– EN LANG SYKDOMSPERIODE OG ET BREKT RIBBEIN SENERE –

Nå var det virkelig godt å endelig logge inn på blogg.no igjen, føles ut som en evighet siden sist jeg satte med godt til rette med pc`en på fanget for å skrive til dere. Og det er det jo faktisk, nesten, ukene bare flyr av gårde nå for tiden og det føles egentlig ut som vi akkurat ble ferdig med julen og entret det nye året, men sånn er det jo faktisk ikke, det er jo allerede gått 2 måneder siden vi startet 2020, og nå er vi allerede 3 dager inn i mars?!?!

Jeg har jo endelig blitt helt(snart) 100% frisk fra diverse sykdommer, jeg fortalte jo på bloggen for litt over en måned siden at jeg hadde klart å dra på meg streptokokker, ørebetennelse og giktfeber, alt på en gang. Uken etter disse sykdommene, følte jeg meg så mye bedre og trodde at endelig skulle jeg bli frisk igjen, for streptokokker er noe jeg virkelig ikke ønsker min verste fiende, ikke giktfeber heler. Men det skulle gå bare en uke før jeg igjen begynte å føle at kroppen virkelig ikke klarte mer, jeg ble igjen skikkelig dårlig, denne gangen med verdens tetteste nese, hostet så jeg brakk meg, feber som var så høy at jeg ikke klarte å oppholde meg noen steder egentlig og en rygg som nesten ikke klarte å bære kroppen min. Hosten var nok det verste, for jeg begynte å kaste opp etter noen dager med den verste hosten man kan tenke seg, så da var det bare å holde senga og håpe på at det skulle gi seg.

Etter 3 dager i senga begynte det endelig å avta, men så flink som jeg er så klarte jeg å hoste på meg brist i høyre ribbein. Det var virkelig ikke noe godt, ettersom jeg akkurat hadde begynt å bli friskere. Men jeg vil heler ha vondt i ribbeinet enn å være syk. Og nå på fredag så klarte jeg noe som må være veldig sjelden å gjøre, jeg klarte nemlig å breke det briste ribbeinet mitt, ved å nyse en smule for hardt når jeg lagde mat, det er noe av det verste jeg har vært borti, jeg kunne høre at det knakk når jeg nøs, og det er virkelig en smerte jeg ikke klarer å beskrive.

Så det var en liten oppsummering fra min side om hvordan jeg har hatt det de siste ukene, så hvordan har dere hatt det?

 

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg