Tenkte at jeg må smake på den gule i morgen(prøve å begrense meg litt, hehe).

-Til deg som er glad i saftis og vil kose deg i ukedagene, er denne perfekt for deg-

-BABYSHOWER DEL 1-

Da var det endelig klart for å vise dere noen bilder fra babyshoweren. Jeg må nok dele dette innlegget opp i to deler på grunn av at jeg tok en god del bilder og ble utrolig fornøyd med mange av dem. Så da får dere kose dere med dette lille(store) bildedrysset.

-LITE OPPDATERING OG BABYSHOWER-

ANNONSE – Festutstyr og Festkompaniet (varene er kjøpt selv)

3 dager uten oppdatering var virkelig ikke meningen. Men nå er jeg tilbake igjen og kan starte med å fortelle om gårsdagen. Jeg var i babyshower til kusinen min Karoline som venter ei lita jente i april. Vi hadde jo babyshower for kusinen min Henriette i desember så da måtte vi ha en liten babyshower for Karoline også. Så gårsdagen var fylt med masse god mat, kaker, latter og kos. Jeg har enda ikke rukket å overføre bildene fra gårsdagen over på pc`en så dere må nøye dere med bilder av pynten som jeg kjøpte inn. Jeg digger å handle inn pynt til sånne anledninger, så da ble jeg ekstra glad når jeg fikk æren av å ordne pynten til gårsdagens babyshower.

-VÅRFØLELSE-

Snøen smelter, sola varmer og veiene begynner å bli helt bare. Det er vår i luften! Jeg har sjekket værmeldingen hver dag siden varmegradene meldte sin ankomst, bare for å være sikker på at dem er her for å bli. Hadde vært skikkelig uheldig hvis vi skulle droppe ned til -10 igjen nå. Jeg har ihvertfall dratt frem vår jakkene mine, men aventer litt med å bruke dem, bare sånn i tilfelle kuldegradene skulle komme tilbake.

Er skikkelig forelska i den nye jakken min forresten, jeg viste den jo i et innlegg her for noen uker siden og er så utrolig fornøyd med at jeg kjøpte den. Den er fra Nelly forresten, men jeg har kjøpt den på tise.

-HELLO! I`M HERE-

De siste månedene har jeg funnet ut at jeg heler vil bruke litt ekstra penger på tannkrem,  av alle ting, kun for å få en tannkrem som virkelig viser resultater på tennene mine. Jeg hater gule tenner, det er noe av det ekleste og verste jeg vet. Derfor har jeg bestilt tannkremen min på nett de siste månedene, og jeg er utrolig fornøyd med resultatet denne tannkremen har gitt meg. Smilelab, er det sikkert mange som har hørt om, utrolig mange bloggere har reklamert for dem oppigjennom årene og fått betalt for det. Derfor tenkte jeg i dag å komme med et innlegg for å få et svar på om smilelab virkelig er så bra som alle disse bloggerne skulle/skal ha det til. Jeg er veldig fornøyd med resultatet jeg har fått av tannkremen, men jeg syntes den er litt i dyreste laget til at den er så liten og det ikke er så veldig mye tannkrem i den. Dette er min personlige mening, så jeg må nok si meg enig med alle bloggerne som har reklamert og skrevet så mye om dette merket.

Jeg kjøper tannkremen min på blivakker, fordi det er rask leveringstid og fri frakt!


Jeg får ikke betalt for dette innlegget, dette er bare et tips til dere der ute som vil ha et resultat dere blir fornøyd med!

-LET`S TALK ABOUT HAIR-

Tenkte det kanskje var på tide med et eget innlegg om håret mitt og produktene jeg bruker for å holde det langt og friskt. Jeg bruker kun produkter som svigermor har anbefalt meg, dette er da produkter som passer utifra hvordan håret mitt er blitt behandlet. De siste månedene har jeg hatt et hår som har skreket etter proteiner på grunn av flere kjemiske behandlinger. Jeg har bleket det, stripet det, bleket det igjen osv. Dette har ført til at håret har blitt veldig tørt i tuppene  og at det har knekt veldig lett av.

-Kerasilk Reconstruct Shampoo & Balsam-

💇‍♀️En mykgjørende og pleiende shampoo og balsam beriket med KeraShapeTechnology og Hyaloveil som behandler hårets struktur fra innsiden ved hjelp av keratin og silke proteiner. Spesielt utviklet for å pleie tørt, slitt og skadet hår. Håret blir igjen mykt, sterkt og gjennvinner sin glans.

-Kerasilk Reconstruct Intensive Repair Mask-

💇‍♀️Inneholder akkurat det samme som shampooen og balsamen, bare at denne skal sitte i en god stund lengre, spesielt utviklet for å pleie tørt og skadet hår.

-Amika Leave In Cream-

💇‍♀️Hvis du er som meg og er avhengig av å gre håret etter du har dusjet det så er det lurt å gå til innkjøp av en slik leave in cream, denne inneholder olje fra kokkosnøtt som gir håret fukt og glans samtidig som det pleier og mykgjør håret slik at det blir lettere å gre igjennom det.

-Amika Dry Shampoo og Conditioner-

💇‍♀️Perk up dry shampoo er en tørrshampoo som frisker opp håret og absorberer overflødig fett som fører til at håret føles mykt og friskt. Den tilfører masse volum og tekstur til håret. Dette er også en tørrshampoo som fjerner lukt fra håret, slikt at det vil føles friskt hele dagen.

💇‍♀️Silken up dry conditioner er en tørr balsam som gjenoppretter utseende på håret og gir glans slik at håret føles silkemykt. Den er med på å forebygge at håret unngår å bli statisk og frizzy. Den kan både brukes i nyvasket og ikke nyvasket hår. Den gjør at håret ditt alltid vil føles rent og silkemykt- selv til dager med dårlig tid.

Andre ting som også har ført til at håret mitt har blitt bedre de siste månedene:

💇‍♀️Jeg har begynt å kun vaske det to ganger i uken, dette høres kanskje ekkelt ut, men håret mitt blir ikke like fort fett lengre og det ser mye freshere ut en før.
💇‍♀️ Jeg bruker ikke varme på det, altså rettetang og krølltang. Kun til spesielle anledninger.
💇‍♀️ Jeg har ikke bleket det eller strippet det siden november, dette er nok den største faktoren til at jeg har begynt å få litt lengre og tykkere hår igjen, men må nok snart ta meg turen til svigermor for å bli kvitt etterveksten.

– KYLLINGNUGGETS MED LØK OG BACONGULL –

Endelig en ny lavkarbo oppskrift til dere på denne fantastiske torsdagen. Dette lagde jeg på tirsdag til meg, mamma og stefar. Og det ble super godt, og det tok bare 20 minutter å lage dem. Pluss ekstra 20 minutter på løkringene da(hadde ikke brukt så lang tid hvis jeg hadde puttet løkringene i frityrkokeren istedenfor).

Du trenger – Kyllingnuggets: 1.400 g kyllingkjøttdeig 2. 2 løk 3. 1 egg 4. 1 pose bacongull 5. salt og pepper 6. 1 pakke bacon 7. 1 kinakål 8. mais 9. agurk 10. 1 boks rømme

Slik gjør du:

1.Sett ovnen på 225 grader

2.Skjær den ene løken i ringer og surr bacon rundt en og en ring

3. Bland kyllingkjøttdeig med 1 egg og kutt den siste løken i små bitter og ha den oppi sammen med kjøttdeigblandingen

4. Knus bacongullet til pulver

5.Lag klumper av kjøttblandingen og vend dem inn i bacongullet

6.Stek løkringene og nuggetsene på 225 grader i ovnen

❤️ Server med en frisk salat eller pommes fritt ❤️

– DAGENS ANTREKK –

For et nydelig vær det har vært i det siste. Varmegrader og masse sol, når jeg satte meg i bilen i stad etter skolen så viste gradestokken på bilen hele 9,5 varmegrader. Trodde nesten ikke mine egne øyne når jeg så det, så jeg dro fort hjem for å sjekke den som henger i skyggen her hjemme på kjøkkenet, og den viste akkurat det samme! Håper og krysser fingre og tær for at vi får tidlig vår sånn at jeg kan begynne å gå rundt i kjoler og skjørt. Gleder meg så masse til vår og sommer og spesielt 17.mai.

Topp – BikBok // Jakke – Gina Tricot // Bukse – BikBok // Sko – Convers(kjøpt på tise)