– ENKEL OG RASK MIDDAG –

Jeg er stor fan av middager som ikke tar sånn super lang tid og lage, for da slipper jeg å vente i en evighet på maten min. Derfor passer denne oppskriften perfekt for de som er som meg, det enkle er ofte det beste, pluss at jeg er super glad i pizza. Denne oppskriften er også en lavkarbo oppskrift, jeg kjøper lavkarbo tortilla lefser HER!

Du trenger – Tortilla pizza: 1. En pakke skinke 2. En pakke bacon 3. En boks hvit pizzasaus 4. En boks vanlig pizzasaus 5. En pakke revet ost 6. En pakke tortilla lefser

Slik gjør du:

1.Sett stekeovnen på 200 grader.
2.Legg tortillalefser på et stekebrett med bakepapir.
3.Ha ønsket pizzasaus på tortillalefsene, her bruker vi for det meste hvit pizzasaus siden jeg ikke tåler den vanlige.
4.Strø over ost, for den som liker det før fyll.
5.Ha over ønsket fyll.
6.Stekes i ca 6-8 minutter.

– MITT LILLE BLOGGHJØRNE –

I går fikk jeg endelig solsengen jeg bestilte fra trademax i påsken. Luksus at den kom på en lørdag til og med, det hadde jeg ikke trodd. Så da var det bare å få den ut på verandaen med engang og sette den sammen. Og nå ligger jeg godt plassert i den og blogger for dere, dette kommer nok til å bli blogghjørnet mitt fremover, det er spådd helt fantastisk vær den kommende uken her jeg bor, så da skal jeg slenge meg rett ned i denne etter jobb og bare kose meg. Så resten av dagen kommer jeg nok til å bare ligge og kose meg i sola.

-TWO PAIRS OF NEW SHOES –

Våren er her, og det betyr at skogarderoben trenger litt nytt. Derfor ble jeg super glad når motehuset hadde salg på sko her for noen uker siden, da slo jeg til og kjøpte de hvite(derfor man ser at dem er litt møkkete og brukt), mens de blå kom på døra for noen dager siden. Jeg er utrolig fornøyd med begge parene og gleder meg til å bruke dem masse fremover. Det kommer nok flere sko i garderoben fremover, så stay tuned for flere skoinnlegg.

 

– SILKEBÅND SOM SKOLISSER –

Jeg er jo som dere vet, veldig glad i sko, og veldig glad i hvite sko. Derfor ble jeg kjempe glad når jeg kom over silkebånd som kunne brukes som skolisser, dette gjør jo virkelig de hvite sneakersene mine hundre ganger finere og søtere. Og det passer jo så utrolig bra til våren, jeg kjøpte også silkebåndene i fargen blå, og har tenkt til å kjøpe enda et par med sneakers slik at de kan brukes på dem, men en så lenge til jeg har kjøpt et par til, så får jeg bytte på mellom blå og rosa på disse skoene.

Skolissene finner dere HER! Tenkte jeg skulle kjøpe flere slik at jeg har til disse ikke er brukbare lengre, dem har også flere farger.

 

– SNAPCHAT MEMORIES #4 –

Da var det på tide med et nytt innlegg der jeg viser snapchat minnene mine, er en stund siden sist jeg laget et slikt innlegg. Så noen minner er gamle og noen er nye, som bildene over, bildet med blåmerke er det nyeste og er fra uka før påske når jeg klarte å stupe over gjerdet i barnehagen, skulle egentlig hoppe over det, men det gikk ikke helt etter planen, endte opp med et saftig blåmerke som heldigvis begynner å bli borte.

 

– NYTT PROSJEKT –

Er det noe jeg virkelig er glad i så er det strikkegensere/jakker. Derfor blir jeg like glad hver gang mommo strikker en til meg. Men nå tenkte jeg faktisk at jeg skulle prøve å strikke en selv, jeg har jo bare lagd Marius selekjoler, så en genser er jo litt annerledes. Genseren jeg har valgt er litt lett og litt vanskelig, starten av den er veldig lett, men slutten er ikke veldig lett, derfor er jeg glad for at mommo er så flink til å strikke og kan hjelpe meg der jeg trenger hjelp. Ihvertfall her er genseren jeg driver i strikker:

May genseren kan du finne oppskrift og garn til her.

Tenkte samtidig å vise dere mine favoritt strikkegensere og jakker som jeg har fått av mommo.

Hvit marius genser med rosa mønster, denne fikk jeg påsken for 2 år siden og syntes rosa fargen i mønsteret er så fint.

Blå Fryd kofte, og lilla Nancy kofte. Den blå Fryd koften er mye brukt og jeg er så fornøyd med den.

Nova genseren er den nyeste i samlingen, og denne fikk jeg til jul.