-S🌸MMER-

Mine planer for bloggen i går gikk rett i vasken etter at bilen min ikke ville starte, så da ble kvelden brukt opp til det. Men bilen er ordnet igjen og jeg kan poste bildene som lillesøster var så snill og tok av meg i går. Jeg har jo begynt å ordne i sommergarderoben min og har fått hjem noen utrolig fine kjoler som jeg gleder meg masse til å vise dere gjennom sommeren 2019. En av kjolene kommer i dette innlegget, og den er vel mer eller mindre en vanlig hverdagskjole, men passer også perfekt til sommeren.

Kjolen er fra H&M

-SAMLINGEN VOKSER-

Endelig dukket det opp noe jeg har ventet lenge på å bestille, nemlig flere Disney filmer. Jeg fikk et lite innfall her forrige uke om at jeg ville ha flere Disney filmer i samlingen min og som jeg kunne se på, jeg har jo sett de fleste jeg har en del ganger allerede, så da var det vel på tide med noen nye. Det ble ikke alle jeg ville ha siden CDON hadde gått tom for noen så da måtte jeg sette dem til overvåking. Menmen, da sparte jeg litt penger på det også😂

Siden Aristokattene var utsolgt og jeg måtte sette den til overvåkning, så ble det til at jeg bestilte hjem Ole Brumm istedenfor, så nå venter jeg bare på at Aristokattene skal komme inn igjen slik at jeg kan bestille dem hjem også.

-GRATULERER MED DAGEN❤️-


En liten #throwback til fjorårets 17.mai feiring.

Gratulerer så mye med dagen alle sammen og spesielt til det vakre landet våres Norge. Jeg føler meg så utrolig heldig som har fått lov og fortsatt får lov til å vokse opp her, landet med den flotte naturen og med de flotte årstidene. 17.mai er og kommer alltid til å være favoritt dagen min iløpet av året(bortsett fra bursdagen min ofc), dagen hvor mennesker over hele landet tar på seg det fineste dem har i skapet og går ut døren for å feire landet dem er så glad i. Dagen hvor vi alle kan spise så mye is og pølser uten å få dårlig samvittighet.

Fortsett dagen med familie og venner og kos dere masse.

-TREKKDAG, JUBILEUMSMIDDAG OG LANGHELG-

EDIT: Innlegget skulle bli publisert i går, men grunnet tekniske problemer blir det publisert i dag

Jeg fikk litt tekniske probelmer med blogg.no i går, noe som resulterte i at det ikke ble noe blogging på meg. Men jeg hadde en utrolig bra dag uansett, og ut ifra overskriften tror jeg dere kanskje vet hva jeg skal snakke om i dette innlegget. I går hadde vi trekkdag til skriftlig eksamen, og gjett hvem som ikke ble trekt opp i to skriftlig eksamner, men mest sannsynlig kommer opp i to muntlig istedenfor?🙋‍♀️ Jepp, jeg var en av to elever i klassen som ikke kom opp i mer en hovedmål på eksamen, men av en eller annen grunn gjør ikke det noe, for det er vel enklere å snakke seg til en karakter en å skrive seg til en? Jo, det tror jeg og jeg har jo fått høre at jeg er veldig sterk på den muntlige delen i fagene jeg har så, tror nok ikke det skal bli et problem.


Joakim og jeg var også på peppes en tur i går for å feire at vi har vært sammen i 4 år❤️Noe som var utrolig koselig, jeg elsker at vi kan gjøre sånne ting for å sette litt ekstra pris på det vi har sammen, vi var også en tur innom en klessbutikk for å få kjøpt noen shortser til Joakim, varmen har jo begynt å komme godt frem igjen og da er det greit med noen nye sommerklær tenker jeg.


Så da startet jeg likesågodt denne 17.mai helgen med langhelg, jeg fikk fri fra skolen i dag grunnet få elever i klassen,  når de som kom opp i matte og økonomi eksamen hadde lesedag.

-FIRE ÅR-

Det er rart å tenke på hvor kort, men samtidig hvor lang tid vi har kjent hverandre. Fire år er jo egentlig ikke veldig lenge, men samtidig føles det ut som et halvt liv. Det er rart, men på samme måte veldig deilig å tenke på at vi har delt disse fire årene sammen som kjærester, men ikke bare kjærester, støttespillere også. Du har vært den viktigste støttespilleren jeg har hatt, mest det siste året hvor jeg har gått igjennom mye som har forandret meg til det bedre, du har forandret meg til det bedre. Og jeg kunne ikke vært mer heldig med valg av kjæreste.

Det er ingen jeg blir mer irritert på en deg, men det er heler ingen som kan få meg til å føle meg så bra og elsket som deg. Vi overøser hverandre kanskje ikke med så mye komplimenter, men jeg vet alltid at du syntes jeg er vakker, måten du ser på meg på får meg til å føle meg som verdens lykkeligste, og jeg føler meg alltid så bra når jeg er med deg.

Kan ikke akkurat si at vi er så veldig fotogene noen av oss, mye på grunn av at 95% av bildene som blir tatt av oss ender opp sånn som dette. Men det er nok også disse bildene jeg kommer til å se mest tilbake på, for det er disse bildene som beskriver hvordan vi virkelig er😂

Vi har også forandret oss veldig mye det siste året, noe som har gjort at vi trives litt bedre med oss selv, og jeg tror det var viktig for oss å gå igjennom denne forandringen sammen, fordi den har vært med på å styrke oss og forholdet våres sammen❤️

Så takk kjæresten min, for at du holder ut med meg, for at du får meg til å le, for at du får meg til å føle meg som den vakreste jenta du kjenner, og helt til slutt takk for at du elsker meg for den jeg er❤️

 

-KONFIRMASJON DAG 2🌸✔️-

En vel gjennomført dag 2 med konfirmasjon, denne gangen var det for stesøsteren til Joakim, god mat og kaker er vel det som beskriver dagen på best mulig vis. Masse taler ble holdt og konfirmanten så ut til å kose seg i selskap av familie og venner. Tenker at det er ikke hvert år jeg får bruke bunaden min 2 dager på rad, men fikk nå det i år. Tror dette året er det året jeg får brukt bunaden min mest, med tanke på to konfirmasjoner denne helgen, 17.mai til helgen igjen, pluss to dåper denne sommeren for døtrene til kusinene min. Som jeg gleder meg til å få brukt bunaden min masse dette året.

Jeg fikk tvingt med meg lillesøster ut i sted for å ta litt bilder, kom også på nå at denne helgen har vært fult av bilder av bunaden min, men tenker at det får vel gå😅

Hvilken bunad har du?

-MIN DAG I BILDER: KONFIRMASJON-

Da var første konfirmasjon for denne helgen over, kun en igjen. Dagen har vært fylt med god mat, kaker og latter. Til tross for dårlig vær så har det vært en utrolig fin dag. Håper konfirmanten syntes det samme, jeg har ihvertfall kost meg masse i dag. Jeg fikk tatt noen bilder som jeg kan dele med dere av maten og kakene og litt bord pynt.

Rømmegrøt og spekemat var det som sto på menyen.

Til kakebordet ble det servert sjokoladekake, marsipankake, ostekake, oreokake og firkløverkake.

Vi fikk også tatt en god del bra bilder til tross for regnværet:

❤️❤️❤️

-BUNAD SESONGEN ER I GANG-

Mai, min favoritt måned i løpet av året(bortsett fra november da så klart). Også den måneden man garantert kommer til å bruke det fineste jeg vet om nemlig bunad! Bunaden min er noe av det fineste jeg eier og det dyreste jeg eier. Gleder meg hver eneste gang jeg kan bruke den og den helgen her er jeg så heldig at jeg skal bruke den 2 dager på rad, først i morgen så på søndag. Yep, 2 konfirmasjoner iløpet av en helg skal bli interessant. Pluss at det også er 17.mai neste uke som også betyr at jeg får annledningen til å bruk den.

Jeg har Ådalsbunaden, men sparer opp til å kjøpe meg den hvite lundebybunaden en gang i fremtiden.

Har dere bunad og hvilken har dere?