– VERKSTED, HØGGERI + NY BIL –

Happy mai da dere, jeg kan ikke tro at vi alt er i mai og at 17.mai er rett rundt hjørnet. Sist gang jeg blogget for dere var vi jo i april, og vi hadde akkurat startet opp igjen etter “lockdownen”, men det begynner jo å bli en stund siden. Jeg lovet dere jo og forklare hva som hadde skjedd siden det var så stille fra meg, og det hadde jeg tenkt til nå. Grunnen til at jeg har måtte ta meg litt tid fra bloggen er fordi jeg kom inn i en liten krise som omhandlet bilen min. Jeg har hatt skodaen min i 3 år snart og har alltid fikset opp hvis det har vært noe feil med den, hadde jo faktisk også tenkt til å selge den nå til sommeren, men sånn ble det nå altså ikke. For noen uker siden oppdaget jeg og Joakim en lekkasje i eksosanlegget, så da var det bare å kjøre den på verksted, trodde jeg. Fikk beskjed om at det måtte byttes en coil, på bilen, så da kjøpte jeg det og det ble fikset på, men så fant vi ut 3 dager etter at coilen var bytta at, den hadde blitt ødelagt igjen. Så da var det bare å finne ut grunnen til det, og det var jo så enkelt som at bilen var på vei til motorhavari. Sylinderne på bilen hadde begynt å ryke også, så bilen dro ikke slik den skulle.

Den fredagen som mamma og Joakim fikk vite dette(hadde verksted time midt inni arbeidsdagen min, så da måtte jeg få noen andre til å kjøre bilen til verksted), visste jo ikke jeg noen ting om at skodaen ikke skulle få være min så mye lengre. Så når mamma ringte den fredagen og sa det, så skal jeg være ærlig og si at jeg gråt, for hva skulle jeg gjøre nå? Det er jo ikke bare, bare å kjøpe seg ny bil og bli kvitt den gamle. Men der tok jeg jo rimelig feil, dagen etter var vi å så på en ny bil og uka etter der, kjørte jeg skodaen for aller siste gang inn på verksted for at den skulle bli avskilta, og slik at jeg kunne kjøre ut igjen med den nye volvoen min. Så jeg er ganske fornøyd med at alt har gått så lett, så nå er skodaen historie, den står på høggeren og er knust(litt trist) og jeg kjører rundt i en liten volvo.

Men det er jo ikke bare. bare med ny bil heler, 3 dager etter jeg hadde hentet den så begynte det å ryke av motoren og den lagde en helt forferdelig lyd. Men heldigvis var det bare ene glødepluggen som hadde hoppet ut, så feilen ble fikset ganske fort.

Følg meg gjerne på instagram – @ingerbbb eller @ingerbbb.blogg

0 kommentarer

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

    Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
    Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
    Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg