HAR DU NOEN GANG…….

Skulket skolen? Ja, jeg skulket nesten hver eneste spansktime på ungdomsskolen, mye på grunn av at spansk læreren våres var veldig spydig og brydde seg svært lite om elevene sine. Ihvertfall ikke en godt likt lærer, og det verste var vel når hun fikk oss til å lese karakterene våres høyt i klassen etter en glosetest, spilte ingen rolle om du hadde fått 1 og ikke ville si hva du fikk, du måtte pent bare si hva du hadde fått. Ikke fikk vi noe spesielt hjelp til framlegg og slikt heler, så den 4`ern jeg fikk på muntlig eksamen i spansk i 10.klasse var mye på grunn av at jeg lærte meg opp selv og sa til meg selv at “dette klarer du” og jammen kom jeg meg ikke ut med en fire i spansk på ungdomsskolen.

Hatt et kallenavn? Ja, jeg har og blir fortsatt kalt IB, en forkortelse for Inger Berit. Og blandt de store barna på barneskolen ble jeg kalt Inger Vegar( misliker mobbere), så igjennom fire år (før mamma endelig tok oss med og flyttet til et bedre sted) ble jeg mobbet av de eldre elevene på skolen bare fordi jeg hadde et litt annereledes navn enn det dem var vandt med.

Møtt en kjendis? Jeg har nok ikke møtt noen sånne super kjente folk, men sommeren for 2? år siden så festet jeg med Robin fra Robin og Bugge og møtte Staysman. Staysman hadde konsert på lavotunet på Dokka camping, jeg var jo så klart ikke fylt 18 enda, men etter konserten så var han ved noen av hyttene og pratet og koste seg og da gikk jeg og stesøsteren min bort og hilste på og spurte etter et bilde sammen med Staysman og Robin og før vi viste ord av det så ble Robin med oss bort til campingvogna hvor vi pratet og hadde det kult i en god del timer(klokka var vel 8 om morgenen når vi gikk og la oss, hehe)

Ødelagt noens ferie? Nja, jeg vil ikke si ødelagt, men på de ferieturene jeg har vært på med mommo og fosterfamilien min så har det blitt noen uenigheter. Som da jeg var i Tyrkia med mommo og Camilla(lillesøster) så ble jeg så sur på mommo fordi jeg ikke fikk lov til å kjøpe en kjole som jeg hadde lyst på,  så da pratet jeg ikke med mommo resten av kvelden(høres ut som den bortskjemte dritungen), men takk gud for at mommo sa nei fordi når jeg tenker tilbake på kjolen nå så var den ikke akkurat av den peneste sorten, hehe. Også var det den gangen jeg og fosterfamilien min var på Fiji, som jeg ikke hadde gjort matteleksene mine, fordi jeg ikke skjønte dem( ja, vi hadde med oss lekser, fordi vi var på ferie mens det var skole og slik at vi slapp å henge etter når vi kom igjen hadde vi med oss det de andre skulle gå igjennom, mens vi var borte), og istedenfor å spørre etter hjelp av fosterfaren min( som er veldig flink i matte) så serverte jeg en hvit løgn og sa jeg hadde gjort dem. Dumt for meg fordi dagen etterpå skulle fosterfaren min sjekke leksene mine……

Vært på TV elle radio? Jeg har aldri vært på radio, men når jeg var på konfirmasjonsleir på Lillehammer i Håkons Hall så ble vi filmet av NRK og sendt på TV, man kunne bare se meg i 2 sekunder vel og merke, men det var nå 2 sekunder på tv. Også var jeg, mamma, stefar og Ine Johanne(lillesøster) på allsang på grenser, hvor jeg også kom på tv i sånn 2 sekunder.

Jukset på en prøve? Tro meg, tanken har slått meg. Men jeg kunne aldri ha turt eller klart å jukse på en prøve, jeg får så sykt dårlig samvittighet for små ting, så nei det har jeg aldri gjort og kommer aldri til å gjøre det heler.

Vært våken i 24 timer? Nei, det har jeg ikke, ikke en gang i russetiden greide jeg å holde meg våken i 24 timer, jeg sov faktisk veldig ofte i bilen på rulling, men ikke sånn kjempe lenge, bare sånn at jeg ikke var så sykt trøtt hele tiden. Så det ble noen så blunder der ja, hehe.

Ved et uhell sagt “jeg elsker deg” til en person? Nei, jeg har kun sagt disse tre ordene til han jeg er så heldig og få lov til å kalle kjæresten min.

Sovet i skogen, under åpen himmel? Ja, i 9.klasse når vi i starten av skoleåret var på klassetur her vi bor. Da dro vi over til et sted som heter Veståsen og gikk altfor langt, for så å komme til et sted med en hel haug med maur for så å sove der en hel natt under stjerne himmelen og gå ned igjen til bussen. Hadde skikkelig vondt i ryggen flere dager etterpå.

Kalt kjæresten for feil navn? Nei, og takk gud for det;) hehe, neida i fylla her en gang klarte jeg å kalle han Morten(tror det var mest på tull, men er den eneste gangen jeg kommer på som jeg sagt et annet navn til Joakim).

Brukket et ben? Nei, jeg har aldri brukket noe i kroppen min før*bank i bordet*, litt rart egentlig med tanke på at jeg har vært med i en del bilulykker som burde har gjort stor skade, men som jeg på mirakuløstvis kom meg hell skinnet igjennom.

 

1 kommentar
  1. Elsker å lese slike innlegg og så gøy at du svarer så utfyllende! Husker en gang tidlig på barneskolen hvor jeg ble sååå sur på mamma for at jeg ikke fikk noen sko i Str 38 for jeg ville sååå gjerne ha dem til jeg ble eldre og de passet. Takk og lov for at mamma sa nei, skoene var virkelig helt grusomme og dessuten vokste føttene mine aldri lenger enn at de ble Str 35/36 uansett:P

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg