– LITT SOM HAR SKJEDD –

Oiiii, nå er det en stund siden jeg satte meg ned foran pc`en for å skrive for dere. Sist dere hørte fra meg var jo i påsken etter en helt magisk tur på odnesberget med grilling og kos, men det er jo faktisk 16 dager siden allerede og litt har jo skjedd siden den gang. Alle har nok fått med seg nå at vi endelig ha åpnet barnehagen igjen, det var helt fantastisk å se alle barna igjen og alle kollegene. Selv om vi har gått inn i en litt annerledes jobbhverdag, så klarer vi oss utrolig bra, og det beste av alt var jo at vi åpnet igjen med det sommerværet 😍 Fire dager med strålende varm sol, det var jo bare helt fantastisk. Jeg har jo også benyttet sjansen til å få litt farge denne uken, jeg har jo vært tidlig ferdig alle dagene vi har hatt sol, så da har jeg hatt mange timer i solveggen her hjemme før kvelds.

Hytteforbudet har også gått ut, så da kunne mamma og stefar åpne vogna igjen. Så der har dem tilbragt store deler av tiden sin denne uken, det var kjempe koselig å se igjen campingnaboene også. Så jeg har vært innom hverdag nesten for å hilse på.

Men det er jo ikke bare gode ting som har skjedd den siste tiden, jeg har også noen dårlige nyheter, men de tenkte jeg å ta i et eget innlegg senere.

Følg meg gjerne på instagram – @ingerbbb eller @ingerbbb.blogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg