-FOR EN RESPONS-

wow, først og fremst vil jeg si tusen takk til alle dere som har ønsket meg lykke til videre på veien mot utdanning. Jeg trodde helt ærlig ikke at det skulle komme så mange som kom til å komme med så gode ord de siste dagene etter at jeg kom med forrige innlegg. For en respons altså, tusen takk alle sammen. Det setter jeg kjempe stor pris på! Og som den tidligere fostermoren min skrev til meg, dette er bare en “fartsdump” på veien videre mot drømmene og målene mine her i livet.

Bare fordi jeg ikke kom inn på skolen denne gangen betyr jo ikke det at jeg har tenkt til å stoppe å prøve, og kanskje er det som jeg skrev sist at jeg må ta opp igjen 1 fag eller to for å øke sjansen min for å komme inn. Jeg skal ihvertfall ikke gi opp og kommer til å søke igjen til neste år! Drømmen om å jobbe i barnevernet er ikke gitt opp enda og om det så må ta meg et år ekstra for å komme ditt så spiller ikke det noen rolle for meg, for jeg skal ditt uansett hva.


Så tusen takk igjen for alle lykkeønskninger på veien videre!

-BEDRE LYKKE NESTE GANG?-

Det er mye som har gått min vei de siste årene, alt fra lærlingplass til lappen på bil og påbyggsåret mitt. Men nå var det vel på tide at det var noe som ikke skulle gå som jeg hadde håpet. Jeg fikk nemlig svar på søknaden min for videre utdanning forrige helg, som noen av dere kanskje husker så søkte jeg Barnevern på Lillehammer tidligere i år. Jeg hadde kanskje håpet på at det skulle gå min vei nå også, og at jeg hadde tre flotte år på Lillehammer i vente, men sånn ble det ikke, jeg havnet på venteliste sammen med over 500! andre. Det er et ganske stort antall mennesker som har søkt seg inn på akkurat det samme som meg.

I løpet av en uke har jeg vel og merke gått ned 200 plasser på ventelisten, men ligger fortsatt altfor langt unna en plass inn på studiet. Men sånn er det når 500 mennesker kjemper for ett studie der dem kun tar inn 90 stk pr år. Dette har lært meg at jeg bare må lære meg og kjempe videre for det jeg ønsker meg, og det er virkelig ingenting annet jeg ønsker meg her i livet enn å stå ferdig utdannet klart til å jobbe i drømmejobben som jeg har sett for meg de 10 siste årene. Og ditt skal jeg komme en dag, men ikke akkurat nå.

Planen videre nå er å se meg om etter en jobb sånn at jeg har noe å bedrive tiden min med det kommende året. Men jeg har også planer om å se på muligheten om å ta opp 2 eller 3 fag på både første året mitt på videregående, men også andre året. Dette er feilgrep jeg ser tilbake på nå og som jeg skulle ønske jeg hadde gjort noe med da, for det var ikke påbyggskarakterene mine som dro meg ned, det var enkelte karakterer som jeg virkelig skulle ønske jeg hadde tatt mer seriøst for 4 år siden.

Det var da noen ord fra meg, og da skjønner dere sikkert hvorfor jeg ikke har hatt så mye motivasjon til å blogge denne uken. Det var et ganske stort slag i ansiktet og ikke komme videre på det du virkelig vil her i livet, men på denne tiden til neste år så håper jeg at jeg kan komme med et innlegg der det står: JEG KOM INN PÅ DRØMME STUDIET! Det er mitt mål for det kommende året.

-LATTER, NYTT BEKJENTSKAP OG ROTLAUS-

For en utrolig fin helg jeg har hatt, denne helgen kan nok kategoriseres som en av de bedre helgene på lenge. Latter, god mat, drikke og ikke så aller verst musikk, pluss godt selskap gjorde denne helgen uforglemmelig. Jeg har altså hatt det så morsomt denne helgen, stiftet nytt bekjenskap og faktisk begynt å like musikk jeg ikke trodde jeg kom til å like. Rotlaus var faktisk ikke så aller verst, og det kommer fra ei som ikke liker sånn musikk i det hele tatt, men så mange bra sanger som ble spilt på lørdag, nå ar jeg begynt å få flere av dem på hjernen, hehe.

Alt i alt en helg jeg veldig gjerne kunne gjentatt, til neste år kanskje? hehe.

Også har vi hu da som tenker at “nå skal jeg ta masse bilder for å poste på bloggen”, men så glemmer jeg helt av kameraet mitt, så dere får kose dere med de få bildene jeg tok av tacoen vi spiste før vi begynte å ha det gøy.

– KARBONADEDEIGGRYTE MED GRØNNSAKER🥦 –

Er det noe jeg har fått sansen for de siste årene så er det å stå på kjøkkenet og lage mat, før syntes jeg det var det kjedeligste som fantes. Men nå derimot så syntes jeg det er morsomt å lære seg nye ting, og en liten funfact, før klarte jeg ikke kutte salat i små bitter, men etter en god del tid på kjøkkenet så har jeg endelig klart å mestre det å kutte salat riktig, hehe. Løk også, helt elendig på å kutte løk, men nå derimot får jeg det til uten problemer.

Du trenger – Karbonadedeiggryte: 1. 600 g karbonadedeig 2. 1,5 løk 3. 2 ts løkpulver 4. 2 dl creme fraiche 5. 2,5 dl fløte 6. 3 ss tomatpure 7. 2 poser fryst blomkål og brokkoli

Slik gjør du:

1. Ha vann i en kjele til grønnsakene, deretter har du oppi grønnsakene og koker dem til dem er møre.
2.Stek karbonadedeigen.
3.Finhakk løken.
4.Tilsett den finhakkede løken og alle smakstilsetningene, du bestemmer selv rekkefølgen på dem.
5.Kan også serves med potetmos for de som måtte ønske det, jeg foretrekker grønnsaker.

-EN INNHOLDSRIK DAG🏄🏽‍♀️-

Gårsdagen var virkelig en av de bedre denne ferien. For en dag og for et vær. Jeg, lillesøster og typen hennes bestemte oss for å dra nedover til Jevnaker for å teste ut den nye badeparken som ble satt opp i 2018, og det var virkelig turen verdt for et fantastisk morsomt sted å være. Vi koste oss max, med både mat og drikke før vi tok turen ut i vannet for å teste ut det gigantiske annlegget. Og jeg kan beskrive opplevelsen med et ord: slitsomt. Så utrolig sliten man blir av å løpe rundt og le samtidig. Etter en time hadde jeg nesten ikke pust igjen til å fortsette, men da var de andre ganske slitne også så da svømte vi inn igjen til land for å tørke oss litt før vi dro og kjøpte pizza(må jo ha noe godt etter en lang og slitsomt dag;)

Dagen kan også fortelles på en annen måte, som at vi parkerte først aaaaaaltfor langt unna, pluss at det er påbudt med redningsvest utpå parken, men det var ikke flere igjen når vi kom så da måtte vi gå hele den laaaange veien opp igjen til bilen før vi dro på Europris for å kjøpe tre redningsvester. Så var det hele veien ned igjen for å endelig kunne spise litt og bade.

-SOMMEREN HAR ANKOMMET-

Lurer litt på hva som skjer med meg og denne bloggmotivasjonen min? Den kommer og går, den kommer på de dagene jeg virkelig ikke har tid til å blogge også forsvinner den på de dagene jeg har tid. Men nå tror jeg den er tilbake på fulltid(krysser ihvertfall fingrene for det). Men nok om det, håper sommeren har meldt sin ankomst hos flere av dere, det har den ihvertfall gjort over her og i går kunne jeg, lillesøster og kjæresten hennes ta et forfriskende bad utenom å fryse av oss alle kroppsdeler. Eller noen var jo tøffere enn andre, men det er vel alltid sånn når man bader i Norge, hehe.

Vi fant en utrolig fin liten strand som vi definitivt kommer til å teste ut igjen, kanskje med en piknik neste gang? Vi får se, vi får se. Det var ihvertfall ikke sånn kjempe kaldt i vannet så jeg håper varmen holder seg de neste 3 ukene som jeg har ferie.

– NOE NYTT TIL GARDEROBEN –

Så klart måtte jeg dra kortet i dag når jeg fant disse fine sneakersene, hvite sko får man virkelig ikke nok av, men dem er jo også de vanskeligste skoene å holde rene. Men jeg måtte bare ha dem når jeg så den fine detaljen dem hadde bak. Helt nydelige, jeg har alltid hatt lyst på sko med slik detalj, skoene blir liksom ikke for mye, men heler ikke for lite.

Grunnen til at jeg fant de nye skoene mine var fordi jeg skulle på linsekontroll i dag hos optikeren, jeg har nemlig kjøpt meg nye briller og ordnet meg linser. Men siden jeg og lillesøster dukket opp 40 minutter før jeg hadde kontroll så fikk vi litt tid til å skikke litt rundt på salget som foregikk i dag, derfor ble også disse nydelige skoene med meg hjem, fordi jeg var så heldig at dem var på salg og kostet ikke mer en 125kr!

– Jeg kjøpte skoene på H&M –