-7 MÅL JEG HAR DENNE UKEN-

🛏Re opp sengen hver morgen, dette er noe som skal være med på å hjelp meg til å gjøre andre viktige gjøremål i løpet av dagen også. Alltid start med å re opp sengen, sånn at du starter dagen med et gjøremål.

🍳Jeg skal være på eggefaste fra i dag av og til og med fredag, det betyr 5 dager med kun egg som mat, bra det finnes flere forskjellige måter å lage mat med egg, jeg er jo veldig glad i kokt og stekt egg,så dette skal nok ikke bli så veldig vanskelig.

🥛Drikke 2 glass med vann hver dag, det er kjempe viktig å få i seg vann. Jeg drikker jo mye te både hjemme og på jobb, men to reine glass med vann er jo enda bedre å få i seg. Jeg drikker jo mye vann til middag, så det er nok da disse 2 glassene kommer til å bli drukket.

🏃🏼‍♀️Gå en tur hver dag, etterfulgt av 30 minutter med rokering. Dette skal være med på å motivere meg fremover mot en høst med mye trening, jeg skal snart melde meg inn på treningssenter og da er det veldig greit å være i gang med trening før jeg melder meg inn.

📖Begynne å lese flere bøker igjen, denne uken tenkte jeg å starte opp med å lese bøker igjen, for hva er vel ikke bedre enn å ligge i senga med en kopp kakao på borde og en god bok, mens man hører på regnet som plasker utenfor?

💻Komme med gode og varierte blogg innlegg til dere, denne uken så har jeg noen blogg innlegg som jeg har planlagt å poste, det kommer blant annet en oppskrift, på det jeg liker å kalle oppskrift onsdag, så bare vent. Jeg har masse spennende i vente for dere.

✏️Sette opp et budsjett, nå er det ikke lenge til jeg får lønning, og da er det greit å ha et budsjett sånn at jeg ser hva jeg skal bruke penger på. Jeg har jo også startet oppsparing til ny bil, så det skal gå mye sparing til det fremover. Pluss at det begynner å nærme seg jul og noen bursdager, så da er det greit å ha litt penger til det også.

Så i slutten av uken, kommer jeg til å komme med et oppsummeringsinnlegg om jeg har klart å overholde alle målene som jeg satt meg opp i dag, krysser fingrene for at dette skal gå kjempe lett.

-BIRTHDAY OUTFIT-

Dagen har blitt brukt i bursdag nede hos tante Lena, vi har feiret ektemannen til kusinen min Karoline, han fylte 30 år for ikke så lenge siden og da var det bare på sin plass at svigerfamilien hans samlet seg for å feire det runde tallet hans. Vi har kost oss med god mat og kaker, og jeg har fått tilbragt litt kvalitets tid sammen med de små jentene til kusinene mine. De er virkelig helt skjønne, og jeg er så utrolig glad i dem. Gleder meg masse til å se dem vokse opp og bli alt det dem måtte ønske her i verden.

-20 RANDOM QUESTIONS-

Hvem var din aller første, beste venn? Det var nabojenta faktisk, eller hun skulle bli nabojenta etter hvert. Jeg husker at hun bodde i et hus som ikke var langt unna barneparken vi gikk i, så flyttet hun inn i nabohuset. Hun var en av de få jentene jeg faktisk var venn med når jeg var liten og frem til jeg flyttet i 4.klasse opp til Odnes. Vi holdt kontakten i ca. 1 år, men så mistet vi den.

Hva var det siste som gjorde deg flau? mhm, det er svært sjeldent jeg blir flau eller pinlig berørt. Men i helga så ble jeg faktisk flau, ikke på mine vegne. Men på noen andre sine vegne. Lillesøster Camilla viste meg et klipp fra en av episodene til programmet “Første Date”, og der var det en tidligere ex on the beach deltaker som dyttet til servitøren, det var ikke sånn skumpe borti, hun dyttet borti hånden til servitøren når hun skulle servere mer vin. Og det som skjedde etterpå var bare så flaut å se på at jeg har ikke ord.

Hva er din favorittquote? Jeg har ingen quotes som jeg går rundt og tenker på hver dag, men jeg går nesten rundt hver dag og tenker at “livet er for kort til å gå i dårlige klær”, derfor pynter jeg meg nesten hver dag, og går veldig ofte i kjole mye på grunn av at jeg elsker å pynte meg.

Hva skal du i dag? I dag har jeg vært på jobb og stengt barnehagen, startet litt seint så fikk også sovet ut. Jeg har jo ikke vært i sånn topp form de siste 2 ukene, så da er det ekstra deilig å kunne sove litt lengre når jeg ikke sover så godt om natten. Jeg skal også blogge, og kose meg med en god middag sammen med mamma og stefar. Ellers har jeg fri i morgen, så da skal jeg bruke litt tid på å strikke ferdig en Marius selekjole, og se litt på hotell Cæsar.

Største frykt? Det er mye jeg er redd for, men mine to aller største frykter er sprøyter og biler. Det med sprøyter har jeg jo fortalt om et par ganger tidligere, men det er virkelig en frykt jeg jobber med. Siden jeg har veldig lyst til å ta tatoveringer en gang i tiden, men med sprøyte skrekken jeg har så tror jeg det også det går til nåler. Biler er jeg redd fordi jeg har vært i en del bilulykker, pluss at jeg er livredd for om jeg kommer til å kjøre på dyr når jeg er ute å kjører.

Favoritt-blogginnlegg? Jeg har ikke bare et favoritt blogginnlegg som jeg har skrevet jeg har ihvertfall to som jeg kan nevne nå og de er disse to HER og HER.

Hvilken film så du sist? Dette måtte jeg faktisk inn på viaplay og netflix for å se, og den siste filmen jeg så var “Skjelvet” sammen med Joakim. Den har endelig kommet ut på viaplay så da så vi den med en gang vi hadde tid til det.

Hvor går din neste reise? Jeg driver å leiter etter tur til meg og Joakim som jeg virkelig har lyst til å ta han med på til neste år enten i vinterferien eller påskeferien. Så hvor reisen går vet jeg ikke enda, men jeg har veldig lyst til å dra til et varmere strøk på vår første lang reise sammen.

Er du romantisk eller spontan? Jeg må nok si at jeg er veldig romantisk av meg, jeg elsker å planlegge, styre og stelle så det holder. Og det tror jeg de som kjenner meg aller best vet. Ingen spontanitet her i gården nei.

Hva får deg til å gråte? Bambi, en av de få Disney filmene som virkelig får meg til å gråte. Gråter hver gang jeg ser den. Gråter faktisk når jeg blir kjempe irritert også, vet ikke hvorfor, men da tar virkelig tårekanalene styringen på egenhånd og det verste er at jeg ikke klarer å slutte heler.

Hva er ditt favorittbilde? Jeg har flere en et favoritt bilde, så det må bli en av disse:

En utrolig fin bukett med mennesker som jeg er så utrolig glad i💙

Hva har du cravet den siste uken? Den siste uken har jeg ikke hatt kjempe stor matlyst, ettersom jeg ikke har vært helt i form. Så jeg har ikke cravet sånn kjempe masse, bortsett fra det å bli frisk så klart.

Styrketrening eller cardio?Jeg har vært mye flinkere med cardio de siste årene, men styrketrening er noe jeg tror jeg mestrer best, så det må nok bli styrketrening, men cardio kommer inn like etterpå.

Hva var det siste du spiste? Det siste jeg spiste var kjøttdeig med tacokrydder, ost og rømme. Nå om ikke så lenge skal jeg spise kylling wraps, uten wrapen vel og merke, men alt det gode fylle skal nytes.

Beste årstid? Den desidert beste årstiden må nok bli sommer, tenk alle de fine klærne man kan kle seg i. Men høsten kommer som en god nummer 2 mye på grunn av klesstilen som kommer da, men det er ingen annen grunn en det, hehe.

Hva savner du i livet ditt? Ingenting, som jeg kommer på akkurat nå. Bortsett fra at jeg skulle ønske at jeg hadde blitt flinkere når det kom til trening igjen, før var jeg veldig flink med det, men nå i senere tid har jeg blitt veldig dårlig på det å trene.

Har du noen gang hoppet i strikk? Nei, men jeg har veldig lyst til det. Det er noe jeg har lyst til å ta med meg Joakim på, har veldig lyst til å starte en ny kategori som jeg har lyst til å kalla “Adventures with my boyfriend”. 

Hva er ditt favorittord? Er det virkelig personer som har sitt egent favoritt ord? Jeg skjønner at man har en favorittfarge og et favorittklessplagg, men et favorittord syntes jeg var veldig merkelig.

Hva er det første du legger merke til ved folk? Det første jeg legger merke til ved folk er hvordan dem kler seg, mye på grunn av at jeg er veldig glad i klær og henter mye inspirasjon fra andre mennesker når jeg skal planlegge antrekk. Men jeg legger også veldig fort merke til håret dems, fordi hår er noe jeg også interesserer meg for.

Et favorittminne fra barndommen? Jeg har flere favorittminner som jeg kan nevne, men et av de beste er når jeg bodde i fosterhjem og vi var på alle de fantastiske turene dem hadde oss med på, vi var på Seychellene, Fiji, Hong Kong. Steder jeg så absolutt kommer til å besøke igjen en dag. Men jeg har også minner om at vi var veldig mye med tanten min og søskenbarna mine når jeg var liten, og jeg er veldig glad for at vi har et så tett bånd som det vi har.

-EN VELLYKKET KVELD OG 3 FORSKJELLIGE ANTREKK-

Wow, for en kveld vi hadde i går. Jeg har ikke ord for hvor morsomt og bra kvelden gikk. Og jeg er så glad for at vi valgte å gjøre dette til en overraskelse for stefar. Uttrykket hans når han kom inn døren og konfetti kanonene gikk av, var helt uvurderlig. Det øyeblikket skulle jeg virkelig likt å tatt i reprise, veldig glad for at jeg filmet med både telefonen og kameraet mitt slik at vi har dette øyeblikket resten av livet. All den harde jobbingen med både pynt og holde dette hemmelig var verdt alt, når vi så bilen kjøre inn på lokalet i går så spente alle musklene seg og vi var virkelig klare for å overraske verdens beste stefar.

Så tusen takk til alle som bidro med at stefar fikk den beste kvelden på lenge, dere er alle gull verdt💛

Jeg klarte også å bytte klær hele 3 ganger før kvelden i det hele tatt var i gang. Jeg skulle egentlig gå for den gule jumpsuiten dere ser på bildene over her, men jeg følte den ble litt trang rundt hofte partiet så da valgte jeg heler å gå for den grønne paljett kjolen min som dere har sett noen ganger før.

Men heler ikke denne skulle jeg gå for, følte jeg gikk og dro håret mitt bort fra kjolen hele tiden og det var så sykt irriterende så da spurte jeg heler lillesøster Camilla om ikke jeg kunne låne en kjole av henne som jeg visste hun hadde tatt med seg, så da gikk jeg heler for den, og den ble heldigvis på resten av kvelden😂


Noen bilder fikk jeg faktisk tatt også i fotoveggen som vi hadde laget, men som vanlig gikk det å ta bilder litt i glemmeboksen, skulle så gjerne hatt flere bilder i denne sammen med mange flere, men sånn er det når man har det litt for morsomt på dansegulvet😂

-DETTE HAR JEG GLEDET MEG TIL Å DELE MED DERE-

Tenk denne hemmeligheten har jeg holdt for dere siden mai, jeg har ikke kunnet skrive om den på grunn av stefaren min, sånn at han ikke visste noen ting om hva alle barna hans og mamma har planlagt for han. Men i dag kan jeg endelig røpe det, og nå har vi overrasket han skikkelig. Vi har nemlig stelt i stand et overraskelses party til han i anledning hans 50 års dag(som vel og merke ikke er før om en uke), men for at han ikke skulle fatte noen mistanke tenkte vi at vi skulle planlegge det en uke før han faktisk har bursdag.

Så klokken 18.30 overrasket vi han skikkelig med konfettikanoner og alle ropte “overraskelse”. Ansiktsuttrykket hans var verdt all den harde jobbingen for å holde dette hemmelig.

Ballongbuen er hjemmelaget for de som måtte lure på det, den krevde over 100 ballonger og 7 personer å lage😂

-10 TIPS TIL EN PRODUKTIV DAG-

We🖤 it

✨Fyll hodet med positive tanker. Enkelte dager krever dette litt anstrengelser, men man får så mye igjen for det. Hold deg unna negative situasjoner og mennesker. En sur holdning fører til mindre motivasjon og et dårlig humør.

✨Sett tidsfrister, dette er så utrolig viktig hvis du skal få tid til alt annet i hverdagen din. Så sett av et spesielt tidspunkt hver dag, der du enten skal blogge, skrive oppgaver eller bare gjør noe annet produktivt.

✨Legg deg helst før 23.00 om kvelden og stå opp før klokka 07.00, og start dagen med en “må gjøre liste”. Første punktet på listen kan for eksempel være å re opp sengen, da har du allerede startet dagen på en bra og produktiv måte. Gjerne skriv denne “må gjøre listen” kvelden i forveien, sånn at det bare er å finne den frem på morgningen og begynne å streke ut punktene. Ingenting er vel bedre enn å sette seg ned på kvelden og se at du har gjort alt du skrev at du skulle.

✨Sett deg mål som er realistiske, og som du vet at du kommer til å få tid til iløpet av dagen. Sorter også gjøremålene etter viktighetsgrad, det er så viktig å få gjort enkelte oppgaver før andre, og da må man prioritere dem etter hvor viktig dem er. Kanskje begynne med små ting som du kan få unnagjort veldig fort, og som du vet kommer til å fortsette å havne i “glemmeboksen”.

We🖤 it

✨Sørg for at soverommet ditt er rent og ryddig hver kveld når du legger deg. Det er ingenting som er bedre enn å våkne opp på et soverom som er helt ryddig, så trenger du ikke bekymre deg om å rydde det. Hvis du har et hjemmekontor som du også pleier å bruke så er det veldig koselig å kunne gå inn der også og se at det er ryddig.

✨Har du en tendens til å begynne på ting som ikke er like viktig som andre ting, kan du lage den en “stopp ikke gjør det” liste, som du har med deg. Denne kan være med på å forhindre deg i å gjør ting som bare kommer til å stjele tid du kunne brukt på noe mer viktig. Som for eksempel, ikke driv med telefonen hele dagen, når du vet at du burde ha vasket sengetøyet for eksempel.

✨Blokker alt som kan forstyrre deg iløpet av en dag, som for eksempel telefonen. Ikke at du skal droppe og drive med telefonen, men sett deg et mål om at telefonen kun skal bli brukt en halvtime iløpet av for eksempel et tidsrom på 4-5 timer.

We🖤it

✨ Nyt dagen på jobb eller ved hjemmekontoret, vær glad for at du får lov til å være akkurat der du er.

✨Gå løs på store oppgaver, har du en oppgave som skal leveres i forbindelse med skolen, begynn tidlig slik at du slipper å stresse med den når tidsfristen nærmer seg. Har du et blogg innlegg du vet at du kan skrive noen dager i forveien, så gjør det. Du sparer deg for så mye tid som du kan bruke på andre viktige ting.

✨Lag deg en god frokost, ingenting er som å starte en produktiv dag med en næringsrik frokost, som skal holde deg gående i noen timer. Etter noen timer kan du også lage den en ekstremt god lunsj, ingenting er bedre en å vite at du har fått unnagjort mye arbeid og du da kan belønne deg selv med en god lunsj.

-OPPSKRIFT ONSDAG: CLOUDBREAD-

Nå tenkte jeg at det var på tide med en ny oppskrift til dere, denne gangen er det en veldig lavkarbo og keto vennlig oppskrift til dere. Nemlig hvordan man lager cloudbread eller skybrød på godt norsk. Dette er et veldig lettvint “brød”  lage og krever hverken mange ingredienser eller tid.

Du trenger- Cloudbread: 1. 3 egg 2. 2 ss Philadelphia original eller en valgfri smøre/tubeost(skinke, bacon eller kylling) 3. 1 ts bakepulver

Slik gjør du: 

1. Skill eggehvite og eggeplomme i hver sin bolle.
2.Stivpisk eggehvitene helt stive.
3.Pisk sammen eggeplommene, philadelphia og bakepulver.
4.Vend deretter alt sammen i en av bollene.
5.Fordel seks like store rundinger på et stekebrett med bakepapir.
6.Stek i ovnen på 150 grader i ca 20 min.
7.Server med det pålegget du liker best.

Og for ordens skyld så smaker ikke dette som brødskriver, men er et protein rikt måltid som man kan erstatte med brød hvis man vil.

-LATELY I`VE BEEN WEARING-

God kveld/ettermiddag, tirsdag og nesten ny uke. Står det bra til med dere denne uken? Jeg hadde en middels slitsom uke forrige uke, mye på grunn av at jeg er blitt forkjølet og sover ikke så mye om natten på grunn av tett nese. Men tenkte nå at denne uken skulle det ikke stoppe meg fra å blogge og komme med bra innlegg til dere. Men i går gikk faktisk bloggen i glemme boksen når vi fikk besøk her hjemme av kusinen min Henriette og den lille fadderjenta mi💜Så da jeg var på vei til å legge meg i gårkveld, kom jeg plutselig på at jeg hadde glemt å stikke innom bloggen for å oppdatere dere.

En ting det er lenge siden jeg har gjort, er å komme med en oppsummering av mine siste antrekk. Eller siste og siste antrekk, noen av disse er jo faktisk fra starten av 2019. Det er så utrolig spennende å se på antrekkene mine som jeg hadde tidligere i år. Det er ihvertfall en god blanding av lyse og mørke klær. Noe jeg er veldig glad for, for hadde vært utrolig kjedelig å gå i kun mørke klær.

-LIVET MITT AKKURAT NÅ-

wow, nå er det gått noen dager siden jeg satte med ned med pc`en på fanget og blogg.no foran meg. Jeg vil starte dette innlegget med å først takke alle dere som var innom bloggen min forrige uke og gjorde sånn at jeg kom meg godt opp på topplista på blogg.no, jeg setter virkelig stor pris på dere alle og enhver. Og takk for all støtte som har kommet inn etter jeg postet mitt forrige innlegg. Det har virkelig hjulpet på i en ellers så vanskelig periode i livet mitt akkurat nå.

Det har skjedd mye de siste dagene, som virkelig har tapet meg for krefter. Og som også har fått meg til å tenke det verste om mennesker, så mye grusomheter et enkelt menneske kan sitte og trykke ut av seg, nei jeg klarer ikke å tenke på det engang. Den personen her prøver å gjøre alt hun kan for å sette personer jeg er glad i dårlig lys, kun fordi hun ikke klarer å la være å være midtpunkt hele tiden. Alt som dreie seg om henne og uansett hvor lite hun har med saken å gjøre, skal hun alltid blande seg, er det, det man kan kalle oppmerksomhets syk?

Jeg kan skjønne meg på at dette virker veldig rotete for dere som ikke vet helt hva jeg snakker om, men av hensyn til flere av de involverte så velger jeg å ikke snakke noe mer om dette, grunnen til at jeg tar det opp er fordi det er det som har skjedd i livet mitt akkurat nå og som har fått meg til å nedprioritere bloggen. Jeg er bare så lei av at mennesker som ikke har noe med denne saken å gjøre, skal sitte å blande seg inn og samtidig sitte å fortelle løgnhistorier bare for å sette andre i dårlig lys. Jeg blir bare så irritert.

Så det var både et litt sint innlegg fra meg og en liten update på hvorfor jeg ikke har blogget de siste dagene. Men jeg vil bare si tusen takk en gang til, til alle dere som stikker innom selvom det ikke kommer daglig oppdateringer. Dere er grunnen til at jeg fortsatt liker å sette med ned foran tastaturet og skrive til dere. Så tusen takk💜