– LITT NYTT I SOMMERGARDEROBEN –

Den siste tiden har det dukket opp mange pakker i postkassen her hjemme. Følte jeg trengte litt mer i sommergarderoben det året her, så da har bankkortet gått litt varmt. Men nå tror jeg virkelig at jeg har nok klær for hele året, har falt helt pladask for disse plaggene fra nelly, kjolen er til å dø for, mønsteret er så fint, og jeg bare måtte i toppen og skjørtet i samme mønster, kjøpte en kjole i fjor fra nelly med akkurat samme mønster, og ble så forelsket at jeg bare måtte ha toppen og skjørtet også.

Topp – HER // Kjole – HER 

– DIRTY FRIES –

En super enkel og god middag som passer for de fleste, ja takk. Denne oppskriften så jeg faktisk på tiktok og fikk så lyst til å prøve den, så da prøvde jeg den og det smakte helt nydelig, dette skal jeg lage flere ganger. For hvem liker vel ikke fries, dekket med cheddar ost og bacon? Hallo, får helt vann i munnen når jeg skriver om dette.

Du trenger – Dirty Fries: 1. Fem store poteter 2. En blokk med cheddar ost 3. Tre pakker bacon 4. Rapsolje, salt og pepper

Slik gjør du:

1.Sett ovnen på 250 grader.
2.Begynn å kutte potetene til tykke fries.
3.Legg dem i en ildfast form, pensle på rapsolje, og strø over salt og pepper.
4.Kutt opp bacon og stek det, mens friesene steker i ovnen.
5.Når friesene begynner å nærme seg ferdig, etter ca 10-15 minutter, tar du ut formen, legger over cheddar ost skiver og putter den tilbake i oven i noen minutter slik at cheddar osten får smeltet.
6.Ta ut formen igjen og strø over bacon, server med et godt brød og en frisk salat.

 

 

– EN LITEN SOMMERRABATT TIL DERE –

Reklame | posterstore.no

Nå som sommeren har meldt sin ankomst, var det tid for en oppgradering på de perfekte plakatene rundt om i leilighet, og spesielt på soverommet, så da passet det perfekt at posterstore ville samarbeide med meg igjen, er utrolig fornøyd med plakatene jeg har derifra. Vil gjerne at plakatene skal passe med sengetøyet, så da ble det mye rosa som kom i posten denne gangen, og jeg liker det. Har ordnet en bildehylle som vi skal henge opp over senga slik at det ser litt penere ut når plakatene skal være på veggen, de plakatene som jeg hengte opp når vi først flyttet inn her tok en evighet å få helt rette og på lik linje, så da fant jeg ut at det beste var å ordne en bildehylle for den får jeg til å henge rett med en gang, haha.

Nå kan dere også bestille dere hjem noen utrolig fine plakater, med rabattkoden jeg har ordnet til dere, med koden 35inger, får dere 35% på de fineste plakatene(ikke selection plakater eller rammer). Så gjør som meg og oppgrader bildeveggen slik at den passer sommerhumøret ditt.