– VI HAR KJØPT OSS HUND –

Sent i februar skrev jeg her på bloggen at jeg og Joakim hadde vært å hilst på en hund som ventet valper. Vi satte oss på reservasjonslisten og gledet oss stort til å få første bilde av valpene, vi hadde fått en ca dato på når selgeren trodde valpene kom til å melde sin ankomst. Så vi satte av datoen og ventet, datoen kom og vi hørte ingenting, tenkte vi fikk sende på en liten melding bare for å høre om alt sto bra til med både hundemor og valpene, tok noen dager før vi fikk melding med bilde av valpen som selgeren tenkte kom til å passe oss. Vi falt med engang og spurte om det var mulighet for å komme og hilse på, og det fikk vi lov til. Vi avtalte tidspunkt sammen med selger for når vi fikk komme og hilse på. Samme dag som vi skulle hilse på fikk vi melding av selger om at hun hadde blitt syk, det var jo greit det, vil ikke besøke noen som er syke, ihvertfall ikke i denne tiden vi er inne i nå, så vi skrev at da kunne vi avtale nytt tidspunkt når selgere følte seg bedre igjen. Ukene gikk og selger tok ikke kontakt, vi prøvde å sende melding flere ganger for å høre hvordan det gikk, men ingen svar kom. Valpene var leveringsklare nå i slutten av mai, men for ca 2 og en halv uke siden ga vi opp med å få svar fra selger, da hadde vi prøvd å spørre hvordan det gikk med valpen i flere uker, uten noe svar.

Heldigvis på samme dagen vi ga opp, så dukket det opp en ny annonse på finn, en liten tispe på Jaren trengte et nytt hjem da de som egentlig hadde kjøpt henne ikke ville ha henne allikevel. Så da var vi raske med å sende på en melding til selger for å høre om det var mulighet for å komme og hilse på, så 2 dager senere dro vi nedover til Jaren og hilste på verdens søteste alaska husky valp. Og vi kjøpte henne😍 🥰 Hun har fått navnet Lexie, og er helt perfekt.

Ikke sånn super glad i å være med å ta bilder, men noen fine bilder blir det.

– OREODRØM –

Tenkte jeg skulle dele en sykt god oppskrift med dere, som er enkel og lage og ikke tar all verdens tid. Dette blir som oreokake, bare på glass, noe som gjør at det går raskere og lage den. Og den tar ikke like stor plass i kjøleskapet som en kakeform, noe som gir den enda et pluss i boken min.

Du trenger – Oreo drøm: 1. En pakke oreo kjeks 2. To pakker kremgo naturell 3. Fire spiseskjeer melis 4. Fire dl kremfløte 5. En pakke sjokolademousse

Slik gjør du:

1.Knus pakken med oreo kjeks, la det være igjen 3 stykker som skal brukes til pynt på slutten.
2.Ha 2 dl kremfløte sammen med sjokolademoussen, elsker å bruke fløte istedenfor melk for da stivner moussen med engang.
3.Bland 2 dl kremfløte sammen med begge pakkene kremgo naturell og de 4 spiseskjeene med melis i en bolle.
4. Legg den knuste kjeksen, osteblandingen og sjokolademoussen lagvis i glassene, og knekk de siste kjeksene over glassene som pynt på toppen.

 

– SNAPCHAT MEMORIES #5 –

Turer, utemøbler og mat er en stor del av minnene mine på snapchat, det er som regel det som blir lagret inne der, resten prøver jeg å bruke kameraet mitt til. Men nå i det siste er det enklere å lagre snapchatbilder enn å finne noe å ta bilde av som er interessant nok til å poste på bloggen, heldigvis har vi kommet til den tiden på året jeg elsker mest, vår/sommer. Så nå finner jeg kanskje kameraet litt oftere for å fange øyeblikk.

– NYTT TRENINGSTØY –

Du vet når du driver å blar i flere timer på sosiale medier og får opp reklameinnlegg etter reklameinnlegg, av det samme treningstøyet og hvor fornøyd folk er med det, og til slutt bare må gi etter og kjøpe det selv? Akkurat sånn har jeg hatt det med wearefit sine treningstøy, og jeg angrer ikke for at jeg bestilte hjem dette for å si det sånn. Ikke bare bruker jeg det når jeg trener, men så utrolig godt det bare er å bruke det hjemme når jeg slapper av også. Jeg har så lyst til å kjøpe mer av det, men må begrense meg litt, hvis ikke så blir bankkortet fort tomt, hehe.

Tights HER // Crop topp HER // Crop hoodie HER 

Så hvis noen har noen tips til hvordan man får et samarbeid med wearefit, sånn at den gale shopperen i meg kan få litt mer treningstøy, så skrik ut, hehe.