– 9 TING JEG HAR GJORT I HELGEN –

1.Startet helgen etter en fantastisk dag på jobb, med sol og grilling. Skal ikke legge skjul på at det er godt å komme hjem på fredager og vite at du kan sove litt lengre dagen etterpå. Og ekstra godt er det når vi har fredagstaco.

2.Strikket på May genseren min som jeg håper blir ferdig før all snøen forsvinner. Det tar sin tid når det er første genseren man strikker og i tillegg er den til meg, da tenker man at man ikke trenger å strikke hver dag, men hadde jeg strikket litt og litt hver dag så hadde jeg kanskje vært enda nærmere med å bli ferdig.

3.Vi var også innover mot Eidsvoll i går for å møte en hund som venter valper i mars, og håper på at en av valpene blir vår. Gleder meg til å fortelle dere mer.

4.Begynte også å se på The Fosters igjen i går, begynte å se det på viaplay før jul, men så ble det borte, så ble utrolig glad når jeg så at Disney+  hadde fått det inn.

5.Vi skeide også ut med å spise på Mcdonalds i går etter hundemøtet, noe som var veldig godt. Glad vi ikke kjører forbi der så ofte.

6.I dag har jeg gått tur med mamma og lillesøster i den fine vårsola, er så godt ute nå, snøen smelter og sola varmer, våren er på vei.

7. Laget materiell til barnehagen, som går litt så som så, men håper på at det blir bra til slutt. Har mange ideer til materiell, men så er det jobben med å ordne det som er utrolig kjedelig.

8.Hadde planer om å støvsuge og vaske leiligheten i dag, men søndagshumøret sier “ligg i sofaen, strikk på genseren din og se på The Fosters”, så da skal jeg ligge i sofaen resten av kvelden før jeg må tidlig i seng for tidligvakt i barnehagen i morgen.

9.Spist en god søndagsmiddag sammen med samboeren min❤️

Så det var 9 ting jeg har gjort denne helgen, hva har dere gjort?

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg