– LITT NYTT I LEILIGHETEN –

I det siste har det dukket opp litt nytt interiør i leiligheten, noe har jeg kjøpt selv og noe har jeg fått i gave. Tenkte det ville være litt koselig å vise dere de nye tingene, jeg har jo egentlig lovet dere bilder av alle rommene i leiligheten, men jeg føler ikke at det er helt ferdig derfor venter jeg med å vise de resterende rommene av leiligheten. For litt siden var det salg på lysfat på europris så da måtte jeg bare plukke med et, kjøpte også med de fine led lysene.

Fant også ut at jeg skulle bytte litt plakater i leiligheten, og disse jeg fikk sist er så utrolig pene, elsker lillafargen på dem.

Denne fine klokken så jeg hos mommo her for noen uker siden når jeg var der for å strikke, og jeg syntes den var så pen, så jeg spurte om jeg kunne arve den. Og det fikk jeg med engang, denne har vært oldemor sin, så det gjør det ekstra fint å ha den i leiligheten.

I sommer var jeg og lillesøster innom våre tidligere fosterforeldre og da fikk jeg med dette fine hjertet som har fått plass i spisestua rett over klokken etter oldemor💜

Fine valpen min som allerede har blitt 6 måneder og blitt så stor og fin💜

– HVA HAR SKJEDD SIDEN SIST? –

Nå er det lenge siden jeg har satt meg den ordentlig foran pc`en for å skrive for dere. Men nå fant jeg endelig litt motivasjon til å gjøre det, jeg har latt bloggen ligge en stund nå pga det har ikke vært noe å blogge om. Jeg hadde 4 uker ferie i sommer, men det eneste jeg gjorde på de fire ukene var å slappe av og gå turer med Lexie. Så ikke sånn kjempe mye som skjedde på de fire ukene, jeg ble forresten også vaksinert med første dose i ferien min, det gikk kjempe bra ingen bivirkninger, litt stressa rett før jeg skulle ta den, men kom meg igjennom det. Har også tatt dose 2, så nå er jeg full vaksinert.

Siden sist har jeg også begynt på fagskolen, søkte tidligere i år og håpte på et positivt svar, og det fikk jeg. Har vært så utrolig kjedelig å ikke ha kommet inn på høyskolen de siste årene som jeg har søkt, så da tenkte jeg at jeg kunne sjekke ut om det var noen linjer på fagskolen som kunne passe til meg, og jeg fant en. Jeg går nå på en linje som fokuserer på målrettet miljøarbeid knyttet til mennesker med utviklingshemming. Jeg begynte forrige torsdag så det er fortsatt veldig nytt og jeg gleder meg til de 2 neste årene med studier. Med tanke på linjen jeg skal gå de neste to årene, tenkte jeg det var på tide å finne noe annet å jobbe med, så før sommeren tok jeg kontakt med sjefen i en avlastningsbolig og lurte på om dem trengte flere vikarer og det gjordet dem, så nå i nærmeste fremtid begynner jeg med opplæring der og gleder meg kjempe masse.

Bildene i dette innlegget er fra en av de fine turene Lexie og jeg gikk i sommer.