– RARE FAKTA OM MEG –

– Jeg klarer ikke å stå og se på kortautomaten når jeg står å fyller diesel på audien, når jeg gjorde det på bilene jeg har hatt før så dro jeg alltid ut når jeg hadde fylt for 200kr, jepp jeg var en av de som venta til bilen nesten var tom for bensin/diesel før jeg fylte og følte at 200kr var nok å fylle for😅 Så nå står jeg med ryggen til hver gang jeg fyller for da fyller jeg fulltank utenom å tenke på hvor mye penger som går på å fylle diesel.

-Jeg er sykt dårlig på å huske ting, jeg glemmer ting jeg skulle gjort med en gang, som jeg kan komme på 2 uker etter at jeg skulle gjort det. Så jeg går alltid med følelsen av at jeg har glemt noe konstant, og det kan til tider være slitsomt, fordi jeg så gjerne skulle husket på hva jeg skulle gjøre, heldigvis så er det ikke sånne super viktige ting som jeg skal huske, for det hadde vært super flaut om jeg hadde glemt noe kjempe viktig😅

-Jeg ser heler på en serie jeg har sett før, enn å starte på en ny en, men når jeg da har sett ferdig serien jeg allerede har sett 2-3 ganger før, da kan jeg starte på en ny serie😅😂

-Jeg syntes det er sykt kleint å møte på gamle lærere som jeg ikke har sett på flere år, det er kjempe koselig at dem vil vite hvordan det går og hva som har skjedd i livet siden sist, men skal jeg liksom spørre om det samme eller?😅

-Jeg hater å ta telefonen, spesielt når noen ringer på jobb og jeg er den eneste i nærheten av barnehagetelefonen, vurderer alltid om jeg skal la være og ta den eller om jeg skal dame meg opp og ta den, ender vel og merke alltid opp med at jeg damer meg opp og tar den med hjerte i halsen.

-Da jeg var liten så kunne jeg spise en hel boks med rømme med masse sukker, jeg vet ikke om jeg hadde syntes det hadde vært så godt i dag, men jeg tror at jeg faktisk hadde spist det, selv om det høres super kvalmt ut. Jeg spiser jo rømme og sukker på vaffel, men vel og merke ikke en hel boks med rømme.

-Jeg teller fortsatt med hjelp av fingrene, mister helt tellinga hvis jeg skal telle i hodet, så da sitter jeg heler å teller med fingrene uansett hvor jeg er.

-Jeg begynner fortsatt å gråte når mammaen til bambi dør, eller Mufasa i Løvenes Konge, sitter å sipper for harde livet, syntes det er så trist når dyr dør i filmer, til og med i tegnefilmer.

-For noen uker siden fant jeg plutselig ut at jeg ikke likte kaviar lengre, og her snakker vi om at jeg spiste det i sommer assa, men nå tåler jeg ikke lukta eller smaken av det, æsj, det er helt forferdelig.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg