– THINGS TO DO TOMORROW –

🌙 Stå opp tidlig og få mer ut av dagen. Dette er noe som virkelig får meg til å føle meg bra.

✨ Før du går ut av senga, tenk på 3 ting du virkelig er takknemlig for.

🚿 Stå opp, ta deg en dusj, og gi deg selv litt selvpleie på morgningen.

🍓Ta deg god tid til å lage en god og sunn frokost. En sunn frokosten får meg til å følge meg kjempe bra gjennom dagen. Jeg elsker å lage salat med skinke og ost på morgningen, dette holder meg mett lenge, eller så er jeg veldig fan av kokt egg og gulost med litt masjones, eller skybrød er også en stor favoritt hos meg. Agurk dyppet i ranch dip er også virkelig en sto favoritt hos meg.

☕️ Lag deg en stor kopp med te eller kaffe, for å få kroppen god og varm. Eller ta den med ut døra på en liten gåtur, det er også veldig godt.

📝Skriv en “må-gjøre” liste, for hva du skal gjøre iløpet av dagen eller uken, slik at du har bedre oversikt over alt du må få gjort.

💪Kickstart dagen med en treningsøkt, og hvis du ikke har tid til dette på morgningen, så gjør det rett etter jobb. Jeg kan love deg at du har en god følelse etter på som holder ut dagen.

I denne vanskelige tiden vi er inne i nå,så er det viktig å være positive og ikke bryte retningslinjene som vi har fått av FHI. Derfor trenger sikkert flere av dere, en ny liste over hva dere kan gjøre hjemme, dette er også ting du kan gjøre hver eneste dag for å alltid ha noe å gjøre. De siste dagene hjemme har jeg brukt disse punktene mye, bortsett fra dusje punktet så klart, er jo ikke bra for kroppen å dusje hver eneste dag. Til de av dere som også har fått utdelt oppgaver å gjøre så råder jeg dere til å fordele dem utover dagene slik at du slipper å gjøre alt på en dag og ikke ha noe å gjøre de andre dagene. Jeg for eksempel planlegger en hel mat uke til barnehagen, så håper vi snart kan åpne igjen, så istedenfor å gjøre hele denne planleggingen på 1 dag så har jeg fordelt det jevnt utover uken. Jeg lager aktivitets hefte, rebus og planlegger oppskrifter som skal bli brukt.

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg