– EN ANNERLEDES 17.MAI –

Men selvom denne dagen ikke har vært som den pleier for de fleste av oss, så har vi klart å kose oss masse i dag også. Joakim og jeg sov lenge i dag siden jeg hadde hatt en litt dårlig natt, med litt lite søvn. Og klokken fire møtte vi mamma og dem for en deilig middag, vi hadde bestilt bord i dag, viktig å støtte de lokale restaurantene også selvom vi er i en litt annerledes tid. Maten var kjempe god og vi klarte å gjøre dette til en veldig fin 17.mai, de fleste steder i dag har det vært bilkortesjer og jeg havnet nesten i den som gikk gjennom kommunen her i dag, heldigvis så klarte jeg å lure meg unna med bilen min, tar jo kjempe lang tid hvis man skulle havne midt i en sånn kortesje.

Kjøpte også inn til å lage smash pavlova, gleder meg til å smake på denne om litt.

Bunaden kom også på i dag, er jo ikke sikkert jeg får brukt denne flere ganger i år, så da måtte jeg bruke den i dag på nasjonaldagen, vet det er mange som ikke skulle bruke bunadene sine i år pga situasjonen, men jeg hadde så lyst til å bruke min. Tror mamma og jeg var de eneste i restauranten i dag som gikk med bunader.

– 5 ÅR –

Det er rart å tenke på hvor kort, men samtidig hvor lang tid vi har kjent hverandre. Fem år er jo egentlig ikke veldig lenge, men samtidig føles det ut som et halvt liv. Det er rart, men på samme måte veldig deilig å tenke på at vi har delt disse fem årene sammen som kjærester, men ikke bare kjærester, støttespillere også. Du har vært den viktigste støttespilleren jeg har hatt, mest de siste to årene hvor jeg har gått igjennom mye som har forandret meg til det bedre, du har forandret meg til det bedre. Og jeg kunne ikke vært mer heldig med valg av kjæreste.

Det er ingen jeg blir mer irritert på en deg, men det er heler ingen som kan få meg til å føle meg så bra og elsket som deg. Vi overøser hverandre kanskje ikke med så mye komplimenter, men jeg vet alltid at du syntes jeg er vakker, måten du ser på meg på får meg til å føle meg som verdens lykkeligste, og jeg føler meg alltid så bra når jeg er med deg.

Kan ikke akkurat si at vi er så veldig fotogene noen av oss, mye på grunn av at 95% av bildene som blir tatt av oss ender opp sånn som dette. Men det er nok også disse bildene jeg kommer til å se mest tilbake på, for det er disse bildene som beskriver hvordan vi virkelig er😂

Så takk kjæresten min, for at du holder ut med meg, for at du får meg til å le, for at du får meg til å føle meg som den vakreste jenta du kjenner, og helt til slutt takk for at du elsker meg for den jeg er❤️

– VERKSTED, HØGGERI + NY BIL –

Happy mai da dere, jeg kan ikke tro at vi alt er i mai og at 17.mai er rett rundt hjørnet. Sist gang jeg blogget for dere var vi jo i april, og vi hadde akkurat startet opp igjen etter “lockdownen”, men det begynner jo å bli en stund siden. Jeg lovet dere jo og forklare hva som hadde skjedd siden det var så stille fra meg, og det hadde jeg tenkt til nå. Grunnen til at jeg har måtte ta meg litt tid fra bloggen er fordi jeg kom inn i en liten krise som omhandlet bilen min. Jeg har hatt skodaen min i 3 år snart og har alltid fikset opp hvis det har vært noe feil med den, hadde jo faktisk også tenkt til å selge den nå til sommeren, men sånn ble det nå altså ikke. For noen uker siden oppdaget jeg og Joakim en lekkasje i eksosanlegget, så da var det bare å kjøre den på verksted, trodde jeg. Fikk beskjed om at det måtte byttes en coil, på bilen, så da kjøpte jeg det og det ble fikset på, men så fant vi ut 3 dager etter at coilen var bytta at, den hadde blitt ødelagt igjen. Så da var det bare å finne ut grunnen til det, og det var jo så enkelt som at bilen var på vei til motorhavari. Sylinderne på bilen hadde begynt å ryke også, så bilen dro ikke slik den skulle.

Den fredagen som mamma og Joakim fikk vite dette(hadde verksted time midt inni arbeidsdagen min, så da måtte jeg få noen andre til å kjøre bilen til verksted), visste jo ikke jeg noen ting om at skodaen ikke skulle få være min så mye lengre. Så når mamma ringte den fredagen og sa det, så skal jeg være ærlig og si at jeg gråt, for hva skulle jeg gjøre nå? Det er jo ikke bare, bare å kjøpe seg ny bil og bli kvitt den gamle. Men der tok jeg jo rimelig feil, dagen etter var vi å så på en ny bil og uka etter der, kjørte jeg skodaen for aller siste gang inn på verksted for at den skulle bli avskilta, og slik at jeg kunne kjøre ut igjen med den nye volvoen min. Så jeg er ganske fornøyd med at alt har gått så lett, så nå er skodaen historie, den står på høggeren og er knust(litt trist) og jeg kjører rundt i en liten volvo.

Men det er jo ikke bare. bare med ny bil heler, 3 dager etter jeg hadde hentet den så begynte det å ryke av motoren og den lagde en helt forferdelig lyd. Men heldigvis var det bare ene glødepluggen som hadde hoppet ut, så feilen ble fikset ganske fort.

Følg meg gjerne på instagram – @ingerbbb eller @ingerbbb.blogg