-DESEMBER 2018 GJENNOM MOBILEN-

Det er neste ikke til å tro, men vi er faktisk på siste dagen av november 2019. Og snart begynner vi på den aller siste måneden av dette året. Jeg kan ikke skjønne hvor tiden blir av, jeg har fortsatt friskt i minne hva jeg gjorde desember 2018, og det føles nesten uten som om det skjedde i år. Men det gjorde det altså ikke, derfor tenkte jeg at jeg skulle ta dere med på en liten throwback av hva jeg gjorde desember 2018, gjennom mobilen.

Babyshoweren for kusinen min Henriette, tenk at dette snart er et år siden, og nå er snart vesle jenta et helt år!

Vi hadde faktisk mye sol og mange fine solnedganger.

Mamma pyntet masse til jul som vanlig, nå har ikke jeg vært hjemme på noen dager, men jeg har hørt noen rykter om at julepynten er på vei opp.

Jeg tok masse julebilder, som ble veldig fine i mine øyne, skal ta like mange bilder i år.

Om jeg ikke husker helt feil, så er julaften 2018 den eneste gangen Joakim og jeg har fått tatt et julebilde sammen❤️ Håper på å kunne gjøre det samme i år.

Men nyttårsaften derimot, der har vi mange bilder sammen, vi har faktisk nyttårsbilde fra alle årene etter vi ble sammen, så fra 2015 og frem til snart 2019❤️

 

-LATELY I`VE BEEN WEARING-

Nå var det en lite stund siden jeg lagde et oppsummerings innlegg på mine siste antrekk. Så da tenkte jeg at jeg kunne gjøre det i dag, siden jeg ikke hadde noe dagslys å ta bilder i når jeg kom hjem fra jobb. Det er det som suger med denne tiden av året, man kan egentlig ikke være blogger og ha mørketid. Eller man kan jo det, men hvis man liker de lyse fine bildene, så er det best å få dem i naturlig dagslys, enn i mørke fra for eksempel en lampe. Da blir jo bildene veldig gule, og ikke min smak over hodet. Så da er det best å få dem i naturlig lys.

Når jeg ser på disse bildene fra sommeren, så skulle jeg virkelig ønske at Norge var et av de landene som ikke hadde vinter og snø, store deler av året. Vi har jo faktisk mer snø og vinter enn noen av de andre årstidene, det er skikkelig kjedelig.


 

– NYE TING TIL ROMMET –

Nå har jeg endelig begynt å bli ferdig med soverommet mitt, det tar sin tid, men det kommer seg mer og mer. I går fikk jeg endelig inn ny seng, jeg hadde jo to senger som var skrudd sammen til en dobbeltseng, men følte jeg ikke hadde noe plass på rommet mitt, så nå har jeg endelig fått inn en seng med tre skuffer som man også kan dra ut til en dobbeltseng. Pluss at jeg har fått meg ny taklampe, det var på tide det også, den andre jeg hadde var ikke veldig pen. Så nå føles det ut som jeg stirrer på en gigantisk sky i taket mitt.

Og ja, jeg er en av de som har satt frem julepynt, dessverre, men jeg gjorde det i dag da, og 1.desember er på søndag så jeg føler at det ikke var sånn altfor tidlig. Men jeg kunne godt ha ventet, men i dag var jeg ferdig tidlig på jobb, så da tenkte jeg at jeg skulle slå til nå.

– RED BASIC –

For en utrolig fin helg jeg har hatt, først var det familiebursdag på lørdag, med god mat og kaker. Jeg elsker pastasalaten som mamma lager med kylling og bacon, den er så utrolig god.  Skal legge ved oppskrift neste gang mamma lager den. Etter bursdagen, så var det julebord med jobben som stod for tur. Dette var første gangen jeg var på julebord, ikke akkurat veldig spesielt. Men jeg hadde en utrolig fin kveld sammen med supre kolleger. Itillegg ble jeg 1500 kr blakkere, kortet mitt gikk varmt for å si det mildt😅 Derfor tok jeg meg en fridag fra bloggen i går, ikke fordi jeg var fyllesyk, men fordi jeg virkelig trengte en dag denne helgen som bare gikk til avslapping. Helgen har jo gått mye til bursdag og fest, og ikke noe avslapping.

Genser – H&M(HER) // Bukse – BikBok(kjøpt på tise) // Sko – Michael Kors(kjøpt på tise)

– JEG ER SÅ HELDIG –

Om litt under en halvtime så kommer mamma sin side av familie på besøk for å feire at jeg fylte 21 år, forrige helg. Dette er noe vi gjør hvert år, og som har blitt en koselig liten tradisjon. Syntes det alltid er like koselig når vi kan samles på denne måten og at alle tar seg tid. Mamma og jeg brukte 4 timer på kjøkkenet i går for å bake kaker til i dag, så det mangler ihvertfall ikke noe dessert. Vi måtte tilogmed droppe å bake en kake fordi vi begynte å bli så lei av å stå på kjøkkenet.

Så klart ble det også rosa dukk, utrolig glad i rosa så da ble den med hjem når jeg handlet inn pynt til i dag.

– DISSE BLOGGENE LESER JEG –

På denne snø fulle mandagen tenkte jeg å dele med dere de bloggene jeg pleier å trykke meg inn på når jeg enten trenger inspirasjon eller bare vil trykke meg inn på noe spennende å lese. Inspirasjonen kan gå på hva jeg skal ha på meg, hva jeg kan skrive om, og gode tips til hvordan ta bilder og ikke.

Elise Amanda

Maddekk

Sofiekvelland

Martaalise

Martheborge

Speiltvillingene 

Funkygine

Bloggomtoppbloggere

Lavkarbomedhanne

Kenzas

Jealise

Leser dere noen av disse bloggene?

Tips til hvilken flere blogger jeg kan lese?

– GRATEFUL –

Tusen takk for alle fine hilsninger på bursdagen min i går. Det varmer i hjerterota at så mange tar seg tid til å gratulere meg med dagen. Jeg hadde en utrolig fin dag i går, først var Joakim og jeg innom bursdagsselskapet til forloveden til kusinen min, han hadde bursdag tidligere i november så da feiret dem han i går, jeg og Joakim var der ikke så lenge siden vi hadde andre planer, siden jeg hadde bursdag. Så da ble det en shopping tur, på noen timer. Der jeg fikk begge bøkene til Funkygine i bursdagsgave av kjæresten, elsker den dama!! Synd at hun ikke stakk av med seieren i skal vi danse i går(siden jeg brukte 290kr på å stemme på henne, hehe). Så nå gleder jeg meg til å bruke denne fine søndagen på å lese bøkene jeg har ventet på å få ha i mitt eie.Har du noen av bøkene til Funkygine?

– TIDEN FLYR –

🎉  IT`S MY BIRTHDAY 🎉 

Hæææ, er det allerede gått 1 år siden sist jeg hadde bursdag?? De 5 siste årene har bare sust av gårde føler jeg, har fortsatt friskt i minne både 16 årsdagen min og 18 årsdagen min, men jammen meg begynner det å bli en stund siden det også. Ikke akkurat noe spesielt tall jeg fyller i år, 21 er ikke så mye å tenke over egentlig(bare jeg husker at jeg er 21 nå da og ikke 20). Men det er alltid koselig med bursdag, veldig takknemlig for alle hilsninger som kommer inn og alt jeg får.

Litt bursdags inspirerte bilder måtte til for å virkelig sette prikken over i`en, i dette innlegget. Fant ikke noe prinsesse krone til å ha på hode, men syntes  disse partyhattene var med på å gjøre bildene litt morsomme og kule til dette bursdags innlegget.


Syntes nesten alle bildene jeg tok ble fine, så her kommer det litt mer bildedryss:

Flere som har bursdag i dag?🎉 

– HØSTENS FØRSTE SNØ❄️ –

Jeg syntes alltid det er litt rart å tenke på at jeg egentlig er født på høsten og ikke vinteren, for det har alltid(nesten) vært snø når jeg har hatt bursdag og ellers når november nærmer seg sin ankomst. Tenk det, november er faktisk en høstmåned, men de aller fleste regner den som en vintermåned, mye på grunn av all snøen som laver ned denne måneden. Norge er et litt merksnodig land som egentlig har mest vinter enn noen av de andre årstidene vi skal ha. Er vi riktig uheldige så kommer vinteren faktisk i oktober. Jeg har alltid litt blandede følelser når det kommer til snøen, jeg liker den fordi det blir så fine og lyse bilder til bloggen og instagram, men jeg liker den ikke fordi den symboliserer en kald og mørk tid.

Jeg har fri fra jobb i dag, så da tenkte jeg at det endelig var på tide å komme med et innlegg her på bloggen, nå hadde jeg tid til å ordne meg skikkelig og få tatt gode bilder. Jeg hadde tenkt til å blogge på mandag etter jobb, men det fristet liksom mer å sitte i sengen med serier, enn det å sette seg ned å blogge.

Genser – H&M // Skjørt – Cubus // Strømpebukse – Cubus