-HAPPY NEW YEAR-

Godt nytt år da dere, føles ut som en evighet siden jeg satte meg ned foran pc`en for å skrive til dere. Men så er det jo egentlig bare 2 dager siden, eller i fjor blir det jo vel da, men for meg føles det ikke ut som en stor ting at vi har gått inn i et nytt år. Sa det her hjemme på nyttårsaften at det ikke føltes ut som den siste dagen i året. Mye på grunn av at vi ikke var de vi pleier å være her på den siste dagen. Så det ble en rolig nyttårsfeiring her hjemme, vi gjorde alt som vi pleier å gjøre på nyttårsaften, hadde pakkeleken, spiste god mat og dessert, hadde noe godt i glasset og fyrte av en bombe klokken 12. Etter dette snakket vi litt bare og la oss litt tidligere en det vi pleier. Men en fin nyttårsfeiring var det uansett, selvom jeg savnet noen rundt bordet sammen med oss. Det ble heler ingen bilder fra dagen, jeg bestemte meg for at kameraet kunne ligge og jeg bare skulle kose meg. I går ble det litt av en hviledag, hadde planer om å blogge og ønske dere godt nytt år, men jeg var altså så sliten, at jeg bare gikk inn på kladden min på blogg.no og publiserte et ferdig innlegg derifra.

Hadde store planer om å ta masse bilder til dette innlegget, men som dere kan se på bilde over var det ikke akkurat min dag. Alle bildene jeg tok endte opp sånn som dette, uklare. Jeg har jo begynt å bruke kamerastativet mitt litt mer nå, ettersom jeg ikke vil være avhengig av at alle rundt meg skal ta bilder av meg hele tiden, men i dag var hverken jeg, kameraet eller kamerastativet venner. Etter rundt 20 bilder der alle endte opp sånn som dette, ga jeg rett og slett opp. Utrolig kjedelig å bruke tid på noe som ikke blir bedre, eneste positive med dette var at jeg slapp å redigere bildene, hehe.

Så det var altså litt om min nyttårsfeiring, og litt om hvordan starten på 2020 har vært for min del. Håper kameraet og jeg kan bli venner igjen iløpet av de neste dagen, utrolig kjedelig hvis alle bildene i 2020 blir slik som dette😂

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg