– OMELETT MED FETAOST –

Til frokost i dag laget en en sykt god omelett til meg og Joakim, derfor tenkte jeg at jeg skulle slenge ut oppskriften på den også. Noe innhold må jeg jo produsere selvom vinteren er lang og kjedelig, merker det på motivasjonen når jeg ikke kan blogge etter jobb pga mørketiden, da ligger bloggingen nesten bare til helgene og det er jo super kjedelig det også, men skal prøve å lage masse innhold i helgene til dere som jeg kan fordele utover uken, krysser fingre og tær for at jeg klarer det.

Du trenger – Omelett med fetaost: 1. 1 dl Matfløte 2. 4 Egg 3. 15g Falukorv 4. 10g Fetaost

Slik gjør du:

1. Ha 1 dl matfløte i en bolle, kakk de 4 eggene oppi matfløten.
2.Skjær falukorv i små biter og dette oppi omelett blandingen.
3.Ta 10gram fetaost over i en bolle.
4.Hell over omelett blandingen i stekepannen.
5.Når omeletten er ferdig stekt har du over fetaosten.
6.Ha omeletten over på en tallerkenen og server med salat.


– BEDROOM DETAILS –

Tenkte det kunne være morsomt å vise dere leiligheten vi har flyttet inn i rom for rom, ettersom dem blir mer og mer ferdig(med møbler og diverse pynt). Soverommet er først, ikke helt ferdig, men heler ikke langt ifra. Jeg ønsker meg en ny taklampe, har lyst på en sånn skylampe som jeg hadde når jeg bodde hjemme, den henger så klart igjen der med tanke på at Ine Johanne tok over rommet mitt når jeg flyttet ut. Også skal jeg ordne to nye nattbordslamper til hyllene våres, siden rusta ikke har igjen den som jeg har, veldig synd for dem er super fin. Pluss at vi mangler sengeteppet, men det skal jeg få ordnet så fort som mulig, og som sikkert de fleste legger merke til, så har vi fortsatt røde gardiner, så det må fikses noen nye, men stresser ikke noe særlig med det, fordi rød er en super fin farge og jeg syntes den passer uansett, men kommer til å kjøpe noen lystette gardiner etter hvert.

En ting som irriterer meg super mye er at jeg ikke ser at bildene blir skeive før jeg sitter og redigerer dem og da er det litt seint å ta nye.

Marius sengetøy er så fint, synd at dem ikke har fargen rosa og mintgrønn til dobbeltdyne:( Her er forresten noen bilder av soverommet på kvelden når stjernegardinen i vinduet står på:

Så sånn ser soverommet våres ut✨

– SLIK VAR MIN START PÅ DET NYE ÅRET –

Nå var det veldig godt å bare slenge seg ned i sofaen med pc-en på fanget. Vi er 3 dager inn i det nye året, men året startet alt annet en bra for min del. Vi hadde en super koselig nyttårsfeiring hos mamma og dem, sammen med alle søsknene mine❤️ Som dere har skjønt så ble ikke kameraet brukt i det hele tatt, jeg hadde det med men orka rett og slett ikke å bruke det, så det ble en full bloggfri nyttårsfeiring. Men første nyttårsdag derimot gikk ikke helt som planlagt, når Joakim og jeg skulle hjem så klarte tulling selv aka meg, å klemme/mose telefonen min i bildøra, jeg satte meg inn i bilen og klarte å dra bildøra for fort etter meg, dere vet jo hvordan det er, sliten etter nyttårsaften, litt vondt i hodet ikke helt våken og da går ting litt for fort for et slitent hodet. Men jeg har ihvertfall klart å knuse telefonen min, selv med beskyttelsesskjerm på, heldigvis var det bare telefonen som gikk og ikke hånda mi som ble klemt, har klemt hånda i bildøra før og det er ikke noe godt.

Skade er meldt ihvertfall og den skal leveres i morgen heldigvis.