– TIDENES BLACK FRIDAY TILBUD –

Reklame | posterstore.no

For hva er vel ikke finere enn å pynte opp et rom med akkurat de plakatene som passer aller best til rommet. Igjen er jeg så heldig å få lov til å samarbeide sammen med posterstore, og alle de nydelige plakatene som blir bestilt hjem passer på de stedene jeg ser for meg at de skal henge eller stå. Denne gangen har jeg fått hjelp av lillesøster Ine Johanne til å plukke ut de perfekte plakatene som passer til hennes rom, posterstore har plakater for absolutt alle, Ine Johanne er veldig glad i dyr og da passet posteren under helt perfekt for henne ⇩

Det beste er at alle plakatene og rammene er i et flott skandinavisk design, som er kjempe fint, plakatene er også trykt på bærekraftig produsert papir av høy kvalitet, samtidig som at det er veldig rimelig, så her får du virkelig det du betaler for.

Jeg har aldri vært den som har brydd meg så mye om black friday, men i år tror jeg det kommer til å bli virkelig spennende, for i dette samarbeidet får dere lesere nemlig hele 45% rabatt på de perfekte plakatene(ikke selection og rammer). Rabattkoden dere kan bruke er ingerbbb45, denne rabattkoden er gyldig fra og med i dag og til og med 30.november, altså hele black friday helgen(27-30.november).

– RARE FAKTA OM MEG –

– Jeg klarer ikke å stå og se på kortautomaten når jeg står å fyller diesel på audien, når jeg gjorde det på bilene jeg har hatt før så dro jeg alltid ut når jeg hadde fylt for 200kr, jepp jeg var en av de som venta til bilen nesten var tom for bensin/diesel før jeg fylte og følte at 200kr var nok å fylle for😅 Så nå står jeg med ryggen til hver gang jeg fyller for da fyller jeg fulltank utenom å tenke på hvor mye penger som går på å fylle diesel.

-Jeg er sykt dårlig på å huske ting, jeg glemmer ting jeg skulle gjort med en gang, som jeg kan komme på 2 uker etter at jeg skulle gjort det. Så jeg går alltid med følelsen av at jeg har glemt noe konstant, og det kan til tider være slitsomt, fordi jeg så gjerne skulle husket på hva jeg skulle gjøre, heldigvis så er det ikke sånne super viktige ting som jeg skal huske, for det hadde vært super flaut om jeg hadde glemt noe kjempe viktig😅

-Jeg ser heler på en serie jeg har sett før, enn å starte på en ny en, men når jeg da har sett ferdig serien jeg allerede har sett 2-3 ganger før, da kan jeg starte på en ny serie😅😂

-Jeg syntes det er sykt kleint å møte på gamle lærere som jeg ikke har sett på flere år, det er kjempe koselig at dem vil vite hvordan det går og hva som har skjedd i livet siden sist, men skal jeg liksom spørre om det samme eller?😅

-Jeg hater å ta telefonen, spesielt når noen ringer på jobb og jeg er den eneste i nærheten av barnehagetelefonen, vurderer alltid om jeg skal la være og ta den eller om jeg skal dame meg opp og ta den, ender vel og merke alltid opp med at jeg damer meg opp og tar den med hjerte i halsen.

-Da jeg var liten så kunne jeg spise en hel boks med rømme med masse sukker, jeg vet ikke om jeg hadde syntes det hadde vært så godt i dag, men jeg tror at jeg faktisk hadde spist det, selv om det høres super kvalmt ut. Jeg spiser jo rømme og sukker på vaffel, men vel og merke ikke en hel boks med rømme.

-Jeg teller fortsatt med hjelp av fingrene, mister helt tellinga hvis jeg skal telle i hodet, så da sitter jeg heler å teller med fingrene uansett hvor jeg er.

-Jeg begynner fortsatt å gråte når mammaen til bambi dør, eller Mufasa i Løvenes Konge, sitter å sipper for harde livet, syntes det er så trist når dyr dør i filmer, til og med i tegnefilmer.

-For noen uker siden fant jeg plutselig ut at jeg ikke likte kaviar lengre, og her snakker vi om at jeg spiste det i sommer assa, men nå tåler jeg ikke lukta eller smaken av det, æsj, det er helt forferdelig.

– ET TIPS TIL DERE –

For to år siden fant jeg en genial måte å få god oversikt over julegaver jeg skal kjøpe og til hvem, og nå tenkte jeg at jeg skulle dele det geniale tipset med dere. Jeg fant nemlig en liste som er ryddig, men samtidig fin, og som er enkel og oversiktlig. Og nå som julen er så nærme og vi er rådet til å ta julehandelen litt tidligere enn de fleste av oss pleier(hvert fall meg og Joakim som er super trege på akkurat denne delen, hehe), så tenkte jeg at jeg skulle dele denne listen litt tidlig(kunne jo ha delt den tidligere) med dere sånn at dere kan notere ned hvem dere skal kjøpe gaver til og hva dere skal kjøpe, man kan til og med skrive totalsummen man tenker å bruke på hver enkelt, sånn at man får opp et lite budsjett på hvor mye som kommer til å gå til julegaver.

 .. SCROLL NED TIL SHARE PÅ HØYRE SIDEN VIA LINKEN, OG KLIKK DOWNLOAD FOR TOPP KVALITET ✨

– MIN NYE FAVORITT –

Dagene har bare flydd fra meg og nå er det allerede en uke siden sist jeg stakk innom her med en oppdatering. Tenk det at november begynner å nærme seg slutten og vi snart er på vei inn i den siste måneden av katastrofe året 2020. Jeg gleder meg i hvert fall enormt mye til jul, selv om denne julen kommer til å bli litt annerledes enn det vier vandt til. Jeg tenkte i hvert fall at jeg skulle starte sakte, men sikkert opp med bloggen igjen, så noen ganger kan det hende det kommer en god del med innlegg i uka eller så kan det hende jeg ikke finner tiden til å oppdatere i det hele tatt, vi får se, og håpe at jeg får til å publisere hvert fall 2-3 innlegg i uken. Det er mye sykdom på jobb om dagen, og derfor går mye av tiden og kreftene mine til å gjøre en god jobb og derfor har også bloggen blitt nedprioritert. Men nå tenkte jeg å dele min nye favoritt med dere, hvis du er litt lei kakao og vil prøve noe nytt så er karamellmelk noe av det beste jeg har smakt.

 Du trenger – Karamellmelk: 1. Melk 2. Karamellsaus 3. Kanel

Slik gjør du:

1.Varm melken enten i en kjele eller en melkeskummer.
2.Ha 2-3 spiseskjeer med karamellsaus i en kopp.
3.Hell deretter den oppvarmede melken oppi koppen og rør rundt.
4.Ha kanel og litt karamellsaus på toppen.

– HURRA FOR MEG –

En liten stund siden sist jeg tok turen innom her, men da er det vel bra at jeg tar turen innom på selveste bursdagen min, woohoo 🎉 Vi har jo kommet inn i den verste tiden å være blogger på, nemlig mørketid, før jeg rekker å blunke så er det jo mørkt på ettermiddagen, det er jo helt sykt. Så jeg skal prøve å være flink til å få tatt bilder på morgenen før jeg drar på jobb fremover, men dere kan jo se resultatet av det, trøtt i trynet 😂 🤣

Bildene blir jo også litt så som så når det ikke har blitt helt lyst ute enda, men jeg får gjøre det beste ut av det, og bruke mamma masse til å få tatt noen bilder fremover. Men ellers så har jeg hatt en fin bursdag så langt, kost meg på jobb med masse gratulasjoner og en ellers rolig mandag og spist pizza og is. Så nå skal resten av kvelden gå til å slappe av og lade opp til tidligvakt på jobb i morgen.