-NY I SAMLINGEN-

 

Som dere sikkert har merket er jeg ikke bare veldig glad i sko, men også strikka klær. Så da var det kjempe fint at mormor ville strikke en Marius genser til meg i fargene hvit og rosa. Gleder meg til jeg kan begynne å strikke til meg selv også, da blir det nok en del Marius gensere fremover, hehe.


Er den ikke fin?! Gleder meg til å bruke den masse fremover(har allerede brukt den en del ganger). Og nå som våren begynner å nærme seg mer og mer så er det supert å ha strikka klær som ikke er for varme, men heler ikke for kalde.


Garnet mormor har brukt til denne genseren er SISU, for de som måtte lure på det og det klør ikke i det hele tatt.

-READY FOR SUMMER-

Annonse – Dennis Maglic (varen er kjøpt og betalt selv)

Jeg ser så frem til sommer og sol, og spesielt varmen igjen. Så jeg har allerede begynt med innkjøp av sommer sko, skal snart oppgradere sommer garderoben litt, men tenkte at sko er det lureste å kjøpe først sånn at jeg kan plukke meg ut klær som passer til skoene, hehe. Som dere sikkert har fått med dere så er jeg veldig glad i sko, og dette blir vel det 18(!!!) sko paret jeg eier(og jeg er nok ikke ferdig med å kjøpe meg sko).

Jeg er blitt ekstremt glad i sko som glitrer, vet ikke hvorfor, blir bare så fasinert av alt glitre. Så da var det perfekt når jeg fant disse sandalene og fant ut at dem var på salg! Jeg hadde mest lyst på dem i rose gull, men fikk beskjed om at dem var utsolgt så da var det bra at jeg også hadde bestilt dem i sølv. Dem finnes i svart også for de som ikke er så veldig glad i sølv.

Jeg har jo ikke fått brukt dem så mye enda, men har fått prøvd dem ut litt hjemme som innesko og dem er veldig gode å gå i. Så nå venter jeg bare på at dem skal komme inn igjen i fargen rose gull sånn at jeg kan ha et par til, hehe.

-NEW PROJECT-

I går fortalte jeg at jeg har begynt å strikke en ny Marius selekjole, tidligere har jeg strikket denne kjolen til svigersøsteren min, lillesøsteren min og niesen min. Denne gangen skal jeg strikke den til en litt mindre jente, nemlig datteren til kusinen min Henriette. Jeg har gledet meg så masse til å strikke masse klær til lille EJ(forkortelse på navnet hennes, vil helst ikke dele hva hun heter her) og nå kan jeg jo endelig begynne med det, så da er det jo perfekt å starte med noe jeg vet jeg kan strikke og som blir bra. Jeg skal prøve meg på gensere og diverse fremover, men vi tar det i små steg.

Jeg har valgt å strikke selekjolen i to veldig fine blåfarger, fordi det er to farger jeg liker kjempe godt og som jeg tror kommer til å passe perfekt til lille E J. Jeg bruker også garnet merinoull, fordi det klør ikke og er veldig godt å strikke med. Tidligere så har jeg brukt litt forskjellige garn til de to første kjolene jeg strikket brukte jeg garn fra Europris som ikke var av beste kvalitet, derfor fant jeg ut at jeg ville teste merinoull for å se hvordan det var. Og jeg er super fornøyd, det er så utrolig godt og enkelt å strikke med, så dette garnet kommer jeg nok til å bruke til flere strikke prosjekter jeg tar for meg i fremtiden.

Og til de som lurer så følger jeg oppskriften i Marius boken, som jeg tror du får kjøpt hos de fleste bokhandlere, hvis ikke selger de den også på Europris hvis du har det i nærheten.

Kommer også til å vise frem kjolen når jeg er ferdig med den.

-ENDELIG TILBAKE-

 

Nå var det utrolig godt å sette seg ned foran tastaturet og blogge for dere igjen. Jeg har jo som sagt tidligere hatt litt problemer med innloggingen, men nå skal alt være i orden igjen. Endelig sier jeg bare, jeg har savnet det å blogge den siste uken så mye at jeg har sjekket mailen min hver dag for å se om jeg har fått mail fra supporten til blogg.no om at problemet skal være løst. Og endelig etter litt over en uke så er problemet fikset, jeg er utrolig fornøyd med innsatsen til supporten hos blogg.no som tar seg tid til meg og mitt problem og jobber på spreng for å fiske det.

Siden sist har det egentlig ikke skjedd så veldig mye, jeg har slitt litt med en god del vondt i ryggen, jobbet en del og konsentrert meg masse om skolen. Jeg har også startet med å strikke igjen, denne gangen er det en Marius kjole til som skal strikkes til den lille jenta til kusinen min Henriette. Vi har også vært igjennom et eneste stort snø kaos her jeg bor(sikkert flere steder det har vært sånn), så på søndag kom jeg meg ikke hjem engang. Men nå ser det ut som våren har meldt sin ankomst og er på vei, gleder meg masse til sommer og sol.Og tusen takk til alle som fortsatt stikker innom bloggen for å se om det har kommet nye innlegg, dere er helt supre. Nå gleder jeg meg til å oppdatere dere masse igjen med ting som foregår i livet mitt, tanker jeg har og kanskje litt innkjøp;) hehe, venter på noen pakker som jeg gleder meg til å vise dere.

Ha en super fin dag/kveld videre og kos dere masse!

-PROBLEMER IGJEN-

Nå har jeg pratet med supporten til blogg.no i flere dager, jeg har nemlig fått problemet med at jeg ikke får logget meg inn på blogg.no på pc’en lengre. Denne gangen er det ikke det samme problemet som når dem byttet til wordpress for da endret dem passordet mitt utenom å informere meg om det, denne ganger får jeg opp at siden ikke eksisterer, så derfor har det blitt lite blogging de siste dagene. Men supporten hos blogg.no jobber med å fikse opp i problemet så forhåpentligvis så er jeg tilbake for fult igjen snart og kan oppdatere som vanlig. Kommer også til å komme med et lite oppsummerings innlegg om hva som har skjedd siden jeg har vært borte.

CURRENT LOCATION: OSLO 🌍

Nå blogger jeg fra mobilen og Oslo, vi er på universitetsbesøk i dag, men endte vel mer eller mindre opp med å være turister i byen istedenfor. Tenker jeg slenger med noen bilder fra dagen så prates vi mer i morgen, resten av dagen skal tilbringes litt i byen før ferden går videre til Nydalen og fangene på fortet.

 

ER DET MULIG?!

Verken bilen min eller jeg er så veldig begeistert for det været som er nå, først mildvær så skal det plutselig snø igjen? Jeg har ihvertfall klart å kjøre av to dager på rad og ikke nok med det,  jeg klarte å kjøre av to ganger på samme dag med sånn fem meter mellomrom. Det er så utrolig ubehagelig når bilen plutselig seiler av gårde utenat du kan gjøre noe med det, bare håpe på det beste. I går var det ihvertfall utrolig ekkelt, fordi hvis det ikke hadde vært så mye snø langsveien hadde bilen min forsvunnet nedover en lang og bratt skråning, så akkurat der var jeg utrolig takknemlig for snøen og at det har kommet såpass mye at det funker som et slags autovern. Men ellers en det kunne jeg godt klart meg fint uten.

Jeg er ihvertfall utrolig glad for at vi har så snille og gode naboer her vi bor som stopper og tilbyr seg å hjelpe. Det må jeg si, sånne folk setter jeg utrolig stor pris på og skulle virkelig ønske det fantes flere slike her i verden. Dere som har fulgt meg en stund vet jo at jeg kjørte ut i fjor vinter også langs hovedveien og det enste bilene som kom bak meg gjorde var å blinke seg forbi… Tenk så lite medmenneskelighet finnes det faktisk, tenk om jeg hadde svimt av eller fått et slag? sånt kan faktisk skje uten at vi har kontroll over det og da er det veldig fælt og ekkelt at de som kommer bak bare ignorer det og kjører videre… Jeg måtte faktisk ringe mamma og stefar for å spørre etter hjelp, for det var ingen andre som stoppet. Heldigvis så var det en person her også som stoppet, en veldig hyggelig mann som hjalp stefaren min med å dra meg opp igjen.

Så det var litt av grunnen til mitt fravær fra bloggen i går, pluss at jeg øvde til naturfagprøve som jeg hadde i dag(krysser fingrene for at det gikk bra). I morgen skal jeg til Oslo med klassen for å sjekke ut universitetene der, så vi blogges fra Oslo i morgen!

-DE SISTE DAGENE-

De siste dagene har jeg vært så utrolig sliten, jeg har jo jobbet i vinterferien og ikke hatt så mye tid til å slappe av. Derfor tok jeg meg bloggfri i helga slik at jeg fikk sovet ut og bare kost meg med serier og god mat. Ikke akkurat veldig spennende å skrive om, men det har ikke skjedd så mye annet de siste dagene.

Dagens outfit består iallefall av genser og belte fra Bikbok, bukse fra Gina Tricot og sko fra Motehus.