-ET TIPS TIL DERE-

ANNONSE – Blivakker (varen er kjøpt og betalt selv)

Dere anner ikke hvor lenge jeg har ventet på å finne en måte å organisere øredobbene mine på. Jeg har mistet så mange øredobber opp igennom årene fordi jeg aldri har hatt en smart måte å organisere dem på. Men for noen uker siden gikk jeg gjennom blivakker sin side(har bestilt litt forskjellig derifra før) og fant endelig det jeg har lett etter. Et skap til å oppbevare øredobbene mine, så nå slipper jeg å legge dem fra meg på steder dem definitivt kommer til å havne i støvsugeren.


Fremover skal jeg kjøpe masse øredobber sånn at jeg kan fylle opp skapet med den fineste ørepynten. Skapet er forresten på salg til 50% nå, så løp og kjøp hvis du vil ha et sted å oppbevare alle øredobbene dine. Neste innkjøp fra blivakker blir nok et smykkeskrin til alle smykkene mine, blivakker har virkelig det meste man trenger til oppbevaring, tannpuss, hår og så mye mer.

 

-GOD PÅSKE-

Du vet når du har vært borte fra noe en stund og ikke helt vet hvordan du skal starte på igjen? Sånn har jeg det akkurat nå, det er litt over 2 uker siden jeg blogget sist, jeg trodde virkelig at jeg skulle komme tilbake med masse gode innlegg, men endte bare opp med å poste to og bli borte igjen. Motivasjonen som jeg trodde jeg hadde var visst ikke der og det ble litt vanskeligere å starte igjen uten noen form for motivasjon. Men nå føler jeg at skrivelysten og lysten til å ta bilder begynner å snikke seg tilbake, jeg savner virkelig å skrive for dere, så nå håper jeg virkelig dere er klare for masse innlegg igjen. Det som er bra med sånne “pauser” er at man får samlet tankene til nye spennende innlegg, men det som også er dumt med sånne pauser er at man mister litt teken på det å ta bilder, som nå i sted når jeg prøvde å ta bilder til dette blogginnlegget. Ingenting ville samarbeide og jeg brukte laaaang tid på å prøve å få til bra bilder. Det endte vel og merke bare opp i et bra bilde som jeg kunne bruke, men man trenger vel ikke fylle et innlegg med masse bilder?

Gleder meg iallefall veldig mye med å komme i gang med bloggingen igjen og til påskeuken.