-11 TING JEG ER REDD FOR…-

💳Min egen bankkonto, jeg er veldig glad i å bruke penger som dere sikkert har fått med dere, Så jeg er like redd hver gang jeg er inne på nettbanken for å sjekke hvor mye som faktisk er igjen på kortet. En liten fun fact om meg er at jeg sjekker alltid nettbanken før jeg går inn på butikken og like før jeg kommer til kassen, kun for å være på den sikre siden.

💉Sprøyter, dette fortalte jeg om i et innlegg for ikke så lenge siden, men denne kommer opp på topp 5 over det jeg er mest redd for, jeg får jo helt hjertebank hver gang jeg må ta en blodprøve eller en vaksine og gråter like mye hver gang. Aner heler ikke hvor jeg har arvet dette ifra, jeg skulle nok helst ha ligget i narkose før jeg tar sprøyter. Men sånn er det ikke og jeg må bare venne meg til at sånn blir det heler ikke, jeg må bare kvinne meg opp og prøve å bli flinkere når det kommer til denne sprøyte skrekken.

🚗Biler, dette er det nok ikke så veldig mange som vet, men jeg er livredd for biler også. Jeg har vært igjennom en del bilulykker oppigjennom årene, og har bygd meg opp en skrekk for det å skulle sitte på i en bil og kjøre en bil. Så det kan kanskje ikke se sånn ut, men jeg sitter med hjerte i halsen hver gang jeg er inne i en bil og frykter alltid det verste til vi/jeg er fremme der jeg skal være.

📱Å snakke i telefonen, dette er noe av det skumleste jeg vet om, det å skulle snakke med noen i telefonen. Jeg føler at jeg hører litt dårlig på begge ørene, så det å skulle snakke i telefonen syntes jeg er ekstra fælt. Ihvertfall når telefonen i barnehagen ringer og jeg er den som er nærmest til å ta den…. Jeg virkelig hater akkurat dette, men håper det er noe jeg kan bli flinkere til å gjøre.

🕷🐝Flyvende insekter, er det noe jeg virkelig får panikk over er det insekter, spesielt veps på sommeren. Jeg blir så redd at jeg løper ned alle som er i veien for meg vis det skulle dukke opp en veps som ikke har tenkt til å forsvinne med en gang. Men jeg er også den personen som prøver å si sitt rolig den gjør deg ikke noe, hvis du ikke gjør den noe, men 2 sekunder etterpå hyler jeg som en liten jente og løper så fort jeg kan unna.

🤬Konfrontasjoner, jeg hater alle type diskusjoner og klarer virkelig ikke forsvare meg når det kommer til sånne ting. Derfor pleier jeg bare å stå og ta imot kjeft når det kommer til sånne ting. Ikke at jeg blir konfrontert så ofte, ikke får jeg kjeft ofte heler, men dette er fordi jeg hater å havne i situasjoner der du kanskje må forsvare deg selv. Derfor er jeg veldig forsiktig med hva jeg sier og gjør sånn at det ikke skal bli feil i andre sine øyne.


🌊Å drukne, dette må jo være en av de verste måtene å dø på eller? Tanken på å dø av oksygenmangel er virkelig skremmende. Jeg har jo opplevd å bli dratt under vann av en digger bølge når jeg var på Seychellene for mange år siden. Jeg var ute i vannet og badet, og plutselig kom det en bølge som var litt større en de andre som hadde vært tidligere. Og jeg rakk jo så klart ikke å svømme inn til land igjen før den traff meg og dro meg under vann, når jeg ble dratt under klarte jeg å treffe en hel masse steiner og fikk et ganske stygt sår på siden av magen som svei i flere dager, heldigvis så fosterfaren min at jeg gikk under og var raskt ute i vannet for å dra meg opp igjen.

💔Å miste noen jeg er glad i, dette må komme som nummer 1 på det jeg er mest redd for her i verden. Tenk å bare starte dagen helt normalt, men plutselig få beskjed om at en du virkelig bryr deg om enten er hardt skadet eller har gått bort, nei jeg orker ikke en gang tenke tanken på at noe sånt kan skje, kan vi ikke alle bare være friske og glade?

💔Bli såret, jeg stoler på Joakim, men vi alle har vel sikkert hørt om han flotte kjæresten til hun som trodde alt gikk på skinner? Som plutselig kommer hjem en dag å sier at han ikke bryr seg om henne lengre, da kan vel kjæresten min gjøre akkurat det samme? Det skremmer meg å tenke på at man kan stoppe å elske noen, og at man aldri vet hva fremtiden bringer.

🚑Å kjøre på noen, tenk et lite øyeblikk med uoppmerksomhet og du kan plutselig ha truffet noen. Dette er noe jeg tenker veldig på når jeg er ute og kjører bil, det er så viktig å ha øynene på veien hele tiden og ikke se ned på telefonen bare fordi du skal sjekke noe. Tenk heler på din egen sikkert og andres før man tar dumme valg som å sjekke en snap når du kjører.

🏡Trange rom, jeg hater å være på steder der jeg føler at veggene bare kommer nærmere og nærmere. Pluss det å få noe over ansiktet uten at du har kontroll over det selv, da får jeg virkelig panikk.

-EN ETTERLENGTET OPPFRISKNING-

I dag fikk jeg endelig gjort noe som jeg har ventet i hele 9 måneder og 16 dager med å gjøre. Nemlig å dra innom salongen til svigermor for en etterlengtet oppfriskning av håret mitt. Jeg har jo gått rundt med blondt hår i litt over 9 måneder, men etterveksten min vokser som ugress så håret mitt ble jo fort brunt på toppen og blondt nederst etter bare noen måneder. Så nå var det virkelig på tide å få gjort noe med det.


En glad og fornøyd jente, ikke lenge etter disse bildene ble tatt så satt jeg med tårer i øynene etter at svigermor hadde klippet håret mitt. Fra min vinkel så det veldig mye kortere ut enn det, det egentlig var😅Men når jeg fikk tatt en nærmere titt på det, var det ikke så kort allikevel. Men storfornøyd det er jeg.


Her ser det ut som vi farger det gult, men det ble en mye finere farge etter hvert. Er dere klare for resultatet?


Da kan man vel kalle seg brunette igjen da? Håret mitt føles så mye friskere ut nå, og jeg er storfornøyd med resultatet. Nå skal jeg begynne å bli mye flinkere til å la håret slappe av og ikke farge det så mye. Nå får jeg være brunette en stund, før jeg eventuelt velger en mer crazy farge😜

Sjekk forresten ut Landsbyfrisøren på deres facebook side HER!

– FOR EN OVERRASKELSE –

Nå var det virkelig på tide at jeg fikk satt meg ned foran pc `en igjen. Jeg har jobbet som en gal denne uken og vært så utrolig sliten når jeg har kommet hjem at bloggen har blitt nedprioritert til de grader og det beklager jeg så mye. Jeg var jo i en så fin flyt når det kom til bloggen, men nå skal jeg prøve å komme med godt og variert innhold til dere igjen.


Det har skjedd litt av hvert siden sist jeg blogget, jeg er inne i dag 8 av shoppestoppen og kjenner at dette skal nok gå veldig bra. Jeg har også noen veldig spennende nyheter å dele med dere, som jeg fikk utrolig sjokk av og som fikk meg til å begynne å gråte, men på en god måte.

Jeg var i barnedåp på søndag, for den lille jenta til kusinen min Karoline. Men det som var, var at dette skulle vise seg å ikke være en helt vanlig barnedåp, det endte nemlig også i et bryllup!!!! 😍😭❤️ Kusinen min Karoline og kjæresten hennes Kenneth (nå ektemann) hadde planlagt et overraskelses bryllup i flere måneder. Og det var så spennende når presten informerte om at det også skulle foregå et bryllup etter dåpen. Da kan jeg love dere at det ble noen tårer både før og etter beskjeden og under vielsen av et av verdens fineste par! ❤️

Så det var vel en liten oppsummering over hva som har skjedd på den lille stunden jeg har vært borte fra bloggen.

-SHOPPESTOPP-

Jeg er som veldig mange av dere vet glad i å shoppe, jeg er mest glad i å shoppe sko, men noen ganger blir det litt mye klær med hjem også. Og jeg kan vel innrømme at dette er en veldig dårlig egenskap, med tanke på at jeg ikke har plass til hverken flere klær eller sko, men allikevel trykker jeg rett som det er noe nytt hjem. Men den tid er nå over, jeg har bestemt meg for å ha shoppestopp. Ingen shopping på 1 måned. Jeg starter smått, så når den første måneden er over, så legger jeg på en måned til. Så får vi se hvor lenge jeg klarer meg. Jeg skal klare meg!


Så nå skal mitt indre shoppemonster temmes og legges i dvale den neste måneden. Den klin gærne shopperen i meg skal nå legges bort og forhåpentligvis kommer den ikke tilbake før på en lang stund. Jeg må begynne å bli mye flinkere til å bruke det jeg har i skapet mitt. Der har jeg mer en nok klær og sko til flere år. Så nå er det på tide at jeg bruker det jeg har i skapet og ikke går og kjøper meg noe nytt, kun fordi jeg har lyst på det.

Genser/Kjole – Get Inspired // Rosa og Grønn kjole – Wish // Korall kjole – H&M

For å avslutte dette innlegget tenkte jeg at jeg kunne vise dere mine siste innkjøp på en stund. Det var når disse pakkene dukket opp i postkassen at jeg skjønte at det er på tide å sette en liten stopper for all denne shoppingen. Det er på tide å tenke på alt jeg har fra før som jeg nesten ikke har brukt, og det er på tide å tenke på miljøet. For det er ikke bra å kjøpe nye ting når man allerede har en god del i skapet. Det kreves så enorme store mengder vann, i tillegg til at CO2 utslippet er mye større enn det vi tenker at det er.

Derfor setter jeg nå ned foten og starter #høstshoppestopp for meg selv. Denne jenta skal ikke ha noe mer nytt i klesskapet sitt på en stund.

-CASUAL JEANS WEDNESDAY-

Topp – BikBok // Bukse – Gina Tricot // Sko – H&M

Da var det bare å dra frem buksene mine igjen, i dag regnet det når jeg sto opp for tidligvakten min i barnehagen. Jeg hadde egentlig veldig lyst til å gå i kjole i dag, men det var ikke veldig varmt og ikke så veldig koselig å gå rundt i kjole når det er vått. Men da fikk jeg iallefall mulighet til å bruke den nye molly buksen min fra gina tricot. Jeg gikk i flere uker å ventet på at dem skulle få igjen størrelsen min i denne buksen, fordi jeg syntes det rett og slett var for fin til å ikke kjøpes.

-TILBAKE TIL HVERDAGEN-

Da var hverdagen tilbake for fullt, jeg sto opp klokka 05.45 i dag. Litt trøtt, men ellers gikk det greit. Dagen på jobb gikk ikke så sakte som jeg først trodde den kom til å gjøre, så nå gleder jeg meg bare til resten av uken på jobb. Jeg har også fått noen pakker i posten i dag som jeg kommer til å vise dere senere denne uken, venter noen pakker til, men de er litt forsinket.

Topp – H&M // Skjørt – Cubus // Jakke – Nelly

Også vil jeg si tusen takk til alle dere som har vært innom bloggen min de siste dagene. Lesertallene mine har skutt til værs og det er så morsomt å se at så mange vil stikke innom bloggen min for å se på bildene mine og lese det jeg skriver. Denne høsten skal jeg fokuserer så mye mer på bloggen enn det jeg har gjort til nå, jeg begynner å få til det å ta bra bilder og det å skrive begynner å bli mye morsommere enn før. Så dere burde glede dere mye til resten av dette bloggåret.

Følg meg gjerne på instagram – @ingerbbb

-SATURDAY NIGHT WITH NACHOS-

Etter at jeg ble sammen med Joakim har jeg lært meg nye matretter som jeg aldri tror jeg smakte før jeg møtte han. Jeg har fått prøvd ut baktpotet, og hvordan det er å lage det hjemme, jeg har også funnet ut at det går fint å spise ost og kjeks som en rolig søndagsmiddag. Også har jeg lært meg å lage nachos, og det må være en av mine favoritt matretter etter spagetti så klart, ingenting slår spagetti og min store kjærlighet til de fleste pastaretter.


Du trenger – Nachos: 1. 400 gram kjøttdeig 2. To pakker med bacon 3. En pose med nachochip original 4. En boks med rømme 5. En boks med mais 6. 500 gram revet ost

Slik gjør du:

1. Sett stekeovnen på 200 grader.
2. Stek kjøttdeig og bacon sammen, eller hver for seg, det bestemmer dere helt selv.
3. Fordel nachochips jevnt fordelt utover en tallerken, dere bestemmer selv hvor mye chips dere vil ha.
4. Når kjøttdeigen og baconet er ferdig har dere dette over chipsen.
5. Deretter strør dere et godt lag med revet ost over kjøttet og chipsen.
6. Også setter dere tallerkenen inn i ovnen, OBS bruk kun tallerkener som dere vet går inn i ovnen.
7. Vent til osten har smeltet og ta tallerkenen ut med en gryteklut, server med rømme og mais på toppen.

Følg meg gjerne på instagram – @ingerbbb

-NYTER DE SISTE FERIEDAGENE☀️-

Om mindre enn 48 timer er jeg tilbake på jobb i barnehagen. De siste 4 ukene har bare løpt forbi, og jeg føler at jeg ikke har fått gjort noen ting denne ferien. Men det skal bli så utrolig godt å komme tilbake til hverdagen og ikke minst begynne å jobbe litt igjen. En liten funfact om meg er at jeg koser meg de 2 første ukene av ferien, men så går jeg inn i ett modus der jeg virkelig savner det å jobbe og gjøre noe gjennom dagen. Så det gjør meg ingen verdens ting at denne ferien snart er over for denne gang, for nå gleder jeg meg til å stå opp tidlig på mandag og komme i gang igjen med en ordentlig hverdag, som ikke går ut på å sove lenge, men faktisk få gjort noe produktivt gjennom dagen.

Men en ting jeg er ganske skuffet over for at jeg ikke har gjort mer av i ferien, er å bade. Det har jo vært så varmt de 4 ukene jeg har hatt ferie og jeg har vel bare badet 3 ganger! Så dette er noe jeg skal gjøre enda mer av til neste år om varmen melder sin ankomst da også vel og merke.

Neste sommer skal jeg også få gjort så mye mer enn det jeg har fått gjort nå, til neste år har jeg lyst til å få til en helg i Gøteborg, sånn at jeg kan besøke Liseberg, elsker, elsker fornøyelsesparker. Tusenfryd har jeg vært på så mange ganger nå at jeg må få prøvd noe annet. Også har jeg lyst til å prøve å få til en uke i Danmark, har hørt at det er helt nydelig der på sommeren, og pluss i boka, dem har fornøyelsesparker der også!!

Følg meg gjerne på instagram – @ingerbbb

-8 TING DU IKKE VISSTE OM MEG-

💉 Jeg er livredd for sprøyter. Sist gang jeg var på legekontoret, det var faktisk under første muntlig eksamen min i norsk, dagen før eksamen hadde kneet mitt hovnet opp til det ugjenkjennelige, også hadde det fått et rart utslett på seg som jeg hadde fått noen dager i forveien. Uansett, så var jeg inne hos legen, han skjønte ikke hva som hadde skjedd, det gjorde heler ikke den andre legen som ble spurt om å komme inn, så til slutt sendte dem meg inn på laben der jeg skulle ta en prøve. Jeg hadde faktisk med meg mamma, og hun sa at det ikke var noen sprøyter involvert når det kom til denne testen jeg skulle ta, men det var vist det allikevel. Så når jeg kom in på dette lille rommet, fikk jeg jo helt panikk når damen der sa at jeg skulle ta en blodprøve, så jeg begynte å kaldsvette, hyperventilere og fikk tårer i øynene. Men damen som tok meg imot var virkelig utrolig flink i jobben sin, så blodprøven fikk vi tatt (etter hvert).

💇🏽 Nå er det hele 263 dager!! siden sist jeg farget håret hos svigermor, dette blir da hele 8 måneder og 21 dager siden jeg gjorde noe med håret mitt, ikke rart at det ser ut som det gjør nå, hehe. Etterveksten har jo så klart kommet veldig godt frem, men nå er det nok ikke så lenge til før jeg skal ta meg turen innom salongen igjen sånn at jeg får gjort noe med det. En liten funfact inni en funfact, håret mitt har faktisk blitt enda tykkere og lengre på disse månedene (ikke så veldig rart Inger Berit, håret har jo faktisk fått slappet ekstremt av).


🦷 Når jeg var liten lekte jeg og ei annen jente sisten med hverandre, dette er jo så klart en veldig morsom lek når man først er i gang. Det Inger Berit hadde glemt var at vi hadde syklet noen timer før leken, og jeg var ikke akkurat den som var flinkest til å sette fra meg sykkelen min ordentlig. Nei, den hadde jeg bare slengt fra meg på gresset, så når jeg var på vei til å bli tatt, så lå sykkelen rett bak meg så i det jeg snudde meg for å løpe, datt jeg rett ned på sykkelen med den ene fortanna mi først. Dere kan jo tenke dere hva som skjedde etter det, fortanna mi knakk rett av. Så da ble det rotfylling neste, noe av det vondeste jeg har vært med på, og imellomtiden så døde nerven i tanna mi også.

🕸 Jeg er livredd for alt som er av insekter, så når sommeren kommer er jeg alltid på jakt etter de små insektene slik at dem ikke lander på meg. Får helt panikk hvis jeg kjenner at håret mitt sklir nedover ryggen min utenom å vite at det er håret mitt, da får jeg ekstremt panikk og hyler og løper av gårde, mens jeg slår vilt rundt meg.

🍅 Jeg tåler ikke tomater, men jeg er så utrolig glad i ketchup på spagetti, så da tar jeg heler den allergiske reaksjonen enn å gå glipp av ketchup på spagettien min, jeg får vel og merke bare vondt i magen og i halsen, også blir jeg litt rød og hoven på hendene, men det går over etter noen timer.

📝 Jeg skriver alle blogginnleggene mine på word før jeg legger dem inn på bloggen, dette fordi det skal være litt enklere for meg å sjekke etter skrivefeil, slik at jeg får rettet opp i det. Det som irriterer meg mest her i verden er skrivefeil, okei kanskje ikke det som irriterer meg mest, men det er skikkelig irriterende. Og ja, jeg vet at jeg også har skrivefeil, så jeg blir like irritert på meg selv når jeg oppdager dem.


📸 Jeg redigerer alltid bildene til et innlegg før jeg skriver teksten, dette fordi jeg syntes det å redigere er mye morsommere enn å sitte å skrive. Også går jeg heler tilbake en gang for mye enn en gang for lite for å sjekke at bilde ikke er overredigert eller om det er det riktig bilde jeg skulle redigere.

😴 Jeg bruker ekstremt lang tid på å sovne, det kan ta opp til 3 timer fra jeg treffer puta til jeg faktisk sovner. Det er svært få ganger der jeg sovner fort, da må jeg ente være ekstremt sliten eller bare later som at jeg sover. I natt så la jeg meg 1 time før Joakim, men klarte ikke å sove uansett hvor trøtt jeg var. Så når han la seg og sovnet med en gang så hadde jeg mest lyst til å vekke han igjen og si at han måte holde seg våken til jeg sovnet, gjordet så klart ikke dette, for så slem er jeg ikke.