– LITT SOM HAR SKJEDD –

Oiiii, nå er det en stund siden jeg satte meg ned foran pc`en for å skrive for dere. Sist dere hørte fra meg var jo i påsken etter en helt magisk tur på odnesberget med grilling og kos, men det er jo faktisk 16 dager siden allerede og litt har jo skjedd siden den gang. Alle har nok fått med seg nå at vi endelig ha åpnet barnehagen igjen, det var helt fantastisk å se alle barna igjen og alle kollegene. Selv om vi har gått inn i en litt annerledes jobbhverdag, så klarer vi oss utrolig bra, og det beste av alt var jo at vi åpnet igjen med det sommerværet 😍 Fire dager med strålende varm sol, det var jo bare helt fantastisk. Jeg har jo også benyttet sjansen til å få litt farge denne uken, jeg har jo vært tidlig ferdig alle dagene vi har hatt sol, så da har jeg hatt mange timer i solveggen her hjemme før kvelds.

Hytteforbudet har også gått ut, så da kunne mamma og stefar åpne vogna igjen. Så der har dem tilbragt store deler av tiden sin denne uken, det var kjempe koselig å se igjen campingnaboene også. Så jeg har vært innom hverdag nesten for å hilse på.

Men det er jo ikke bare gode ting som har skjedd den siste tiden, jeg har også noen dårlige nyheter, men de tenkte jeg å ta i et eget innlegg senere.

Følg meg gjerne på instagram – @ingerbbb eller @ingerbbb.blogg

– PÅSKESTEMNING PÅ ODNESBERGET –

Den påsken her har vært så utrolig fin så langt, vi har kost oss masse hjemme selvom det er merkelig at vi ikke tilbringer dagene på campingen, så har vi fortsatt hatt det veldig koselig her hjemme. Vi har også vært veldig heldig med været, og i dag har det vært ekstremt fint. Vi har også hatt den fineste turen over Odnesberget i dag, det er en kjempe fin tur som ikke er så langt fra her vi bor. I dag brukte vi god tid opp og koste oss på toppen med pølser, marshmallow, kvikk lunsj og kakao. Det var vindstille, men etter en god stund så begynte det å blåse, så da pakket vi sekken og tok turen ned igjen til bilen.

Se så fint det er på turen ned igjen, bare turen ned igjen fra berget er jo helt magisk😍

Dette er ihvertfall et sikkert vårtegn, elsker å finne masse blomster på denne tiden🌸

– EN ANNERLEDES PÅSKE –

Hver eneste påske tilbringer vi sammen på Dokka campingen med både venner og familie, men denne påsken blir jo veldig mye annerledes enn hva vi er vandt med. Nå skulle egentlig mamma og dem ha vært på vogna noen dager, men sånn har det altså ikke blitt. På grunn av retningslinjene så må vi ha vår første hjemmepåske siden vi flyttet oppover hit, vi fant vel ut at vi ikke har hatt en eneste hjemmepåske, mens vi har bodd her i Vestrumsbygda, men har kommet til en enighet om at selvom dette er kjipt så skal vi gjøre det beste ut av det. Så vi skal fortsatt ha våre påsketradisjoner her hjemme som vi pleier å ha på vogna, vi skal kose oss med noe godt i glasset i solveggen, vi skal spille spill, gå masse turer og ha årets første grilling. Nå er det en stund siden vi grillet her hjemme så vi gleder oss masse til å bruke den fine grillen våres her hjemme. Det er jo spådd fint vær over her stort sett hele påsken, eneste minuset er at det blåser sånn, men vi får krysse fingrene for at det gir seg litt, slik at vi kan nyte den fine hjemmepåsken våres.

GOD PÅSKE ALLE SAMMEN    💛  🐥  💛

– HAVRELAPPER MED BANAN –

Du trenger – Havrelapper: 1. 2 dl hvetemel 2. 2 ss sukker 3. 2 dl melk 4. 1 egg 5. 1 dl havregryn 6. 2 bananer

Slik gjør du:

1. Ha alt det tørre i en bolle.
2.Hel melken oppi litt og litt, mens du visper sammen røren.
3.Ha oppi egget og pisk røren godt sammen.
4.Kutt opp bananene i småbiter.
5.Sett stekepannen på 7 grader, slik at smøret som du smelter ikke blir for varmt slik at lappene brenner seg.
6. Ha ønsket mengde oppi pannen, og form lappene slik du selv vil, deretter legger du bananskivene på toppen.

Disse er utrolig gode og enkle å lage, de passer super bra til både frokost og lunsj.