– BLUE💙 –

Har dere sett en så fin blåfarge før? Kongeblå er nok en av mine favoritt farger, bortsett fra hvit, rosa og lilla, hehe. Denne kjolen fikk jeg i posten på fredag, kjøpte den av ei jente på tise, man finner så mye fint på den appen og det må nok være en av mine favoritt apper nå og den mest brukte de siste ukene.

Varmen kom også i helgen, det har vært rene hetebølgen her vi bor og det er så deilig, skjønner ikke hva alle driver å klager over. Varmen er kjempe deilig, kanskje ikke veldig bra i lengden, men den er utrolig deilig de få dagene den har bestemt seg for å melde seg. Jeg er ihvertfall en stor fan av varmen og kunne godt ha tenkt meg at den var her i noen dager til, men i følge værmeldingen skal det bli litt kaldere igjen i morgen.
– ENDELIG LITT S🌸MMER –

I dag hadde jeg fri fra jobb så da fikk jeg endelig sovet litt lengre enn vanlig. Jeg har ikke sovet så godt de siste dagene, så da var det veldig godt med fri. Sommeren har også begynt å komme mer og mer, og det er så deilig å se værmeldingen som er spådd fra i morgen av og resten av helgen.

Body – Nelly // Skjørt – Gina Tricot

I morgen skal jeg til Raufoss for å hente den lille hunden til søskenbarnet mitt Karoline, han skal nemlig være hos meg i helgen og bare kose seg. Jeg skal også på avslutning sammen med de voksne i barnehagen, men det blir seinere på kvelden.

– THROUGH MY PHONE –

🐱🙈

For noen uker siden da jeg trodde sommeren hadde kommet, men gir ikke opp enda 🤞🏽🌸

Søteste lille rosa dragen🐲💕🐉

🍓🍇

🌷💐

Fra 4 års daten til meg og Joakim❤️🍕

Fineste bunaden min som jeg har vært så heldig å få brukt 5 ganger allerede i år❤️

– KANELSNURRER PÅ 1-2-3 –

Siden jeg lovet dere oppskrift på sjokoladekaken jeg lagde til dåpen til datteren til kusinen min, men ikke fikk noen bra bilder til innlegget har jeg hatt så dårlig samvittighet. Men for å gjøre opp for det så kommer jeg med en rask og enkel oppskrift for alle dere som elsker kanelsnurrer like mye som meg. Denne oppskriften er så rask og enkel at det tar deg maks 30 minutter så har du nystekte kanelsnurrer foran deg.

Du trenger – Kanelsnurrer: 1. En stk ferdig pizzabunn. 2. 40g smør. 3. 8 ss sukker. 4. 8 ss kanel. 5. 1 egg.

Slik gjør du:

1. Fordel smøret utover pizzadeigen, forsøk å fylle hele deigen.
2.Strø 4 ss sukker utover hele deigen, deretter 4 ss kanel og de siste 4 ss sukker over der igjen. Og de siste 4 ss av kanel helt på toppen.
3.Rull deigen sammen.
4.Skjær rullen i ca 14 snurrer.
5.Legg snurrene på et stekebrett med bakepapir, og pensle alle snurrene med et egg.
6.Sett brettet i ovnen på 190 grader i ca. 15-20 minutter.

-13 ÅR 🎓-

Da var 13 år på skolenbenken unnagjort, vitnemålet ble delt ut i går. Og jeg kunne ikke vært mer fornøyd med påbyggskarakterene mine enn det jeg var når jeg fikk vitnemålet i hånden. All den harde jobbingen har virkelig gjort at jeg kan gå ut av videregående med et vitnemål jeg kan være stolt av.

Lillesøster hadde også avslutning i går, hun var ferdig med 10 års grunnskole❤️

Så nå er sommerferien i gang for fullt, jeg har brukt den siste uken på å jobbe, og det er vel sånn de neste to ukene blir også. Jeg har virkelig gledet meg til å komme tilbake på jobb, det er det jeg har savnet mest det året jeg har gått på påbygg, det å jobbe med noe jeg virkelig brenner for. Så nå gjenstår det bare å se hva som skjer til høsten, blir det høyskolen på meg? Det svaret får jeg 20.juli og jeg gru/gleder meg til å se om jeg kommer inn eller ikke, krysser fingre og tær iallefall 🤞

-EKSAMEN I BOKS-

Super happy jente som endelig er ferdig med påbyggsåret sitt og kan si seg fornøyd med siste eksamens karakter i muntlig. Det er også 1 år siden jeg fikk fagbrev som barne- og ungdomsarbeider, noe som gjorde dagen veldig bra til tross for at jeg var først ut på eksamen.

Så da vet dere det, nå har jeg fri fra skolen til fredag, da skal jeg tilbake for å levere alle bøkene mine og ha en siste dag sammen med klassen. Det er vitnemålsutdeling neste torsdag, men frem til da har jeg helt fri og kan bare slappe av. Jeg vet også at jeg lovet dere å dele oppskrift på sjokoladekaken jeg lagde til barnedåpen på søndag, men bildene ble helt ødelagt pga dårlig lys når jeg tok bilde av den, så oppskrift kommer på et senere tidspunkt når jeg bestemmer meg for å lage den igjen.

 

I morgen skal jeg endelig tilbake på jobb og jeg gleder meg til å endelig få jobbe litt igjen nå som jeg endelig er ferdig med skole for denne gang.

-SIDEN SIST-

Da er det over 2 uker siden sist jeg logget meg inn på blogg.no, og på denne tiden har det skjedd masse som jeg gleder meg til å dele med dere. Eksamenstiden er i gang for fullt, jeg har allerede hatt en muntlig eksamen og blitt trukket opp i en til, den første gikk veldig bra, jeg kom opp i norsk som er en av de fagene jeg mestrer best, og fikk en karakter jeg er veldig fornøyd med. Den siste eksamen skjer nå på onsdag og da har jeg historie, så krysser fingre og tær for at den går like bra som den forrige.

Den neste tingen som har skjedd er at jeg var i barnedåp i går for den vesle jenta for kusinen min Henriette. Og jeg var så heldig at jeg også fikk være en av de heldige fadderene til vesle jenta. Dagen ble tilbragt sammen med venner og familie, med masse god mat og gode kaker. Jeg bakte en sjokoladekake som jeg tenkte jeg skulle dele oppskrift på sammen med dere i morgen.

Så det var en liten oppsummering over hva som har skjedd siden sist jeg logget meg inn her og blogget for dere, nå som eksamensperioden snart er over så skal jeg begynne å bli mye flinkere å blogge for dere igjen.