– TIDENES BLACK FRIDAY TILBUD –

Reklame | posterstore.no

For hva er vel ikke finere enn å pynte opp et rom med akkurat de plakatene som passer aller best til rommet. Igjen er jeg så heldig å få lov til å samarbeide sammen med posterstore, og alle de nydelige plakatene som blir bestilt hjem passer på de stedene jeg ser for meg at de skal henge eller stå. Denne gangen har jeg fått hjelp av lillesøster Ine Johanne til å plukke ut de perfekte plakatene som passer til hennes rom, posterstore har plakater for absolutt alle, Ine Johanne er veldig glad i dyr og da passet posteren under helt perfekt for henne ⇩

Det beste er at alle plakatene og rammene er i et flott skandinavisk design, som er kjempe fint, plakatene er også trykt på bærekraftig produsert papir av høy kvalitet, samtidig som at det er veldig rimelig, så her får du virkelig det du betaler for.

Jeg har aldri vært den som har brydd meg så mye om black friday, men i år tror jeg det kommer til å bli virkelig spennende, for i dette samarbeidet får dere lesere nemlig hele 45% rabatt på de perfekte plakatene(ikke selection og rammer). Rabattkoden dere kan bruke er ingerbbb45, denne rabattkoden er gyldig fra og med i dag og til og med 30.november, altså hele black friday helgen(27-30.november).

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg