– KATASTROFE ÅRET 2020 –

✨ En liten oppsummering om hvordan året mitt har sett ut ✨

Startet januar rolig, men med sykt dårlig tid for å eu godkjenne skodaen. Den gikk igjennom på forsøk nummer 3, og lommeboka fikk virkelig kjørt seg denne måneden.

Jeg ble også syk i slutten av januar med streptokokker, og var på legevakten med mamma og Ine Johanne pga smerter som ikke kom til å gå over av seg selv, etter noen dager på medisiner ble kroppen mye bedre igjen og jeg var tilbake på jobb. Det var ikke før en uke senere at kroppen ga opp igjen, denne gangen med influensa, da ble jeg sengeliggende en uke med nesten ikke noe søvn, og en hoste som plaget både meg og resten av husstanden. Endte opp med å briste ribbeinet pga denne hosten, og noen uker etter at jeg var frisk så klarte jeg å få ribbeinsbrudd av å nyse for hardt.

Mars kom og det var veldig uvisst hvordan tiden fremover kom til å bli, men lang tid tok det ikke før det var klart at landet skulle stenges ned og hjemmekontor var tingen fremover. Jeg fikk ihvertfall lest masse på pedagogikken innen Montessori og fikk laget masse spennende innhold til barnehagen.

✨ Hjemmekontoret mitt ✨

Våres første hjemmepåske med tilbragt med storebror, kjæresten hans og onkel.

Vi gikk masse turer. Påskeferien var intet unntak, vi pakket sekken og tok med oss engangsgrill og dro til Odnes berget, i nærheten av her vi bor.

Sommeren meldte plutselig sin ankomst, dere kan jo se snøen nederst i venstre hjørnet, men det var så varmt at vi kunne gå i kjoler og skjørt, april var også tiden for at barnehagen åpnet igjen.

Jeg kjøpte meg også ny bil i mai, da skodaen bestemte seg for å ta kvelden.

Feiret bursdagen til Joakim på peppes med god mat.

Hadde sommeravslutning på skumsjøen med gode kollegaer i kjempe fint vær, vi badet, grillet og koste oss max.

Fikk tatt noen fine sommerbilder.

Frisket opp fargen i håret.

Hadde grillkveld hjemme sammen med damene jeg jobber med.

Mamma og jeg begynte å gå masse turer igjen etter sommerferien var over, og dette gjorde vi fram til oktober.

Var på tivoli date med han her🥰

Begynte med å poste snapchat minnene mine også, her er fra da Ludvig var på besøk, jeg kjøpte meg enda en ny bil, da den jeg kjøpte først ikke funket og bilde fra en av mange turer mamma og jeg har gått denne høsten.

Blogget litt lite i oktober.

Delte denne sykt gode oppskriften.

Joakim og jeg ble endelig samboere i desember🥰

– MIN JULEFEIRING –

Dagene siden julaften har bare gått i ett, jeg har ikke hatt tid eller ork til å sette meg ned med pc-en på fanget før nå. Julaften var vi hos mamma og dem, koste oss med god mat, dessert og gaveåpning, var også en liten tur innom svigermor med gaver til alle der. Så en utrolig fin julaften har vi hatt. Førstejuledag var vi hos svigermor og spiste god mat, pluss at jeg var med å kjørte hest og vogn, og fikk ri på hesten til svigermor. Skummelt i starten, men gikk seg til etter hvert, har alltid hatt en liten sånn indre frykt for hester, hvert fall det å skulle sitte på dem, men det gikk utrolig fint, og jeg gleder meg til å gjøre det igjen. I går ryddet vi og vasket ned hele leiligheten, vi fikk oss nemlig trådløs støvsuger i julegave av bestemoren til Joakim og det var sårt trengt her, så den ble mye brukt i går og kommer til å bli mye brukt fremover, syntes sånne støvsugere er så smarte, så jeg er utrolig glad og takknemlig for at vi fikk det i julegave.

Kameraet ble glemt litt bort, men noen bilder husket jeg på å ta.

– DETTE HAR ALDRI SKJEDD FØR –

Wow, det er første gangen jeg kan huske at nesten alle julegavene er i boks så tidlig i desember(kunne vært tidligere, men er tidlig nok til å være meg). Men det er godt å tenke på at jeg ikke har så mange igjen å ordne, for da kan jeg endelig senke skuldrene og bare vente på juleferien. I år så bestemte jeg meg for å prøve å kose meg med å pakke inn alle pakkene, så jeg kjøpte fint innpakningspapir med masse glitter og bånd i blått og grønt, men det funka skikkelig dårlig, for teipen ville ikke holde på papiret, så jeg ga nesten opp her, men fant ut at gaffateip fikk holde 😂 Ikke det peneste, men papiret skal jo bli revet opp uansett, så hvilken teip det er spiller jo ingen rolle.

Et tappert forsøk på å krølle båndet😂 Klarer det svært sjeldent.

– SNAPCHAT MEMORIES #3 –

Nå syntes jeg det var på tide med et nytt innlegg om minnene mine på snapchat, det er så ofte jeg tar meg i å bare lagre masse bilder som egentlig ikke har noen mening inne på snapchat. Men de er jo veldig fine å bruke til et innlegg som dette her da, dere kommer ihvertfall til å se bilder fra en god del turer og fine dager på jobb.

– ET NYTT KAPITTEL I VENTE –

Det har skjedd så utrolig mye spennende den siste uken som jeg bare har gledet meg skikkelig mye til å dele med dere. Og nå fikk jeg endelig satt meg ned og er klar for å dele en helt fantastisk nyhet med dere, jeg og Joakim har nemlig blitt samboere!!!❤️ Forrige helg var vi på visning, og bare 1 time etter så fikk vi melding om at leiligheten var vår hvis vi ville ha den, og så klart sa vi ja. Så nå på torsdag flyttet vi inn alle tingene våre og har vært her siden da, det er super koselig å våkne opp ved siden av Joakim og vite at nå trenger vi ikke vente helt til torsdag før vi ser hverandre. Vi er nesten helt på plass i leiligheten, med unntak av noen små ting som mangler, men det kommer etter hvert.