– AUTUMN QUESTIONS –

Har du noen planer for høsten?

Jeg har ikke hatt noen store planer for høsten, den begynner jo å gå mot slutten, men jeg har jo vært en tur nedover hos tante Lena for å dra på spøkelsesvandring/se hvor slekta er fra vandring. Vi bestemte oss for å ta turen opp til det nedlagte gamlehjemmet i Ådalen der jeg er ifra, fordi oldemoren min var der til det ble nedlagt. Så jeg har så mange gode minner derifra, så da tok jeg, mamma, lillesøster, mommo, tante og onkel turen for å se hvordan det så ut der nå, og det var et litt trist syn, men så mange gode minner som strømmet igjennom kroppen når vi så på det gamle nedslitte bygget. Alle de gode minnene tar jeg med meg livet ut. Men ellers enn denne turen, så har jeg ikke andre store planer for høsten, jeg tar det litt som det kommer.

Favoritt høstprogram på tv?

Jeg ser ikke på tv, fordi jeg har alle strømmetjenestene, så da føler jeg ikke behovet for å se på det som går der. Så jeg har nok ingen favoritt høstprogram som jeg ser på.

Hva er din favoritt høstrett?

Det må bli supper i alle varianter, man kan lage så ekstremt mange gode supper som smaker helt himmelsk, og jeg syntes supper passer ekstremt bra til høsten. Mine favoritt supper må bli grønnsakssuppe, linsesuppe, purresuppe og tacosuppe. Får helt vann i munnen når jeg tenker på det.

Hva er ditt aller beste høstminne

Har egentlig ikke så mange høstminner som jeg husker, er skikkelig dårlig på å huske ting, så denne må nok stå tom til jeg kommer på noe å skrive her, hvis jeg i det hele tatt husker på det, hehe.

Nevn 4 ting du elsker ved høsten.

1.Skjerf, elsker skjerf har så mange av dem og det er så fine farger. 2.Store strikkegensere, min favoritt ting, enten om du strikker dem selv eller om du kjøper de fra butikken. 3.Bladene som endrer farger, man får så mange fine bilder. 4. Fyr i peisen.

Nevn 3 ting du ikke elsker ved høsten.

1.Regn, snø og vind, altfor lite sol på høsten, her hos oss så skifter det mellom regn, snø og en hel haug med sur ekkel vind. 2.Mørke, snart blir det mørkt før jeg er ferdig på jobb og det er ikke noe jeg gleder meg så veldig mye til. 3. Is på bilen, æsj trenger jeg å si mer.

Favoritt høstduft?

Har ikke noen favoritt høstduft som jeg kommer på nå i farta.

Shopper du på blackfriday?

Nei, akkurat denne dagen glemmer jeg litt bort og takk gud for det sier lommeboka mi da.

Har du noen hobbyer i høst?

Strikking, får alltid tilbake strikkegleden når høsten kommer, føler ikke det passe helt inn på sommeren.

Te eller kakao?

Begge deler, elsker å drikke te på jobb, men en god kopp med kakao og krem slår heler aldri feil.

Hva er det beste med høstmoten?

Skjerf, store strikkegensere, cardigans og boots.

– SNAPCHAT MEMORIES #2 –

Kjører i gang med en ny runde med snapchat memories, så utrolig mye man finner igjen som man ikke husker at man har lagret på snapchat. Men også så utrolig mye kult, som på bildet i midten, var skikkelig gira på å lære meg origami her i fjor og jeg lærte meg å brette så mye forskjellig, blant annet disse “godteriene”. Bildet på høyre side regner jeg med at dere ser er litt gammelt, siden jeg ikke har hatt blondt hår på over 1 år.

En god blanding av turer i skogen, verdens søteste hund og film/kjæreste kos.

– PASTA FOR ALLE –

Nå har jeg tenkt til å dele en skikkelig god pasta oppskrift med dere, der hovedingrediensen faktisk bare er et helt vanlig dolmio glass. Denne pastaen passer for absolutt alle sammen som elsker/ liker pasta, denne smakte jeg for første gang hos svigermor, så all skrytt til henne for denne pasta oppskriften.

 Du trenger – Svigermors pasta: 1. 500g spagetti 2. 2 kjøttdeig 3. 1 løk 4. 1 glass med dolmio carbonara saus 5. 300g revet ost

Slik gjør du:

1.Kok pastaen som anvist på pakken.
2.Stek kjøttdeig, mens pastaen koker.
3.Skjær løk og ha den oppi med kjøttdeigen.
4.Hel av vannet på pastaen når den er ferdig kokt.
5.Hel hele glasset med carbonara saus over pastaen og rør dette godt inn.
6.Ha over kjøttdeig og løk og bland sammen, strø over revet ost og la det smelte inn.
7. Server med et godt brød til, hvitløksbrød er helt konge med pasta.

Håper det smaker🍝