-PLANEN GIKK I VASKEN-

Alle planene for bloggen gikk rett i vasken i dag, jeg var hjemme tidlig nok til at jeg kunne ta bilder i dagslys, men så kom de negative nyhetene om at bilen min ikke gikk gjennom ettergodkjenning heler, men nå hadde jeg heldigvis minket i antall feil og hadde bare 2. Så da var det bare å dra rett ned på verkstedet å få ordnet time slik at de 2 siste feilene kan bli rettet opp i, bilen skal jo tross alt være godkjent på fredag, hehe, bedre sent enn aldri eller? Heldigvis så fikk jeg time allerede i morgen, så da håper jeg feilene blir rettet opp og at bilen går igjennom etter det.

Var jo så klart begynt å mørkne når vi kom tilbake igjen fra verkstedet, så da ble det noe lette bilder foran speilet på soverommet. Hadde planer om å få ut et skikkelig outfit innlegg i dag siden det er en stund siden sist, men det kan ikke gå riktig vei for alle heler, så håper at jeg får ut et outfit innlegg på torsdag etter jobb, men kan ikke love noe.

-5 POSITIVE OG 5 NEGATIVE OM 2019-

💙5 positive💙

📌Jeg fullførte 13 år på skolebenken, endelig var jeg også ferdig på videregående.
📌Joakim og jeg feiret 4 år sammen.
📌Jeg startet året med å få 6 på særemnet mitt i norsk, dette var virkelig en fin start på 2019.
📌Vi feiret stefar sitt 50 årslag, med en stor overraskelsefest for han.
📌Jeg gikk tilbake til å jobbe med noe jeg liker, etter at jeg ikke kom inn på høyskolen.

💔5 negative💔

📌Jeg kom jo som sagt tidligere ikke inn på høyskolen, noe som gjorde at jeg måtte sette utdanningen min litt på vent, men jeg får heldigvis jobbe med noe jeg liker imellomtiden.
📌Jeg brukte altfor mye penger i 2019, akkurat som i 2018, så nå i 2020 skal jeg virkelig sette foten ned, pengebruken er over.
📌Det ble dessverre noen dødsfall i 2019 også, denne gangen var det enda en person som sto kjæresten nær, men som jeg også kjente godt til og hadde blitt glad i.
📌Igjen så begynte den tidligere familien min å slenge dritt rundt seg om mamma og oss, denne gangen sendte jeg melding ned til person som begynte å sa klart ifra at det var på tide å slutte å spre kvalme rundt seg, etter dette har jeg ikke hørt noe mer i fra dem.
📌 Det siste negative i 2019 var at sommeren ikke ble like varm som året før, det var noen varme og gode dager, men de kom og gikk så fort at vi ikke fikk kost oss skikkelig med dem, håper sommeren 2020 blir varm og god.

-BIRTHDAY OUTFIT-

I går hadde jeg endelig min første dag tilbake på jobb etter at jeg har vært syk, det kjedeligste jeg vet er når jeg må ha mange sykedager hjemme, for det er jo absolutt ingenting å gjøre annet enn å slappe av, se serier eller lese en bok. Og når dette er hverdagen i 3-4 dager så blir det veldig kjedelig i lengden, hvertfall når det egentlig ikke er noe godt å ligge i senga heler, fordi alle muskler i hele kroppen har vondt. Men i går var endelig dagen, det var så godt å stå opp og vite at jeg skulle tilbringe dagen med å gjøre noe jeg liker, pluss at jeg fikk igjen bilen min fra verksted i går og nå er den endelig helt i orden!!!

I dag skal vi feire bursdagen til lillesøster og mormor, de begge fylte år nå i januar, mormor fylte faktisk år i går. Så jeg har da gått for en enkel svar kjole som jeg fikk av Joakim i julegave i fjor, denne har blitt brukt en del ganger allerede, for den er jo så fin og hverdagslig på en og samme gang.

Kjolen er fra Cubus

-EN LITEN OPPSUMMERING-

Wow, over 2 uker siden jeg logget meg inn på blogg.no, hvordan gikk det seg til? Jeg startet jo januar så bra, med gode blogginnlegg, men så kom hverdagen, og jeg hadde mange innlegg jeg egentlig ville ut med, men som aldri kom. Jeg tenkte heler at jeg skulle fokusere på jobb og slappe av når jeg kom hjem, uansett var det jo mørkt innen jeg var hjemme så fikk jo aldri tatt noen bilder som kunne brukes i noen av de planlagte innleggene. Pluss at EU godkjenning av bilen kom samme uke som jeg begynte å jobbe igjen, den gikk jo så klart ikke igjennom, med litt flere feil enn det jeg først trodde den kom til å komme ut med. Så da var det å finne ut hvilken deler som måtte kjøpes inn til den, datt litt ned når jeg fikk se prisen på alle delene, men var jo litt forberedt også.

Delene ble kjøpt inn, så noen kilo forsvant av skuldrene. Fortsatte forrige uke med å jobbe som normalt, men forrige lørdag fikk jeg problemer med kroppen, når noen tok på meg føltes det ut som glass som knuste inni meg, begynte også å få problemer med å få i meg mat og drikke. På søndag følte jeg meg hakket bedre, så jeg trodde det kanskje hadde gått over. Men senere på kvelden fikk igjen problemer med kroppen. Sov ingenting natt til mandag, men mandags morgen følte jeg meg igjen litt bedre, så trodde igjen at det var over, men senere på kvelden når smertene kom tilbake og jeg ikke fikk svelget uten at det føltes ut som noen stappet glasskår nedover halsen på meg, så var det nok, mamma kjørte meg på legevakten, der jeg fikk påvisst streptokokker, ørebetennelse og giktfeber. Ikke akkurat deilig å ha alle disse tingene samtidig. Men jeg fikk penicillin med en gang, og etter noen dager på penicillin, så føler jeg meg bedre og bedre for hver dag.

Så det var en liten oppsummering på de siste 2 ukene, som jeg har vært borte fra bloggen.

-SISTE HALVDEL AV 2019-

Juli kom og barnehagen hadde feriestengt i 4 uker, dro ned til Jevnaker iløpet av disse 4 ukene for å teste ut vannparken dem har der…….

Spiste taco(og drakk litt for mye alko) med gode venner før konserten med Rotlaus……

Fikk svar fra Høyskolen om at jeg ikke kom inn på barnevern, men fortsatt blid og fornøyd, bedre lykke neste gang?…….

Fant et nytt spennende sted å bade rett før ferien var over………

Spiste masse god mat, og en haug med nachos…….

Brått var ferien over, og jobb i barnehagen ventet……

Fant ut at jeg brukte altfor mye penger på klær og sko, bestemte meg derfor for å ha shoppestopp i en måned……..

Var i barnedåp for den lille jenta til kusinen min Karoline, og i bryllupet til Karoline og Kenneth samtidig(overraskelse for hele familien)…….

Sa farvel med mine blonde lokker og gikk tilbake til å være brunette……

Hadde overraskelse bursdag for stefar, han fylte 50 i oktober, men for å lure ham skikkelig hadde vi 50 årslaget hans i slutten av september…..

Hadde enda en overraskelse bursdag, denne gangen var det for Kenneth, mannen til Karoline……

Oktober og høsten kom og forsvant veldig fort, eneste som skjedde i løpet av oktober var at bilen min sto på verksted i ca 3 uker…….

Fylte 21 i november……

Hadde mitt første samarbeid med Poster Store i desember…………

Kjøpte juletreet til å ha på rommet, så koselig desember har vært med dette på rommet…..

Farget håret rødt…….

Feiret jul hos svigermor……

Den årlige romjuls lunsjen i Berghagen slekten…….

Feiret nyttårsaften hjemme og gikk inn i 2020 med familie rundt meg…….

-8 FAVORITT ANTREKK FRA 2019-

Body – Gina Tricot // Skjørt- Cubus // Sko – Nelly

Kjole – Bikbok (kjøpt på tise sommeren 2019)

Body – Nelly // Skjørt – Gina Tricot (kjøpt på tise sommeren 2019)

Genser/Kjole – H&M // Sko – Motehus

Kjole – Nelly // Sko – Nelly // Choker – Nelly

Genser – H&M // Bukse – Bikbok // Sko – Michael Kors

Cardigan – Cubus // Kjole – ? // Sko – H&M

Kjole – Bikbok (kjøpt på tise) // Sko – Nelly

-HAPPY NEW YEAR-

Godt nytt år da dere, føles ut som en evighet siden jeg satte meg ned foran pc`en for å skrive til dere. Men så er det jo egentlig bare 2 dager siden, eller i fjor blir det jo vel da, men for meg føles det ikke ut som en stor ting at vi har gått inn i et nytt år. Sa det her hjemme på nyttårsaften at det ikke føltes ut som den siste dagen i året. Mye på grunn av at vi ikke var de vi pleier å være her på den siste dagen. Så det ble en rolig nyttårsfeiring her hjemme, vi gjorde alt som vi pleier å gjøre på nyttårsaften, hadde pakkeleken, spiste god mat og dessert, hadde noe godt i glasset og fyrte av en bombe klokken 12. Etter dette snakket vi litt bare og la oss litt tidligere en det vi pleier. Men en fin nyttårsfeiring var det uansett, selvom jeg savnet noen rundt bordet sammen med oss. Det ble heler ingen bilder fra dagen, jeg bestemte meg for at kameraet kunne ligge og jeg bare skulle kose meg. I går ble det litt av en hviledag, hadde planer om å blogge og ønske dere godt nytt år, men jeg var altså så sliten, at jeg bare gikk inn på kladden min på blogg.no og publiserte et ferdig innlegg derifra.

Hadde store planer om å ta masse bilder til dette innlegget, men som dere kan se på bilde over var det ikke akkurat min dag. Alle bildene jeg tok endte opp sånn som dette, uklare. Jeg har jo begynt å bruke kamerastativet mitt litt mer nå, ettersom jeg ikke vil være avhengig av at alle rundt meg skal ta bilder av meg hele tiden, men i dag var hverken jeg, kameraet eller kamerastativet venner. Etter rundt 20 bilder der alle endte opp sånn som dette, ga jeg rett og slett opp. Utrolig kjedelig å bruke tid på noe som ikke blir bedre, eneste positive med dette var at jeg slapp å redigere bildene, hehe.

Så det var altså litt om min nyttårsfeiring, og litt om hvordan starten på 2020 har vært for min del. Håper kameraet og jeg kan bli venner igjen iløpet av de neste dagen, utrolig kjedelig hvis alle bildene i 2020 blir slik som dette😂