– LITT NYTT I LEILIGHETEN –

I det siste har det dukket opp litt nytt interiør i leiligheten, noe har jeg kjøpt selv og noe har jeg fått i gave. Tenkte det ville være litt koselig å vise dere de nye tingene, jeg har jo egentlig lovet dere bilder av alle rommene i leiligheten, men jeg føler ikke at det er helt ferdig derfor venter jeg med å vise de resterende rommene av leiligheten. For litt siden var det salg på lysfat på europris så da måtte jeg bare plukke med et, kjøpte også med de fine led lysene.

Fant også ut at jeg skulle bytte litt plakater i leiligheten, og disse jeg fikk sist er så utrolig pene, elsker lillafargen på dem.

Denne fine klokken så jeg hos mommo her for noen uker siden når jeg var der for å strikke, og jeg syntes den var så pen, så jeg spurte om jeg kunne arve den. Og det fikk jeg med engang, denne har vært oldemor sin, så det gjør det ekstra fint å ha den i leiligheten.

I sommer var jeg og lillesøster innom våre tidligere fosterforeldre og da fikk jeg med dette fine hjertet som har fått plass i spisestua rett over klokken etter oldemor💜

Fine valpen min som allerede har blitt 6 måneder og blitt så stor og fin💜

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg