– DE FINESTE PLAKATENE –

Reklame | https://posterstore.no/

Som mange av dere har fått med seg elsker jeg å pynte opp rommet mitt med fine plakater og rammer for å gi rommet en ekstra prikk over i`en. Poster Store har virkelig plakater til alle rom i hele huset, de har utrolig mange forskjellige temaer som passer til alle, er du for eksempel glad i den flotte grønne naturen, men vil lage din egen bildevegg, slik at du får sett den hele tiden, så er det bare å trykke seg inn på kategoriene inne på Poster Store sin side og trykke seg inn på “Natur og Botanikk” så kommer det så utrolig mange fine plakater som virkelig passer til å lage en helt amazing bildevegg, fullt av grønn natur og blått hav.

Jeg er så utrolig heldig som får lov til å samarbeide med Poster Store enda en gang, og kunne ikke vært mer fornøyd med utvalget dem har, både av plakater, men også rammer, alt er i et flott skandinavisk design, som både er utrolig vakkert, men også rimelig. Man får inspirasjonen man trenger for å komme frem til den perfekte bildeveggen, enten det er på soverommet eller i stuen. Her finner man virkelig alt av plakater i forskjellige temaer og kategorier for enhver smak, og det beste av alt er at hver tirsdag fylles sortimentet opp med nye utrolig flotte plakater. Disse unike plakatene gjør det enkelt for deg og enkelt for meg å virkelig skape den perfekte bildeveggen. Det beste av alt er at alle plakatene er trykt på bærekraftig produsert papir av høy kvalitet.

Rabattkoden ingerbbb30 gir dere 30% rabatt på alle plakatene(ikke selection plakater).

– S🌸MMER –

Nå som sommeren virkelig har kommet inn i sin anmarsj, så begynner alle blomstene i hagen våres her hjemme og blomstre for fult. Og de er så utrolig fine, nesten alle er rosa(en av mine favoritt farger), men noen er også hvite, og det passer så godt i sammen, det grønne gresset, de rosa og hvite blomstene og den deilige sommervarmen. Den er kanskje litt varm for noen(selv for meg, som elsker varmen), men det er godt at vi har litt ordentlig sommer i Norge også, vi som er vandt med vinter store deler av året, så sier ikke jeg nei takk til 30 varme grader.

Fikk med Joakim på å ta bilder av meg istad foran de forskjellige blomstene i hagen, tror vi endte opp med 30 bilder, hehe.

30 bilder, men ble bare fornøyd med 4 av dem, en så lenge, pleier å la det gå noen dager før jeg kanskje syntes de andre bildene er bra nok til å bli brukt også, hehe 😅 😂

– FINE SOMMERKVELDER ☀️ –

Så har vi Inger Berit da, som tror hun er flink til å ta masse bilder når hun endelig har noe å blogge om. Men neida, jeg har tatt noen få bilder, så da får jeg heler fylle innlegget med masse fine ord om hvor bra og morsomt det var på lørdag istedenfor. Jeg var jo nemlig ute med alle damene jeg jobber med i barnehagen, vi hadde bestemt oss for å ha ansatt avslutning på en fin plass som heter Skumsjøen, her hadde vi muligheten til å grille, bade og kose oss(pluss ha noe godt i koppen😉). Det beste var at vi hadde så utrolig fint vær, så det var ikke for kaldt å bade og vi satt i mange timer og koste oss. Alltid koselig med sånne kvelder, grillmat slår virkelig aldri feil å ta med seg på stranda, ostepølser er virkelig noe av det beste som finnes, med ekstra mye hot dog dressing, da er jeg virkelig fornøyd resten av kvelden.

Tenkte det også var lurt å investere i kjølelementer, siden jeg var så heldig å få verdens kuleste kjølebag i sommergave for 2 år siden. Har bare rukket å bruke den 1 gang før, så det passet egentlig helt ypperlig at vi bestemte oss for å ha en avslutning der jeg fikk brukt den.

🌸

– BURSDAGSMIDDAG –

Joakim har bursdag i dag, så da ble det en velfortjent tur på peppes, selvom formen kunne vært litt bedre, hehe. Jeg var nemlig ute i går med damene jeg jobber med og vi hadde det kjempe koselig, tok noen bilder som jeg tenkte skulle få komme i et eget innlegg i morgen.  Men da ble det en liten date på peppes, med deilig chips først, før pizzaen og burgeren kom på bordet.

Så deilig at sommeren endelig også har kommet for fult, sol og varme hele dagen, det er slik vi vil ha det.

Var så uheldig at jeg glemte å bestille pizzaen min uten tomat, så endte opp med å måtte plukke den bort, og sitter igjen med litt vondt i magen, siden tomaten allerede hadde rukket å sette smak på pizzaen.