– AVHENGIGHETEN FORTSETTER 🧜 –

Med favoritt Disney filmen i hendene, kan jeg nesten legge bort avhengigheten jeg har for Disney filmer. Men bare nesten, er så utrolig glad i Disney filmene og derfor har jeg lyst til å ha alle på DVD, og den realiteten er ikke langt unna, for nå begynner samlingen virkelig å vokse seg stor på hylla på soverommet mitt.

Det er ikke alle filmene som jeg bestiller hjem, bare de jeg husker godt fra jeg var liten, men kanskje etterhvert som jeg har kjøpt inn de filmene jeg føler en større tilknytning til enn andre, så bestiller jeg hjem resten av filmene. Akkurat nå er jeg bare kjempe glad for at jeg kan kose meg med Den Lille Havfruen når jeg vil.

– GRILLKVELD –

På fredag hadde jeg besøk av noen av damene jeg jobber sammen med i barnehagen, vi koste oss med masse god grillmat og hadde det kjempe koselig utover kvelden. Til tross for litt dårlig vær, skulle egentlig være fint, men ble jo så klart overskyet og regnet litt utover kvelden, men det stoppet ikke oss fra å kose oss. Det var uansett ikke sånn kjempe kaldt, men akkurat passe temperatur til at vi kunne sitte ute hele kvelden.

Jeg begynte også med å ta bilder av bordet etter at jeg hadde begynt å dekket på bordet, meningen var at jeg skulle ta litt bilder av maten også, men alt gikk litt i glemmeboka når damene kom og jeg viste dem rundt både ute og inne. Etter det begynte vi å grille og da var liksom kameraet glemt helt bort, og det var litt for seint å finne dem frem etter at vi hadde begynt å spise. Det var ihvertfall utrolig morsomt og koselig, så dette må gjentas. Ga fra meg oppgaven som grillmester også, hehe, grilling er ikke akkurat min sterkeste side, så tenkte for meg selv at det lureste var nok å gi fra meg den jobben slik at vi fikk mat😂

– SOMMERFERIE OG EN ETTERLENGTET OPPFRISKNING –

Første uken av sommeren 2020 er snart ferdig, ferie har vært ubeskrivelig deilig, været kunne jo så klart ha vært bedre enn det det har vært, men til uka skal det visst bli varmere igjen og jeg gleder meg. Men selvom været ikke er helt som jeg hadde håpet på så er det jo fortsatt sommer, og da bruker jeg så klart de fine sommerklærne mine, med en liten tvist så klart. Jeg bare elsker dette tyllskjørtet som jeg faktisk har kjøpt på ebay(har et rosa et også).

Jeg har også som dere kan se vært en etterlenget tur innom svigermor for å freshe opp fargen min, denne gangen veldig mye rødere enn sist gang jeg var der. Og jeg elsker det, føler dette er en farge jeg kommer til å beholde i lang tid fremover.

Genser- H&M // Skjørt- Ebay // Sko – H&M