– 50% RABATT TIL DERE –

Etter en god og lang sommer, så var det godt å sette seg ned foran tastaturet igjen. Og denne gangen starter jeg blogginga med en liten “gave” til dere, nå får dere nemlig 50% rabatt på alle plakater(ikke selection) inne på posterstore. Jeg selv valgte kun å handle plakater denne gangen, fordi jeg fant ut at jeg hadde så mange rammer, så da kan jeg heler bare bytte ut plakatene i rammene når jeg føler for en forandring. Denne gangen valgte jeg også å gå for et tema slik som sist gang, sist gang valgte jeg kun rosa plakater fordi det da skal passe inn i interiøret her hjemme, denne gangen gikk jeg for lilla og vinter tema, fordi det var så mange utrolig flotte plakater, i begge temaene.

Se så utrolig fine plakater.

Så jeg tenkte at for eksempel på soverommet, når det blir helt ferdig slik jeg ønsker det, så kommer disse til å passe så godt inn. Jeg ønsker å kjøpe ny seng på soverommet, og da har jeg falt veldig for brimnes sengen fra ikea, den har hodegalv med hyller på siden og hylle på toppen, der jeg tenkte at plakatene skulle få stå. Også har jeg veldig lyst til å kjøpe nytt sengetøy som skal matche med plakatene.

Så husk at dere nå får 50% på alle plakater(ikke selection) med bruk av rabattkoden ingerbbb50. Kos dere med shopping og håper dere finner masse fint. Rabattkoden er gyldig i 7 dager.