– MINE TANKER RUNDT DEN SISTE UKEN –

De siste dagene har virkelig vært merkelig på alle mulig måter, Norge er i “lockdown”, som man så pent kan kalle det. Alt er stengt(nesten) og jeg sitter her uten å ha en jobb å gå til. Det som fyller dagene mine mest, er borte inntil videre. Jeg ser frem til vi snart kan få vite hvordan denne “lockdownen” funker og om vi snart kan returnere til jobbene våre. Men enn så lenge følger jeg og de jeg bor med her hjemme de strenge retningslinjene til FHI. Vi går minst mulig ut, bortsett fra når vi trener og de få gangene vi har vært på butikken for å handle inn til å klare oss.

Det er så merkelig hvordan enkelte ting bare kan endre seg på noen timer. Som på torsdag, det gikk ikke lang tid fra jeg var ferdig på jobb til jeg fikk meldingen om at barnehagen skulle stenges i 14 dager, uvitende om det kommer til å bli stengt lengre. Og alt dette skyldes et virus, som sprer seg som ild i tørt gress. Men jeg håper og tror at hvis vi alle er flinke til å følge retningslinjene til FHI så kanskje vi klarer å åpne samfunnet igjen om ikke så lenge.

Så dagene her hjemme går for det meste i å komme med på ideer til barnehagen, finne inspirasjon til Montessori materiell, forberede en hel uke som skal handle om mat for barna(hehe), og lære meg enda litt mer om pedagogikken(man får aldri nok lærdom). Pluss at jeg får masse tid til å blogge for dere(når jeg har noe å blogge om vel og merke), men skal prøve å blogge masse for dere i tiden fremover.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg